שאלה להורים לילדים סוכרתיים מה אתם עושים עם קייטנות בקיץ? מה האופציות? מי בודק סוכר?
ק קרן33333 New member 14/6/13 #1 שאלה להורים לילדים סוכרתיים מה אתם עושים עם קייטנות בקיץ? מה האופציות? מי בודק סוכר?
I IrisPeleg New member 14/6/13 #2 איזה גיל? אם זה באזור המרכז מאד ממליצה על הקייטנה של נועה ג'רסי שמתקיימת בכפר הירוק. נועה עצמה סוכרתית סוג 1 ויש לה הרבה ניסיון של טיפול בילדים עם סוכרת סוג 1. כנ,ל גם המדריכים. שלא לדבר על המקום. קסם בפני עצמו. אפשר למצוא זאת בפייסבוק
איזה גיל? אם זה באזור המרכז מאד ממליצה על הקייטנה של נועה ג'רסי שמתקיימת בכפר הירוק. נועה עצמה סוכרתית סוג 1 ויש לה הרבה ניסיון של טיפול בילדים עם סוכרת סוג 1. כנ,ל גם המדריכים. שלא לדבר על המקום. קסם בפני עצמו. אפשר למצוא זאת בפייסבוק
ק קרן33333 New member 15/6/13 #3 נועה היינו אצל נועה בשנה הבאה וכנראה נהיה גם השנה רק שהוא כבר בן 11, גדול על טווח הגילאים שם, ואני תוהה עם יש עוד אופציות ומה עושים שאר הילדים בקיץ
נועה היינו אצל נועה בשנה הבאה וכנראה נהיה גם השנה רק שהוא כבר בן 11, גדול על טווח הגילאים שם, ואני תוהה עם יש עוד אופציות ומה עושים שאר הילדים בקיץ
I IrisPeleg New member 15/6/13 #4 תבררי אצל איריס באגודה איריס העובדת הסוציאלית של האגודה לסוכרת נעורים תדע להגיש לך אם יש כזו אפשרות. תמיד אפשר לשלוח לקייטנה רגילה עם הנחיות למדריך אבל...
תבררי אצל איריס באגודה איריס העובדת הסוציאלית של האגודה לסוכרת נעורים תדע להגיש לך אם יש כזו אפשרות. תמיד אפשר לשלוח לקייטנה רגילה עם הנחיות למדריך אבל...
ק קרן33333 New member 15/6/13 #5 קייטנה רגילה זה בעייתי. רק עם מישהו שיודע מה לעשות בכל מצב ויכול להיות זמין כל הזמן. וזה מחזיר אותי לשאלה המקורית: מה כל ההורים/ילדים עושים?
קייטנה רגילה זה בעייתי. רק עם מישהו שיודע מה לעשות בכל מצב ויכול להיות זמין כל הזמן. וזה מחזיר אותי לשאלה המקורית: מה כל ההורים/ילדים עושים?
א אמא לסכרתי New member 22/6/13 #6 הילד שלי בן 9 והולך לקייטנה רגילה.המדריך יודע ויש לי את הנייד שלו , מנהל הקייטנה יודע, יש לי טלפון של החובש ולבן שלי יש נייד ואנחו מדברים לפני בריכה או לפני אוכל.
הילד שלי בן 9 והולך לקייטנה רגילה.המדריך יודע ויש לי את הנייד שלו , מנהל הקייטנה יודע, יש לי טלפון של החובש ולבן שלי יש נייד ואנחו מדברים לפני בריכה או לפני אוכל.