שאלה להורים שבננו וליעל

עילי

New member
שאלה להורים שבננו וליעל

יש לי ילד בן 5 חודשים, הוא מנוזל וקצת מחרחר, הרופא אמר לי לעשות לו אינלציה עם בודיקרט, ברקלין ומי מלח, שמעתי יש אפשרות טיפול ע"י דיקור מה אתם ההיתם עושים ?! דוקרים את העולל ? כדי למנוע מ"לדחוף" לו סטריאוידים, או פשוט מה שהרופא הקונבנציונאלי אמר "קדוש"?! אודה לכם אם תעשו לי בדילמה.

היי עילי

תקראי את מה שרשמתי על קרשי דם שאחת שאלה זה אותו דבר וזה יעזור גם לילדך וגם מה שרשמתי על נזלת למשהי פה זה עוד דרך אני לא מאמין בכדורים במיוחד שלא בסטרואידים שזה נזק בלתי הפיך לגוף ויש המון מה לעשות בקטע הזה כמעט בכל מקצעות הרפואה האלטרנטיבית וזהו לשאלות נוספות את מוזמנת להשאיר לי אימיל או לרשום פה איך שתרגישי ושיהיה לך יום קסום האימיל שלי הוא : [email protected]

צינון לילד

קודם כל חשוב להבין שההחלטה היא שלכם ההורים בלבד ולכן חשוב לברר אצל הרופא מהם בודיקרט וברקלין ומהם תופעות הלואי (הברקלין לדג. משפיע על הלב - הידעת?). יש טיפולים רבים שבהם ניתן לטפל בבנך החל מצמחי מרפא ועד לדיקור . הדיקור עד כמה שנשמע רע לא כ"כ כואב ותאמיני לי שהתינוק לא יזכור את זה 10 ד´ אח"כ . זה הרבה תלוי במה את משדרת לו- אמא לחוצה שתשדר שהיא מרחמת על התינוק או אמא בטוחה שהיא עושה את הטוב ביותר למען בנה - הכל כאמור שאלה של השקפה. בכל אופן לגבי הצינון הייתי ממליצה לך להגביה לו את המזרן ( 2 מגבות עבות מתחת למזרן - ולא ע"י כרית!!) ולטפטף על מגן הראש 2-3 טיפות של שמן אקליפטוס ( אפשר גם במנורה - אם הוא מחרחר לא מומלץ לעשות אדים חמים) אם את מניקה הניקי אותו הזוית הגבוהה ביותר שאת יכולה ע"מ שהנוזלים לא יתנקזו באוזן ויגרמו לדלקת אוזניים. כנ"ל לגבי בקבוק. לשיעול אני ממליצה על תכשיר הומאופטי COUGH-CURB SYRUP וטיפות של צמחים הנקראים פילקה. לאף הסתום ניתן גם להשפריץ חלב לנחיריים ( כן , כן זה עובד 10 ) |הרבה בריאות

עילי

New member
איזה חלב?.... ותודה

לגבי "השפרצת חלב לנחיריים." איזה חלב? חלב אם או חלב רגיל? יעל רציתי להודות לך על עזרתך בתשובותייך לי תיראו איזה אירוני יש לי חברה טובה שהיא למדה 4 שנים רפואה סינית ואני שואלת את כל השאלות ומקבלת את התשובות הטובות האלה בפורום זה. תודה ענקית

נופשת

New member
חלב אם. רק חלב אם.

גם לנזלת גם לדלקת אוזנים. עדיף את החלב של ראשית ההנקה. כיוון שהוא עשיר בכולסטרום.

mom&shaked

New member
למה לא ע"י כרית?

החורף הגיע וגם בני (בן שנתיים) מצונן, ידעתי שרצוי להגביה את המזרן ולכן שמתי כרית, אבקש לדעת למה את לא ממליצה על כרית? ושאלה נוספת - למה לא מי מלח לאף סתום?

הגבהה

ערב טוב וברוכה הבאה
התשובה התיחסה לאמא לילד בן 5.5 חד´ החשש הינו שהוא יחנק. ילד בן שנתיים אפשר כבר לשים לו כרית אם כי אז יש חשש שהוא יתרגל לישון כך וזה לא כ"כ בריא כתנוחת שינה שיגרתית (שרירי הצוואר והגב העליון ממשיכים את פעולתם גם בלילה במקום להרפות ולנוח) לגבי מי מלח זה בהחלט פיתרון לילדים ומבוגרים אבל מה מגעיל
וכאשר זה אפקטיבי זה גם צורב קצת בגרון לכן אם יש חלב אם - עדיף . וגם כמובן אדים עם אקליפטוס - בנזלת זה אחלה. תהיו בריאים

למעלה