שאלה להורים שבפורום

LeeCooper69

New member
שאלה להורים שבפורום../images/Emo26.gif

(בעקבות שרשור שעלה כאן) איך הייתם מגיבים אם הבן שלכם היה מגלה לכם על נטיותיו המיניות
(הומו, לסבית, דו, טרנס, א-מיני, זוסקסואל ושאר מיני גועליים)

עינת

New member
טוב אז עכשיו

אחרי שהבנתי (ואי לי איזה סתומה
) , בוא נעשה הפרדה בין הדברים כל עוד שיחסי מין מתקיימים בין שניים שווים , על דעתם ומקובל על שני הצדדים,ההתיחסות שלי אחת ואומר אותה בהמשך. כאשר יחסי המין חורגים מגבולות השוויון - הווה אומר זוסקסואל, פדופיליה, נרקופיליה ,אונס,ושאר מיני יחסים שבהם צד אחד אינו בר דעת (קטינים,גופות,חיות ,בנגוד לרצון האחר), וילד שלי יגלה את נטיותיו אסביר לו שאלו נטיות לא נורמאליות בעליל ואתמוך בו כל הדרך אל ובעת הטיפול הפסיכולוגי. חייבת לציין כי בכל מקרה זה לא יוריד כהוא זה מאהבתי וקבלתי אותו !!! עכשיו בוא נעבור לשאר - הומו, לסבית וכ"ד מודה שברגע הראשון ודאי שאהיה נבוכה אבל שניה אח"כ יעבור לי! במקרה זה והיה אם זו נטיתו והוא אכן סמוך ובטוח שזו היא דרכו אתמוך בו בדרכו, לא אתעלם ולא אסתיר , אלה אמשיך להיות אותה אמא גאה שהייתי. | עינת אוהבת ומקבלת את ילדיה ללא תנאי |

jessy19

New member
אני עדיין לא הורה...

אבל תרשו לי להשיב על השאלה... אני חושבת שהייתי מקבלת אותו בדיוק כמו שהוא. אני למשל גיליתי ביום בהיר אחד תוך חמש דקות, שכמה מהחברים הכי טובים שלי הומואים, זה די הכניס אותי להלם אבל קיבלתי אותם והם נשארו בדיוק חברים שלי כמו שהיו בעבר.

למעלה