שאלה להורים של חיילים

yoyosan

New member
שאלה להורים של חיילים

יש לי שאלה קצת לא פולטקלי קורקט. יש הרבה הורים לחיילים קרביים בעיקר,בוא נגיד, שמאז שהבן או הבת שלהם התגייסו ,הפכו למוכרים לחדשות ,כל דבר שקורה בשטחים מקפיץ אותם.. בטוח יש מכם כאלה שמסכימים עם דברי אולי כמה שגם לא.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת...בתור חייל חי"ר שיצא לו להיות בכל מיני אירועים עם נפגעים וללא נפגעים ואף להיפצע באופן אישי ,הקטע הוא שאם חס ושלום חיילים נפגעים קודם כל המשפחות מיודעות על ידי קצין העיר ורק אחרי זה זה מפורסם בחדשות.. אז מה הקטע להיות מכור לחדשות.. אם יקרה משהו ,לא עלינו ,הבשורה המרה תגיע לא דרך הרדיו.

yoyosan

New member
כמה הבהרות

א. אני חייל שנפצע קשה ברצועת עזה לפני כ 8 חודשים.אמא שלי קיבלה את ההודעה דרך קצין העיר. ב. במשפחתי יש עוד חיילים בשירות סדיר (אחים שלי..) ,הסיבה שאני שואל את השאלה שלי היא שלמרות שאימי איך אומרים "למדה על בשרה" את הפואנטה של השאלה שלי (אין טעם להקשיב לחדשות-אם יקרה משהו חס ושלום אתה תדע מזה לא דרך הרדיו), היא עדיין אובסיסיבית לגבי חדשות..

קשה להשקיט דאגות של הורים...

בעיקר תחושות לב של אמא... טיעונים הגיוניים לא כל כך עובדים כאן. אמא שלך יודעת מצויין שבאים להודיע - אבל בגלל שהיא כבר נכוותה פעם - היא חוששת עוד יותר. להורים לא צריך לספר ולפרט תמיד הכל, אתה יודע....

s h o o s h a

New member
להיות הורים

כנראה שב'כלי התפקוד החשובים ביותר' שלנו ההורים דאגה תופסת מקום ראשון. בעיקר במדינה כמו שלנו, במציאות כמו שלנו. כל אירוע מקפיץ בעיקר כשיודעים שהבן/ הבת עלולים להיות באזור. נכון כי אם לא שמענו דבר עלינו להיות רגועים אבל המציאות, לצערי, גם הוכיחה כי להורים נודע על פגיעת יקירהם מתמונות ששודרו משטח אירוע עוד בטרם קיבלו על כך הודעה רשמית. דעתי האישית היא כי זו התעללות עצמית ולכן אני, באופן אישי, לא צופה בטלויזיה בזמן אמת. פרפורי הלב והחששות הם .... מוטב לי בהחלט בלעדיהם. ועדין, אין זה מקטין ומפחית כהוא זה את הדאגה הנוראית. אתם האוצר שלנו. הפקדנו אתכם למשמרת בידי הצבא ובבוא יום הפירעון אנו רוצים אתכם בריאים ושלמים בחזרה. ובדרך, ה'ריבית' על ההפקדה הזו היא דאגה עצומה לילדנו. הרבה איחולי הצלחה לך ולכל חייל וחיילת באשר הם.

למעלה