שאלה להורים .

שאלה להורים .

מה הייתם עושים אם הייתם נכנסים לחדר של הילד/הילדה ו . . . הייתם תופסים אותו/אותה מאוננים ? איך הייתם מגיבים ? איך זה נראה מהצד שלכם ההורים ?

מהצד שלי כאמא אני..

רואה את הבת שלי בת 6 שהיא מאוננת ולא מיתיחסת כי אני לא רוצה ליגרום לה למבוכה אז קחו את זה בסבבה בלי להיתרגש יותר מידי .

לא צריך לדעת זה בא לבד

היא לא צריכה לילמוד את זה לבד., והאים את יודעת מה זה אוננות של ילדים ? הרי בנים מגיל מאוד קטן מגלים את איבר מינם ו"משחקים "בו זה מתחיל מיזה .

כי לבנים זה שונה

בנים משחקים בו ללא ידיעה . פשוט נוגעים בו . ואז הם מתחילים להרגיש . ככה זה בהתחלה . אבל בנות זה הרי שונה . לא כך ? אז בסך הכל שאלתי . איך היא יודעת לאונן בגיל 6 . כנראה שהיא נחשפה למשהו שאולי לא היתה צריכה לראות. זה כבר שיקול שלך.

faith2

New member
עפ"י פרויד....

כל ילד עובר את השלב ה- אנלי.......בגיל נראה לי שנתיים ככה, הם מבינים שבזמן נגיעה באיבר המין- הדבר משרה תחושה נעימה....ככה ש.........אכן אכן ילדכם עוד מגיל קטן יודעים מה זה....... אבל כמובן זה רק עפ"י פרויד- והרבה לא הסכימו איתו, ככה ש....

תיקון: השלב הפאלי...

אנאלי, כשמו כן הוא- בפי הטבעת. ילדים בשלב זה מפיקים הנאה משליטה על הצרכים שלהם.

אור2221

New member
אוננות אצל ילדים

זו תופעה ידועה, גם אצל בנות. קצת ידע מוקדם לפני שמתחילים להלחיץ, זו התנהגות תקינה לחלוטין, גם אצל בני 6 וגם אצל בני שלוש וגם אצל בנות. גם בנות נוגעות, לא כזה קשה למצוא :) אין מה לדעת לאונן, זה קורה לבד לרוב הילדים, הם פשוט לא זוכרים ורק זוכרים את האוננות מהשלבים היותר מתקדמים של טרום גיל ההתבגרות. זו לא האוננות של הגילאים המאוחרים יותר, זה נעים אבל זה נעים אחר.

מעניין

כי כששאלתי את השאלה התכוונתי לשאול על גילאי ההתבגרות 13 עד 17 והנה אתם מדברים על גילאי 6 מענין . אבל באמת מה בקשר לגילאים המתקדמים מה ההייתם אומרים/עושים אם ההייתם תופסים את ילדכם המתבגר ? ולא בן או בת ה 6 . בתור הורים זה מלחיץ או שלא ?

ממש לא מרתיע

זה דבר טבעי שאין לחלוק עליו כי אחרת, תיצרי בעיות אישיות ואינטימיות עם אדם אחר.

למעלה