שאלה להילית לגבי גן אמנים

nikit1

New member
שאלה להילית לגבי גן אמנים ../images/Emo12.gif

מאד התלהבנו מהמקום ומהיחס של אורית ולימור וסגרנו איתם. כשחתמנו על החוזה היה רשום בסעיף של שעת סיום 24:30 ,כששאלנו את לימור לפשר העניין היא אמרה שזה ברירת המחדל במחשב ושאם אנחנו רוצים היא תוסיף בכתב ידה שהארוע ללא הגבלת זמן. אכן ביקשנו שתעשה זאת ושכחנו מכל העניין. ועכשיו שמעתי ממישהי שהיתה שם בחתונה בשבוע שעבר ואמרה שבשעה 24:30 הם התחילו לקפל את הארוע- לאסוף שולחנות וכיסאות כשאנשים עדיין רקדו.כמובן שרצתי לראות מה רשום בחוזה ולא ראיתי שום תוספת של לימור שכנראה הוסיפה את זה רק על ההעתק שלהם. כמובן שנלחצתי, רציתי לשאול איך זה היה בחתונה שלך? קיבלתי את הרושם שצוות גן אמנים הוא מאד אמין ולא ינסה "טריקים" שכאלו, אך מצד שני הסיפור הזה די הפחיד אותי...אנא עזרתך!

שירי71

New member
אני מישהי אחרת ועדיין...

גם לנו היה את זה בחוזה בגן ועל המקום מחקו - על זה קו ומחקו והוסיפו שאין הגבלה. לדעתי, הם כאלה אחלה שלמען השקט הנפשי שלך תבקשי לקפוץ אליהם ושישנו את זה גם על הטופס חוזה שלך. ושאלה אליך: היית בפרזנטציה השבוע?

הילית*

New member
במפורש מדברים שם על -

"ללא הגבלת זמן" והם עומדים בזה ! אצלנו היה ללא הגבלת זמן בחוזה. יתכן שבארועי חורף זה אחרת !?..... אם לימור רשמה לכם זאת על ההעתק בקשי ממנה שזה יהיה רשום גם על המקור הם מאוד אמינים בגן האמנים. מה שאני יכולה להגיד לך לגבי קיפול העניינים שבשלב די מאוחר בחתונה הם קיפלו וגם שבזמן חתימת החוזה דרשתי שלא יורידו מפות וכד´ לפני שהאורחים האחרונים הולכים- לדעתי ככה זה יותר מכובד וגם לא יוצר אצל האורחים את התחושה שרומזים להם ללכת... והם עמדו בזה !

לפי מה שהבנתי, לימור אדם מקסים,

מסור ונאמן מאוד לאנשים שסגרו אירוע בגן האומנים. יכול להיות שבאירוע ההוא היה מצב שאנשים התקפלו מוקדם? ומה הבעיה להתקשר אליה ולשאול אותה? אני יודעת בוודאות שהיא מאוד קשובה לכל בקשה. חוץ מזה, אם אפשר להרגיע את החתנים והכלות שרוצים לחגוג כל הלילה..הרבה מאוד חתונות מסתיימות מוקדם ולא בגלל שהן גרועות או משעממות... פשוט נגמרות, עם טעם נפלא ולא עם תחושת פיספוס. בסה"כ יום החתונה הוא יום ארוך ומייגע וחצות וחצי זה די מאוחר.....ליום כזה

nikit1

New member
טוב, הרגעתן אותי קצת... ../images/Emo42.gif

בכל מקרה אנחנו השבוע מגיעים לגן אמנים ונברר את העניין הזה. הבחורה שסיפרה לי את הסיפור אמרה בפירוש שהקיפול נעשה בזמן שאנשים עדיין רקדו והיא כאורחת קיבלה את התחושה שצוות הגן רוצה לסיים. בכל מקרה- אני שמחה לשמוע שהרושם שקיבלתי על אורית ולימור הוא נכון ואני חושבת שנוכל לסדר את זה. תודה על התגובות ואני אעדכן איך העניין נגמר

למעלה