שאלה להכרת הכותבים/ות

שאלה להכרת הכותבים/ות

ראשית סליחה על שלא נוכחי מזה זמן.המחשב חשב שבחגים כולם נופשים והוא סירב לי לבקשתי להיכנס אליו.או שהאח הגדול או המחשבים שולטים בחיינו. ולגופו של עניין מהו פירוש הניק שלכם ומדוע בחרת בו?

אלמרה

New member
אביר יקר!

ברוך שובך! אל נא תדרוש חשיפת פרטים - זכותנו לשמור על פרטי זהותנו כולל הכינוי בו אנו משתמשים, לעצמנו. אני מציע שמי שמעוניין לענות על כך יעשה זאת במסרים ולא בגלוי. אני נוהג לתת דוגמא אישית, ואילו הייתי מבקש(!) בקשה מסוג זה הייתי תחילה מספר (לגופו של ענין) מה פרוש הכינוי שלי ומדוע בחרתי בו... (ואנא אל תפגע אביר מודרני)

אלמרה

New member
אהלן שילה1

מה עם
?

s h o o s h a

New member
ואני חושבת ש...

(נתחיל מזה שבשעה זו אני עדין מסוגלת לחשוב) ולענינינו... מי שרוצה יענה ומי שלא- אז לא

מעשה שהיה כך היה

זה היה בתקופה קצת דאונית וחיפשתי לי כינוי עם מסר אופטימי. ואז התנגן היכן שהוא "שירו של שפשף". הקשבתי כבדרך אגב למילים וקיבלתי את התוכן הבא: "לא מבין מה קורה וחושב, מי שומע את מה שבלב ורואה עתיד וחושב תמיד, שהכוונה נותנת אמונה." וכך נולד לו כינוי.

אש אש

New member
כל כך פשוט../images/Emo24.gif

אבל פה סיבכו את זה רציתי להיות,אש בי (האש שבי האנרגיות המטורפות שלי,לא נירגעת,לא מתעייפת)
And keep going משלא הצלחתי להכנס בניק הזה,הייתי אש לי! אחרי ניתוק של שנתיים מהמחשב מישהי כבר קפצה על שמי:) מה שיכולתי סביב האש...יצא אש אש ואני לא אוהבת את הניק הזה

אלמרה

New member
אנחנו אותך אוהבים בכל ניק וניק...

האנרגיות שלך זה משהו מעולם אחר כמובן... שימרי על הטמפרמנט הזה ואל תישתני לנו... (אני מה זה דומה לך...

ixmix

New member
אני חדש, טוב לבוא. ../images/Emo13.gif

הניק שלי? - רציתי ixmixdrix פעם באיזה אתר, אבל היה תפוס. מאז אני ixmix בכל אתר שאליו אני נרשם (ebay, תפוז, נענע, ואללה, msn, היידפארק ושאר מרעין בישין).

למעלה