שאלה להנהלת הפורום?

רויתוש2

New member
שאלה להנהלת הפורום?

מה קורה כאן? לאחרונה הפורום הפך לבמת פרסום, לפירמידות השיווק האינטרניות למיניהן. א. ממה ששמעתי יש בזה המון רמאות או אם להיות עדינים ניצול. ב. האם מטרת הפורום היא לא לתמוך ולשתף כאלו שעובדים מהבית? לדעתי זה נהדר גם להציע למי שמעוניין לעבוד מהבית אבל לא ברמה של פרסומות - אי אפשר היום להשתתף כמעט בשום פורום בלי אותם משווקים נדחפים. אני קוראת לכל מי שחושב כמוני להביע את דעתו ואז אולי הפורום הזה יהיה יותר אטרקטיבי ופעיל.

../images/Emo45.gif

פעם או פעמיים פרסמו פה הזמנות לפנות לאנשים, או.קיי. הבנו, הפנמנו ומי שרצ/תה פנה אל המפרסם. היו גם מבין משתתפי הפורום הקבועים שסיפרו על הצלחות ושיבחו את שיטות העבודה מהבית במכירות, MLM וכיוצא באלה. הבנו, יופי לכם, שיהיה
אני חושבת שמעבר להודעות שהיו ראוי יהיה שלהבא יפרסמו בלוחות וקישורים אתרים ומיילים של מי שממליץ ומי שמבקש שיפנו אליו. אני מתעלמת ממילא מכל ההודעות שמזמינות לעבוד במכירות מהבית באמצעות המחשב. אז חבל על המקום שהודעה כזאת תופסת.

היי רויתוש

הטענה שאת טוענת נכונה מאוד ... ואעשה כל שביכולתי למנוע את הפיכת הפורום לבמת פרסום ..לפירמידות השיווק למינהם ...והפיכתו לפעיל יותר ואטרקטיבי יותר ... תודה על ההערה

רויתוש2

New member
אחלה - מקווה להצטרף אליכן בקרוב

אני בוחנת בתקופה זו כמה אפשרויות לעבודה מהבית. נשארו עוד קצת סקרי שוק וחישובים כלכליים. שיהיה לכן רק טוב רוית.

למעלה