שאלה להריוניות לשעבר

נועה554433

New member
שאלה להריוניות לשעבר

אלו שלא העלו הרבה בהריון… אני בשבוע 23 והעלתי 12 ק"ג ואני כל כך מיואשת ולא יודעת איך לעצור את זה… - האם יש לכן טיפים איך לעצור את העלייה המטורפת הזו??? - לפני ההריון עישנתי קופסת סיגריות ליום האם הפסקת העישון משפיעה על העלייה??? !!! HELP ME

ashlaya

New member
לא משפיע

לדעתי לא בהריון... אני יכולה רק לנחם אותך...אני עליתי בחודשים הראשונים 10 ק"ג! אבל אז העליה המהירה נעצרה... גם אני הפסקתי לעשן בהריון ולא חושבת שיש קשר רעיון אין לי ממש כי אסור דיאטה אבל אפשר להימנע ממתוקים וכשרעב תוקף אותך בלילה לאכול יוגורט ולהמנע מלחם בשעות האלה... בהצלחה

נועה554433

New member
כמה עלית בסופו של דבר???

האם חזרת לעשן אחרי הלידה??? ואם כן האם זה עזר לך לרדת במשקל???

גם לי זה קרה..

העלתי בערך כמוך עד לחודש שישי וזה הלחיץ אותי בטירוף. העלייה אמנם התמתנה בינתיים אבל עדיין אני עולה (אני בחודש תשיעי ועליתי עד כה 15 קילו. מנסיון - דיאטות לא יעזרו, לא עכשיו. אני ממליצה מאוד על יוגה - התעמלות רגועה שגורמת לך (לי היא גרמה) להרגיש סבבה וזו גם פעילות גופנית שממתנת את העלייה במשקל. אל תזלזלי ואל תזניחי. אני הזנחתי בגלל העבודה (שיקולי ה"אין לי זמן.." הטפשיים) והיום אני מתחרטת על זה. אם את שוחה אז גם זה טוב ואם יש לך כח לעשות הליכות אז גם סבבה. אבל לזה צריך כח.. אני מנסה לארגן כאן קבוצות הליכה, אולי זה יגרום לבנות ללכת יותר.. בהצלחה!!

ashlaya

New member
טוב...אז

עם עליה מהירה ל 10 ק"ג עד סוף ההריון, שהיה בתחילת חודש 9 הסתכם ב 16 ק"ג אבל...10 ירדו תוך שבוע, חזרתי לעשן אבל גם ככה שעסוקים עם תינוק אין זמן לא לסגריה ולא לאוכל כרגע עם 3 מיותרים אז..אין כמו ספורט אבל...למי יש כוח?????

MayaShuShu

New member
אצלי זה היה אותו הדבר..

אני עליתי 22 קילו בהריון ראשון עכשיו אני בשבוע 34 ועליתי 18 קילו..להגיד שהכל יורד מהר.. לפחות אצלי לא..אבל בסוף זה כן יורד.קצת מעודד...(אני לא מעשנת)

למעלה