שאלה לה לה לה

advasoly

New member
שאלה לה לה לה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לכם חיות מחמד? ואילו?

mr Zebra DS

New member
ואו יש לי היסטוריה רצינית של חיות

(בא לי לפרט אז זבשכ"ם) -חייה ראשונה הייתה כשהייתי בת שנה כלב (קראו לו דרופי) וחתולה (קראו לה מינאט, מה לעשות צרפתים..זה השמות) -אחר כך היה לי עוד כלב, מעורב מכוער שנורא אהבתי והוא ברח. בנוסף אליו היה לי ארנב שמת כמה ימים אחרי שההוא ברח. -עברנו בית והיה לי (הנה כמה וכמה) עכבר (שלג), איגואנה (ירק), כלבה (ליידי עדיין אצלי), גרביל (במבה), (העכבר הקודם מת) עוד עכבר (לא זוכרת את השם), והחיות הרגילות של ילדים (חלזונות, ג'וקים, פרפרים, נמלים וכו') -שוב עברנו..וכאן היה לי. עדיין עם ליידי הכלבה שלי, הגרביל במבה, עכבר (שלג ג'ווניור) , (הקודם מת) עוד עכבר (אח שלי ישב עליו והוא מת..), עכברה ועכבר (גוונאוויר ונראה לי קראו לו המלט..אבל אני לא בטוחה), עשו גורים כמה ברחו החוצה וכמה מכרתי וכמה מתו בנסיבות מסתוריות נשארנו עם שני גורים אחת נקבה ואחד זכר (לא זוכרת את השמות), שמנו אותם במחסן (בגלל כול מיני ארועים) האמא מתה הגור מת ונשאר האבא והגורה, שניהם מתו יותר מאוחר..), חתולי רחוב (שניים), וזהו כאן. -שוב עברנו..וכאן יש לי את: ליידי הכלבה שלי, אח"כ היה לי עכברים (שמתו), ועכשיו יש לי את החתול השחור והמתוק שלי טאש..הוא קטן הוא פרוותי והוא עושה מיאו מוזר.. פשוט מושלם מבחינה חתולית
.. בקיצור יש לי כלבה וחתול עכשיו. מורגן.

mr Zebra DS

New member
שכחתי

באיזושהי תקופה הלפני אחרונה היה לי חמוס במשך כמה שבועות ואז הוא ברח..
(אני בטח אזכר בכול מיני חיות אקרייות אז אני אשרשר לכאן כנראה
) מורגן.

היית מחזיקה אותו או שלא רצוי?

והאם הוא יכול להקשר לבעלים? קל לגידול (ביחס לחולדה)?

mr Zebra DS

New member
היה רצוי בטח היה רצוי

ודווקא היה חמוד ולא נשך ולא כלום, אבל השארנו פעם את הכלוב שלו פתוח והוא הלך לחופשי.. =\ ודי קל לגידול..אבל צריך כלוב יחסית גדול שיהיה לו נוח..

אותו סיפור עם החולדה של חבר שלי..

..אבל הוא חזר מחופשי,
אבל התכוונתי יותר להחזיק פיזית, יש כמה דברים שאני לא מחזיק בינהם עכבישים ואוגרים עקב סכנת נשיכה. בעיקר אוגרים,הם תמיד עושים את זה. ושוב, אותה שאלה.

mr Zebra DS

New member
הא הבנתי ../images/Emo9.gif

אפשר להחזיר הוא לא נשך.. ועכבישים זה דבר מתוק ויפה שאני כול כך אוהבת להחזיק..הם לא עושים כלום אם מחזיקים אותם נכון..
ונחשים גם זה כייפי
אבל אני לא אחזיק לעולם נחש..זה אוכל עכברים
... מורגן.

כלבה

כן, יש לי כלבה, אחותי סתם לא, יש לי כלבה ושמה לוקה (עם שורוק), היא בינונית בגודל והיא יפה

the last anigma

New member
חחחחח לרגע הייתי בטוחה שאתה אחות

של חברה שלי... יש להם גם כלבה בשם לוקה (עם שורוק), וידעתי שזו לא החברה שלי כי לה יש ניק אחר בתפוז... תודה לתפוז על הכרטיסישי...

SOS נתנו לה את השם הזה

אז אולי זה שם נפוץ... אגב אם מישהו מתכנן על הכלבה שלי היא מעוקרת

חתולים

יפה, פסח, מיצה, כתם, גורה נקבה, זכר, נקבה, נקבה ונקבה (בהתאמה) יפה הכי קטנה וגורה הכי גדולה, מתפנקים, עקשנים, מגרגרים, אוהבים, מחממים. למיצה יש שיגעון למים זורמים, יפה אוהבת לבוא לשכב איתנו כשאנחנו מכוסים, פסח אוהב לבוא לישון איתי, כתם קצת עיוורת ודואגת שלכולם יהיה אוכל תמיד וגורה פחדנית ולא נותנת לנו להתקרב אליה, אבל מיוזמתה היא באה לחמם רגליים

thorondor

New member
כלב וחתולה אצל אמא, כלבה אצל אבא.

הכלב אידיוט בשם פאקו. החתולה סנובית פרסית יפיפיה בשם גאלה. הכלבה בלונדה מטומטמת ומקסימה בשם פליי.

ran412986

New member
לי יש כלבה ושתי חתולות (אם ובת)...

במהלך חיי גידלתי גם כלבים וגם חתולים למיטב זיכרוני. חיות מחמש אחרות? לא ממש, אבל אני רוצה אקווריום של דגים.

למעלה