ואו יש לי היסטוריה רצינית של חיות
(בא לי לפרט אז זבשכ"ם) -חייה ראשונה הייתה כשהייתי בת שנה כלב (קראו לו דרופי) וחתולה (קראו לה מינאט, מה לעשות צרפתים..זה השמות) -אחר כך היה לי עוד כלב, מעורב מכוער שנורא אהבתי והוא ברח. בנוסף אליו היה לי ארנב שמת כמה ימים אחרי שההוא ברח. -עברנו בית והיה לי (הנה כמה וכמה) עכבר (שלג), איגואנה (ירק), כלבה (ליידי עדיין אצלי), גרביל (במבה), (העכבר הקודם מת) עוד עכבר (לא זוכרת את השם), והחיות הרגילות של ילדים (חלזונות, ג'וקים, פרפרים, נמלים וכו') -שוב עברנו..וכאן היה לי. עדיין עם ליידי הכלבה שלי, הגרביל במבה, עכבר (שלג ג'ווניור) , (הקודם מת) עוד עכבר (אח שלי ישב עליו והוא מת..), עכברה ועכבר (גוונאוויר ונראה לי קראו לו המלט..אבל אני לא בטוחה), עשו גורים כמה ברחו החוצה וכמה מכרתי וכמה מתו בנסיבות מסתוריות נשארנו עם שני גורים אחת נקבה ואחד זכר (לא זוכרת את השמות), שמנו אותם במחסן (בגלל כול מיני ארועים) האמא מתה הגור מת ונשאר האבא והגורה, שניהם מתו יותר מאוחר..), חתולי רחוב (שניים), וזהו כאן. -שוב עברנו..וכאן יש לי את: ליידי הכלבה שלי, אח"כ היה לי עכברים (שמתו), ועכשיו יש לי את החתול השחור והמתוק שלי טאש..הוא קטן הוא פרוותי והוא עושה מיאו מוזר.. פשוט מושלם מבחינה חתולית
.. בקיצור יש לי כלבה וחתול עכשיו. מורגן.