שאלה לוותיקי שיניים

שאלה לוותיקי שיניים ../images/Emo101.gif

האם למישהו מוכרת התופעה שהתינוק נושך את הלשון? לאושרי יש סימנים אדומים כמו מכות יבשות בשניי צידי הלשון. זה לא נראה כמו זיהום והוא בהחלט נושך כל הזמן אבל מעולם עוד לא נתקלתי בדבר כזה ולא שמעתי עליו. חוץ מזה הו כל כל היום עם אצבע בפה, וזה לא יפה! תודה עידית

לא יודעת לעזור לך../images/Emo52.gif...

כי לא נתקלנו בזה אולי תפני שאלה ל"הורים לתינוקות",ל"להיות הורים" או לרפואת שיניים בדוקטורס...., ותעדכני אותנו, כי באמת מעניין לדעת אם זה דבר חולף כמו שאר הדברים שלהם. ועוד בענייני שיניים: תמיר נושך את מי שקרוב אליו בלי אזהרה מוקדמת, נשיכה מאוד כואבת שלא מגיעה כתוצאה מעצבים או מלחץ אלא נראה לי שבגלל כאבי שיניים, מה לדעתכם אני צריכה לעשות בתור אינסטינקט מתוך כאב אני מרימה את הכל ואומרת:"די זה כואב" אבל אני לא בטוחה שהוא מבין או שהוא דווקא ומחייך בתגובה. מה אתם אומרים?, האם לנהוג אחרת? יום נעים אורית

../images/Emo107.gif נובח לא נושך

אולי תלמדי את תמיר לנבוח? אני כמובן צוחקת אבל קחי בחשבון שאני מאוד אוהבת כלבים, הכי הכי. אין לי מושג מה לכתוב לך אני חסרת אונים בנושא וזה פשוט מצחיק אותי.

כתבתי את ההודעה בפורום

בריאות ואמא ענתה לי שלהם היה אותו דבר. אני רגועה עכשיו ונחכה שזה יעבור.

ממש לא מוכר לי

אולי תשאלי את הרופאה שלכם? ותותוש מוציא עכשיו כמה שיניים. כמה שנפוח לו בפה וכמה שהוא סובל...

למעלה