שאלה לזוגות

memran1979

New member
שאלה לזוגות

האם אתם יכולים לשקר ולא להגיד את האמת לבן/ת הזוג? ובאיזה עניינים ?ולמה אתם משקרים ? האם אתם חושבים שבן/ת הזוג מוכנים לשקר גם ? האם אתם בטוחים בו/ה ? תודה ...

לא מאמינה בשקרים../images/Emo70.gif

מתחילת הקשר ביננו הסכמנו שאנחנו כנים אחד עם השני בכל דבר. אם לא הייתי מסוגלת לתת בו אמון שהוא לא ישקר לי, לא הייתי איתו.

לילי123456

New member
איך אפשר להיות במערכת יחסית

עם שקרים
במערכת יחסים של אהבה צריך לבטוח אחד בשני...ולדעת גם שאפשר לבטוח...

Naughty Girl1

New member
קורה שאני משקרת לו ..

אבל אך ורק "שקרים לבנים"
כמו שאומרים, וגם לעיתים רחוקות. לפעמים יש כל מיני סודות במשפחה , דברים שהוא לא חייב לדעת, אז אני פשוט משקרת.

memran1979

New member
זאת אומרת שאת משקרת או מוכנה לשקר

אם הוא ידע את האמת הוא יפגע ? את מכונה לשקר גם אם את בטוחה בו ומאמינה לו ? את מכונה לשקר בדברים ששיכים לקשר או משפיעים על הקשר או אך ורק דברים לא מעניינים אותו או לא מעניינם בקשר ?

Naughty Girl1

New member
אמ

אני סומכת עליו עד הסוף, הוא החצי השני שלי, הוא יודע עליי 99.999 % מהדברים, אבל לפעמים קרוב או קרובת משפחה מספרים לי סיפור אישי וסומכים עליי שלא אספר ולכן אני שומרת על הסוד ולא משתפת את בן הזוג, זה הכל

memran1979

New member
תודה רבה

על זה שהסברת לי את עצמך פשוט לא ציפיתי לקבל תשובות אגב אני חדש כאן אז רציתי לשאול איזה פורומים מעניינם שאוכל לשאול וללמוד מהם על החיים תודה אחי אחיך מימרן

tapuzman23

New member
דרכך אינה נכונה!!!

אם יש דברים במשפחתך שהוא אינו צריך לדעת אז אפשר לאמר: "משהו אישי ביני לבין אימי" או משהו בסגנון של "כביסה מלוכלת לא מוציאים החוצה". וכו' יש דרך לאמר דברים....!!!!

galihen0

New member
אהלן חברה ../images/Emo9.gif

יש לחבר שלי מבחן מחר .. אני רוצה לתת לו משהו , אני לא יודעת מה .. יש לכם רעיונות ?

shirazlovemor

New member
אסור שקרים בזוגיות

בן זוג אמור להיות האדם הכי קרוב, זה שאני מספרת לו ה=כ=ל. זה שיודע הכל ראשון.

תגדירי שקרים?

לשקר, ממש שקר? לא. יש אולי דברים קטנים כאלה של טאקט, לדעתי זה לא שקר, אולי טאקט. בקשר הקודם שלי יצא לי "להסתיר" מבן הזוג דברים, למשל אם היה שואל אם אני נמשכת לאחרים, הייתי אומרת שלא. כי זה נשמע רע, וזה חוסר טאקט. אבל בינינו? ברור שקרה לי שנמשכתי לאחר. סתם דוגמא טפשית. אבל באופן כללי אני לא משקרת, אין לי סיבה, או משהו חשוב להסתיר.

Akuna Matata

New member
אני מאמינה שבכל קשר שיש לנו בחיים

אסור לשקר
לבנות חברות זה כמו לבנות מגדל קלפים. צריך המון סבלנות, רצון, השקעה... אפשר לבנות אותה במשך שנים וחשוב תמיד לטפח אותה כדי שלא תתפרק. מספיקה פעם אחת בלבד שיש איזושהי בגידה באמון וזה מספיק בשביל למוטט את המגדל. השאלה אם זה שווה את זה והשאלה היותר גדולה היא האם יהיה רצון להתחיל לבנות אותו שוב אח"כ עם אותו הבן אדם. אני באמת האמת, כל האמת ושום דבר מלבד האמת

M A R I N A 2 2

New member
אמממממממממ

בקשר לזוגיות אני לא משקרת אף פעם ושונאת אם משקרים לי,אבל יש מן קטע...שקורים ריבים וויכוחים במשפחה ודברים שהוא לא צריך לדעת....לא חושבת שזה יפגע בו אם יגלה,אני פשוט לא מספרת,הוא גם לא שואל אותי שאלות כאלה,זה לא נקרא שקר בכלל.לפעמים אני מספרת קצת,והוא גם מתנהג כמוני.....פשוט אצלנו במשפחה וגם במשפחתו יש חוק:" את הזבל לא מוציאים המהבית"וזה הכל.....אנחנו בוטחים אחד בשני וכנים מאוד לגבי שאר הדברים ובמיוחד בזוגיות,ואם מפריע משהו אז מדברים על זה,כדי לתקן ולהמשיך הלאה

M A R I N A 2 2

New member
תוספת

והריבים בבית זה כמו בכל בית רגיל,זה לא שחס וחלילה ,הולכים מכות או רבים בצורה קיצונית,סתם מתווכחים על כל מני נושאים שקשורים רק במשפחה שלנו ,הדעות שלנו במשפחה שונות ובגלל זה

למעלה