שאלה לזמרים\ות

lady parket

New member
שאלה לזמרים\ות

המליצו לי על ג'ינג'ר ותה פושר כשכואב לי הגרון....יש לי שבוע הבא הופעה במה ג'ינג'ר יעיל לקול ואיך בדיוק משתמשים בו? כמה זמן משאירים אותו וכו'? שמעתם על הטריק עם טישו ששמים אותה על קצה הלשון ומושכים טיפה כשכואב הגרון? תספרו לי על זה................................................ יום נפלא שיהיה לנו ח...

מרי לי

New member
על הג'ינג'ר עוד לא שמעתי...

אבל יש מלא "טריקים", ועל סמך מה שכתבת זה משהו להוצאת הליחה. לי למשל אמרו פעם על סיידר חם עם קינמון שזה מוציא או מפרק את הליחה העניין עם הטישו הוא על אות עקרון, יצא לי דווקא לעשות את זה לא מזמן, ואני אסביר למה: לפני כחודש התחלתי סתם להשתעל.... מה שיום אחרי התפתח לשפעת עם חום 39 והתנפח והזדהם לי כל האזור שממש מעל מיתרי הקול, ואחרי חודש של לאט לאט להבריא מזה חזרתי לשיר, ואז היה לי מאוד קשה, כי לא נשמעתי טוב, ואח"כ ראיתי למה. הלשון שלי הראתה סימנים של כל המחלה, כי היו עליה כל מיני גבשושיות (אם תשירי מול המראה תוכלי לראות את זה שהלשון שלך מראה קצת סימני מצוקה כשאת חולה, לא פצעים או משהו, פשוט היא לא יושבת בצורה סימטרית והיא לא ממש שטוחה) אז כדי להחזיר את הלשון למצב שבו השריר הזה (השריר של הלשון שכ"כ חשוב בשירה) משוחרר וכמובן גם להוציא את כל הליחה, אמרו לי לשבת, ולהתכופף, לתפוס את הלשון עם טישו או משהו (כי היא חלקה, ואחרת יהיה קשה, לא, לטישו אין יכולות ריפוי
) ולהוציא ככה את כל הליחה וגם לשחרר את השריר הזה. כמו למתוח את השרירים של הרגליים לפני אימון ריצה, ככה למתוח את הלשון (תני לה לצאת טבעי אבל תראי כמה רחוק היא תגיע) וכמובן, דברים נוספים שאולי ידעת ואולי לא, אל תשתי חלב ומוצריו, זה מוסיף ליחה. תשתקי, ואל תדברי מעכשיו ועד ההופעה, תעשי חימום קצר לפני ההופעה, פחות מה שאת רגילה (כי המיתרים שלך חולים וחלשים יותר) אבל תעשי חימום, כי אחרת לא תגיעי לתוים שאת מסוגלת בד"כ לקחת. וזהו, המון בהצלחה ותרגישי טוב.

Adiya

New member
הצעה

קודם כל באמת לנסות לשתוק ולא לדבר זה הכי טוב לכי לסופר פארם תקני שמן של עץ התה , זה שמן קטן כזה בטעם אקליפטוס אני לוקחת כוס מים ושמה איזה 6-7 טיפות וכל פעם שמה בפה ומגרגרת בחך ויורקת, אסור לבלוע את זה (אקליפטוס...) זה ממש ממש טוב לי אישית זה מאוד עזר זה מחטא את הגרון ומחטא גם פטריות וזה ממש טוב ועוזר את עושה את זה כמה פעמים ביום זה עוזר לאללה בהצלחה

Hug Whore Inc

New member
../images/Emo24.gif

אני תמיד שותה תה עם לימון דבש וג'ינג'ר. שמים במיד רותחים דבש ולימון [הרבה לימון] ומגררים פנימה ג'ינג'ר... לי זה ממש עוזר לגרון... [דרך אגב, אני חדשה פה, תמר בת 17 מירושלים, שרה כבר האמ, ארבע שנים...]

Hug Whore Inc

New member
...

אני משתמשת בטבליות כאלה של ג'ינג'ר, האלה שבאות בתבנית כמו של קרח ויש בהם כל מיני תבלינים קפואים...

אממ

1-אל תופיעי חולה 2-פתרון בדואי - קחי שלושה לימונים תסחטי את כולם לכוס ותשתי על הבוקר לאט לאט עם דבש ככה במשך כמה ימים עד שיעבור. 3-פתרון סבתא-קחי חצי בצל תחתכי אותו לקוביות קטנות שימי עליו דבש ולימון ותחכי שעה. אחר כך תשתי את המיץ של זה 4-פתרון טבעי-יש תרסיס פרופוליס בבתי המרקחת הוא ממש טוב.

למעלה