שאלה לחבר´ה, בעצם שתיים

husam11

New member
שאלה לחבר´ה, בעצם שתיים

אתמול שברתי את המקל של הרולר באחת מפעולות הקומנדו שלי... סתם אני מעוניין לקנות מקל שישמש אותי גם לזרזור וגם לדיג רגיל ברולר, איזה מקל אתם ממליצים, אורך, יצרן, וגם כמה זה יעלה בערך ומאיפה לקנות? ועוד שאלה, האם יש כזה דבר תיק של ציוד לזרזור, כלומר חבילה של דגי דמה ונוצות ושאר הירקות? וכמה זה עולה? תודה מראש

א. אפשר לתקן

א. אפשר לתקן וזה לא אמור להיות יקר ב. לזרזור מסיבי הייתי ממליץ על מקל 2 חוליות .. מיצל.. דאייוה.. קורמורן. ליאון.. כמו כן הייתי ממליץ לא על היקרים ביותר שיש בשוק אורך בין 2.7 ועד 3 מטר לא יותר.. לדייג רגיל עם רולר אני ממליץ על מקל של בין 4 מטר ל4.5 מטר בעל יכולת הטלה של כ300 גרם משקולת.. זה לא אומר שאתה צריך משקולות כאלו אך מקלות אלו בנויים עם קצה מלא והגמישות מספיק טובה להטלה רחוקה.. בין החברות הלא כול כך יקרות הייתי ממליץ.. ליאון.. קורמורן.. דואל. מיצל ורט. דאם.. אני מאמין שכול חנות המכבדת את עצמה ואת ענף הדייג חובבים יוכלו לתת לך לראות להחזיק להרגיש ולכוון אותך לנוח וטוב ביותר עבורך ועבור כספך.. רשתות כמו מגה ספורט הום סנטר קנה ובנה.. מעונינות יותר בכספך.. אבל מי יתן שרות והסבר..???????????? וכללית רולר ומקל 4.2 של דולפין.. נכון שהמחיר קורץ.. אבל ניתן לקנות זבל בהרבה פחות כסך... ואל תתפתה הטבעות הן פלסיק ולא קרמיות.. הרולר הינו פלסטיק ולא גרפיט.. וזאת ניתן לבדיקה אפילו מי שלא כל כך מבין בזה. אבל בכול מצב שיהיה לך בהצלחה ..וברוך הבא בצל קורתינו

למעלה