גם אתם חולים עכשיו??? גם לכם כואבת רצח הזרוע?? אני פשוט רוצה לוודא שאני לא לבד בסבל, חחחח. מה שכן, ללכת אתמול בערב לקיק בוקסינג היה צעד מאוד מאוד מטומטם!!!
אני חושב שנהייתי חולה כי התעקשתי ללכת לקיקבוקסינג, זה לא אשמתי שהמדריכה חמודה מידי!!! בכל מקרה, מי את בדיוק??? גם כן יצאת אתמול בבוקר עם המונית הצפופה מירושלים?? יש לך icq/msn/yahoo??
קוראים לי יוּני אני במחלקה 500. ולא. לא הייתי אתמול על המונית הצפופה מירושלים. בעיקרון יש לי אי סי קיו אבל חבל שאני אתן לך את המספר כי אני ממש ממש לא מתחברת.. אבל אם אתה בכל זאת מתעקש אז תגיד, אני אכתוב לך אותו בכיף
(יוני תקשיבי... תקראי גם את!) בנדוד שלי החובש והמורה שלי לביולוגיה אמרו שהחיסון נגד שפעת רק מביא שפעת כי מה שקורה זה שזה חיסון נגד זן מסויים של שפעת (כידוע יש כמה זנים) וברגע שאת מחוסנת נגד זן מסויים אז לזן השני קל יותר לתקוף אותך (ככה או ככה את תהיה חולה.... קיצר) יש לזה הסבר ביולוגי עם מערכת החיסון אבל אני לא ישעמם אותכם.... (יעל גם לך יהודית בלבלה עם זה את השכל?)
החיסון זה הנגיף מוחלש יותר, הוא ניתן כדי שהמערכת החיסונית תוכל לזהות את הנגיף, ואז פעם הבאה שהוא תוקף, לחסל אותו ציק צאק בלי הצורך לגלות מיהו קודם ולייצר נגדו נוגדנים מתאימים, כי הם יהיו כבר מוכנים. לכן אני עכשיו חולה בשפעת, אבל בצורה מוחלשת
המערכת החיסונית שלך זוכרת כל נגיף שתקף אותך אם הסוג המסויים של הנגיף הזה תקף אותך- אז המערכת החיסונית זוכרת אותו ואם תקף אותך סוג אחר- אז הסוג שלא תקף אותך יופיע בעיקרון בגלל זה את חולה כל שנה (אני בעיקרון חולה כל שנה) כי זה נגיף שעובר שינוי מוטנטי
וכמו שTOMAK אמר, החיסון הוא נגיף מוחלש (את הפירוט יש בהודעה שלו- בכייף ארחיב לך בנושא- רק תגידי, אני אוהבת ביולגיה בנשמה.. זה מקצוע שממש חסר לי.. חפיף.. עוד מעט קורס