שאלה לחברה מאתמול

Tomak19

New member
שאלה לחברה מאתמול

גם אתם חולים עכשיו??? גם לכם כואבת רצח הזרוע?? אני פשוט רוצה לוודא שאני לא לבד בסבל, חחחח. מה שכן, ללכת אתמול בערב לקיק בוקסינג היה צעד מאוד מאוד מטומטם!!!

Tomak19

New member
אני פשוט לא יכלתי לעמוד בזה,

המדריכה של הקיק-בוקסינג חמודה מידי, lol

קמתי בבוקר עם כתף תפוסה

חחח זה לא היה כל-כך רציני... יש לי סימן סגול סביב הזריקה וקצת תפוס לי.. אבל לא משהו רציני בכלל....

סורי...

קצת כואב אבל גם רק שאני עושה תנועות מסויימות... אבל סבל לא הייתי קוראת לזה.. (אפילו שיחקתי טניס היום וזה לא הפריע לי
) ולא, אני גם לא חולה
בקיצור, אני סתם --- שיצאה בזול
בכל מקרה, תרגיש טוב

Tomak19

New member
תודה רבה!! ../images/Emo24.gif

אני חושב שנהייתי חולה כי התעקשתי ללכת לקיקבוקסינג, זה לא אשמתי שהמדריכה חמודה מידי!!! בכל מקרה, מי את בדיוק??? גם כן יצאת אתמול בבוקר עם המונית הצפופה מירושלים?? יש לך icq/msn/yahoo??

היי

קוראים לי יוּני אני במחלקה 500. ולא. לא הייתי אתמול על המונית הצפופה מירושלים. בעיקרון יש לי אי סי קיו אבל חבל שאני אתן לך את המספר כי אני ממש ממש לא מתחברת.. אבל אם אתה בכל זאת מתעקש אז תגיד, אני אכתוב לך אותו בכיף

סיונתו

New member
בקשר לחיסון שפעת

(יוני תקשיבי... תקראי גם את!) בנדוד שלי החובש והמורה שלי לביולוגיה אמרו שהחיסון נגד שפעת רק מביא שפעת כי מה שקורה זה שזה חיסון נגד זן מסויים של שפעת (כידוע יש כמה זנים) וברגע שאת מחוסנת נגד זן מסויים אז לזן השני קל יותר לתקוף אותך (ככה או ככה את תהיה חולה.... קיצר) יש לזה הסבר ביולוגי עם מערכת החיסון אבל אני לא ישעמם אותכם.... (יעל גם לך יהודית בלבלה עם זה את השכל?)

Tomak19

New member
אני אתן לך הסבר יותר טוב...

החיסון זה הנגיף מוחלש יותר, הוא ניתן כדי שהמערכת החיסונית תוכל לזהות את הנגיף, ואז פעם הבאה שהוא תוקף, לחסל אותו ציק צאק בלי הצורך לגלות מיהו קודם ולייצר נגדו נוגדנים מתאימים, כי הם יהיו כבר מוכנים. לכן אני עכשיו חולה בשפעת, אבל בצורה מוחלשת

סיונתו

New member
לא בדיוק

בגלל שהנגיף עובר שינוי כמו "מוטציה" ואז הגנוטיפ שלו שונה קצת משל השפעת הרגילה שנתנו לכם חיסון עלחיה ומערכת החיסון לא מזהה אותו בכלל... והוא תוקף...

סיונתו

New member
זה פשוט

המערכת החיסונית שלך זוכרת כל נגיף שתקף אותך אם הסוג המסויים של הנגיף הזה תקף אותך- אז המערכת החיסונית זוכרת אותו ואם תקף אותך סוג אחר- אז הסוג שלא תקף אותך יופיע בעיקרון בגלל זה את חולה כל שנה (אני בעיקרון חולה כל שנה) כי זה נגיף שעובר שינוי מוטנטי

ביולוגיה זה אף פעם לא משעמם../images/Emo70.gif

וכמו שTOMAK אמר, החיסון הוא נגיף מוחלש (את הפירוט יש בהודעה שלו- בכייף ארחיב לך בנושא- רק תגידי, אני אוהבת ביולגיה בנשמה.. זה מקצוע שממש חסר לי.. חפיף.. עוד מעט קורס
)

סיונתו

New member
שיו

הפורום הזה הוא יותר פורום יוצאי ביולוגית מאשר פורום התנדבות... מה יהיה
חוץ ממני מאירית ומיוני (ומיעל שהיא בטצי"ת) יש פה עוד ביולוגים שמסתתרים להם

Tomak19

New member
כן, סיימתי מגמת ביולוגיה

ואני עדיין חולה, אני מקווה שעד יום ראשון אני ארגיש כבר טוב...

למעלה