שאלה לחברות הפורום

מיקה51

New member
שאלה לחברות הפורום

האם לדעתכם קיים הבדל בין אמהות חולות נשואות לבין אמהות חולות במשפחה חד הורית ואם כן במה ההבדל?

רציתי לומר: 'עומס' אבל... ../images/Emo2.gif

עבורי בן זוג זה עומס שאני לא מוכנה לקחת על עצמי
זה נראה לי מתיש מאוד עבורי - אני מעדיפה את המרחב והמנוחה. אז למעשה, אני לא יודעת... בנות? בנים? מה קל יותר, ואולי גם למה? האם קל יותר כשהאחריות נופלת בחלקה על בן הזוג? או שמא קל יותר כשלא צריך לתאם את הזרימה שלנו עם אחרים? האם בן זוג שאנחנו מתחשבים בו, אבל גם מצפים ממנו לדברים, קל יותר או קל פחות מהילדים שלנו להם יש לנו מחוייבות חד צדדית? ואולי קל יותר לבד? האם? כל המאמץ הזה להכיר אנשים, להתלבש יפה ולצאת החוצה? האם לא קל יותר כשיש מישהו זמין בבית? מה דעתכם? תודה מיקה, זה באמת נושא מרתק לדיון

בןזוג שהוא עומס אריננו בן זוג מתאיח

בןזוג מתאים אמורלטעון אותך באנרגיות יש בעיה קטנה טעינת אנרגיה לחולה סיאףאס יכולה להיות הרת אסון
ולשאלתך התשובה איננה חד משמעית היא תלויה בבן הזוג ובזוגיות

מרוצה

New member
../images/Emo39.gifישראל אחת, שלום.

אני בדעתך. בן זוג הוא לעולם לא עומס ההיפך. אנחנו הפכנו להיות עומס על בן הזוג.
. גמר חתימה טובה.

Sandman night

New member
זה יכול להיות לשני הכיוונים, אבל

זה גם יכול להיות שונה מאדם לאדם, אבל אני הייתי הולך על לבד. כשאני לבד אני הרבה יותר גמיש וחופשי להתאים את עצמי למצב הנתון, בלי שאצטרך לשקול אדם נוסף, להסביר את עצמי או לתת דין וחשבון. אני עדיין NeoWonderland אבל התחשק לי למצוא שם חדש לכבוד הפורום. סליחה על הבורות אבל מה זה CFS?

Sandman night

New member
../images/Emo9.gifכמובן, איזה שאלה טפשית.

זה מה שקורה כשכותבים כשעייפים. כמובן שאני יודע מה זה CFS. זה מה שכתבתי שיש לי. לא יודע למה זה נראה לי פתאום כמו משהו אחר. בכל אופן, תודה על התשובות.

ששרון

New member
אוי ואבוי אם בן זוג הוא עומס.... :-

בן זוג זה דבר נפלא מי שחושב שלא, פשוט לא היה לו את בן הזוג הנכון, זה הכל בן זוג זה הרמוניה ואהבה ולקבל ולתת, והכל הדדי, ועוזר ומעשיר וממלא אנרגיות כשבן הזוג עושה אחרת, זה לא אומר שזוגיות לא טובה או מעמיסה כמו שרשמו פה להיפך, זה פשוט אומר שהוא לא בן הזוג הנכון לכם שווה לחפש ולמצוא את החתיכה החסרה, כשהיא החתיכה הנכונה, החים שלך הרבה יותר מאושרים, והמחלה הופכת למשהו הרבה יותר נסבל, הרבה פחות בודד, והמון תמיכה ואהבה מקבלים, "למרותה..." בקיצור, למי שאין, תמשיכו לחפש, זה יבוא, ובגדול
את החיפוש שלי עשיתי ומצאתי, והיה שווה כל רגע ועדיין שרון

למעלה