הדיסק של קרן פלס אמור לצאת במהלך החודש הקרוב תוך כמה זמן לדעתכם הוא יקבל פלטינה? (זאת אומרת שיימכרו 40,000 עותקים) לדעתי קרן תפתיע את כולם וכמובן את עצמה ואף תשבור שיא במוזיקה הישראלית אז מה דעתכם?
נכון שהציפיות שלי מאוד גבוהות, אבל עדיף לצפות לפחות מאשר להתאכזב. השוק היום מאוד קשה כולנו יודעים, ולמרות שאני ורז עובדים על משהו שיגרום למכירות גבוהות יותר של האלבומים בכמויות גדולות, עדיין להגיע לפלטינה בארץ לוקח המון זמן.. אני לא יודעת מה השיא.. זאת לא התקופה שירדנה ארזי קיבלה אחרי חודש פלטינה. היום רוב האנשים מורידים את השירים באינטרנט. רק היום ראיתי בחיפוש 'קרן פלס' באימיול (אני מודדת הצלחה) 400 פריטים וזה גדל מיום ליום. וזה כשיש רק 2 סינגלים. אני מאמינה שתוך חודשיים יהיה זהב (למירי זה לקח יותר כשהדיסק היה הצלחה מההתחלה) ושתוך חצי שנה - שמונה חודשים יהיה דיסק פלטינה.... אני מקווה.. עדיף לא לחיות באשליות. אלא אם כן כמובן תהיה איזה עסקה עם סופר-פארם או משהו בסגנון ואז גם אפשר להגיע לזהב בתוך כמה ימים... אני מקווה שקרן תגיע לזהב בדרך הרגילה. ולא בדרך המויאלית.
לא ממהרים לקנות דיסקים ולכן אם הדיסק מגיע לפלטינה למשל, יכול לעבור חצי שנה... בבריטניה, אני יודע שאנשים קונים יותר מהר את הדיסקים ולכן מגיעים לזהב ופלטינה יותר במהירות... אני חושב שפלטינה תקח לקרן שלושה-ארבעה חודשים לכל היותר... ויש מצב שהיא תגיע גם לפלטינה כפולה למרות שאני פחות מאמין
בבריטניה ובצרפת, זהב= 100,000, פלטינה= 300,000 ולא דיברתי על כמות האנשים אלא על העובדה שלמשל אומן בריטי יכול למכור בבריטניה בקלות פלטינה כפולה או משולשת, ואומן מצליח בארץ יגיע לכל היותר רק לפלטינה...
'הדרך המויאלת' או איך שלא תכני אותה, זה לא ממש נכון. מויאל לא עשה את זה כדי לקבל תואר של 'אלבום זהב'. הוא עשה את זה כדי שגם אנשים מעוטי יכולת יוכלו לרכוש וליהנות מהדיסק. באמת,בתור אחת שפגשה אותו כמה פעמים, ודיברה איתו הרבה, אני יכולה לומר לך שב99.9% זה נכון. כי הוא אחד שממש אבל ממש תארים לא חשובים לו.. ככה רק שתדעי חח לא רציתי להתנפל או משו..
ועם כמה שאני בטוחה שהוא חמוד ומקסים, תהיי בטוחה שמאחורי או בנוסף לרצון לעזור למעוטי היכולת, יש גם משהו עסקי. בכל זאת, זו העבודה שלו ושל עוד כמה אנשים והם אמורים ורוצים להרוויח, הם לא סתם יוזילו את הדיסק.