שאלה לחברים הותיקים:

planet2us

New member
שאלה לחברים הותיקים:

שלום. האם אתם יודעים איך ניתן לפתוח פורום חדש למכורים שההתמכרות שלהם לא יכולה לקבל ביטוי ומענה מספק בפורום זה? רמז- הפורום הזה יהיה כנראה ללא נוכחות נשית

../images/Emo24.gifאוהבים אותך פלאנט../images/Emo140.gif

את יודעת.. הסתכלתי לרגע על הנפשות הפועלות פה בבית.. וואלה, יש יותר נשים מגברים
ואם בכל זאת בא לך, אז תמיד אפשר לפתוח קומונה
אז ... מה את אומרת?
אוהבים

נעממי5

New member
סליחה???????????מז'ה זה?../images/Emo6.gif

שובניזם? לאא הבדלי דת גזע ומין....מוכר?

למה צועקת../images/Emo10.gif לא נראה לי שהבחור

מרגיש נוח והוא רק מבקש עיצות... אם בא לו לדבר פה, בטח שבוודאי שנקבל אותו בחיבוק כמו שאנחנו יודעים, ואפילו את החברים שלו, כי אנחנו באמת לא מבדילים "גזע, דת, מין, אמונה או העדר אמונה". אבל.. עם כל אלה.. יש מקום להציע לו, לא? לתת לו לבחור בעצמו אם ואיפה מתאים לו לכתוב? האמת היא שאני מרגישה הכי טוב בחברה מעורבת
אבל זה שלוווווווו... אוהבים מאד מאד

planet2us

New member
אם תרשו, אסביר את עצמי

למי שלא הבין או לא הבינה, אני מכור למין. עכשו בטח כל הנשים כאן (ואולי לא רק הן) מעקמות את האף ו/או נגעלות ו/או נרתעות. כנראה בצדק. אני עובד את שניים עשר הצעדים גם ב- N.A וגם בקבוצות המיועדות למכורים כמוני. אני יודע שהקשיים משותפים לכולנו, המכורים, ותודה לאל, רק להיום, יש לי נקיון בקבוצתי, אך לשמור עליו זה קשה ברמות שקשה להסביר. הלגיטימיות המסויימת שיש לנושא, זמינות הגירויים הבלתי נתפסת והציפייה החברתית והגברית להתנהגויות מיניות, לא קיימות, לדעתי, במידה כזו בהתמכרויות אחרות. לכן אני חושש "להתרועע" כאן בקומונה זו עם נשים- לא כי אני לא רוצה, אלא כי אני יותר מידי רוצה...

נעממי5

New member
הפורום הוא למכורים מכל סוג של התמכרות../images/Emo24.gif

ברוך בואך מכור ל SEX הכל בסדר, תמשיך לבוא.... אוהבים אותך בלי שוביניזם

שטול1

New member
פלאנט יקר ../images/Emo178.gif

ברוך הבא לפורום צנוע זה ובהצלחה בפורום שאתה מתעתד להקים אני מבין קטן מאוד באינטרנט אז קשה לי להסביר לך איך עושים את זה. אני אישית מרגיש כאן טוב מאוד כי לאף אחד כאן לא משנה במה או בכמה השתמשתי אלא אך ורק מה אני מתכוון לעשות בנוגע להחלמתי ואיך הם יכולים לעזור . והעובדה , הם עוזרים... ומדובר באנשים שאת חלקם מעולם לא פגשתי ואת חלקם רק לפרק זמן מאוד קצר אבל במשותף לכולנו בלי הבדל דת ,גזע או מין שאנחנו עוזרים אחד לשני להחלים כאדם לאדם בלי להתייחס לסדר הכרומוזומים אתם נולדנו אלא למה שיש לנו להגיד אחד לשני או אחת לשניה אם זה עוזר לי אולי זה יעזור גם לך נסה כמה ימים מה יש לך להפסיד אוהבים (על בסיס רוחני לא ארוטי) שטול

הכוכבת

New member
פתיחת פורום

כדי לפתוח פורום (בתפוז) אתה צריך לפנות להנהלת הפורומים והם שוקלים ובודקים את הבקשה. אם אתה רוצה לעשות סלקציה, זה קצת בעייתי כי בכל זאת מדובר באינטרנט. אני לא חושבת שהמין הנשי יפריעו לך כאן. מחלה זו מחלה לכל דבר. לא שופטים אף אחד. מי שכאן מבין את זה.

למעלה