שאלה לחברים/ות

אiסנת FBI

New member
שאלה לחברים/ות

איך זה שאני רואה עשרות בחורים חרדים מסתובבים ברחוב יפו בלילות. הם לא מתבישים עם הפאות והחליפה? הרבנים שלהם מתירים להם? זה לא צביעות? אני פשוט נגנבת בכל פעם מחדש זה פשוט בושה וחרפה לציבור החרדי . אמממ לדעתי זה צביעות של חרדים ומי אמר מה עוד . . . . סורי אני מזועזעת מכם. תסבירו לי אולי ואוכל להבין אותכם

אני מבין שאת לא חרדית.

אז ככה בכל ארמון יש פח זבל! דבר שני לא כל מי שמסתובב שם הוא עושה את מה שנראה לך,אני פעם נתקעתי באמצע רחוב יפו בשעה 2 בלילה .אמנם התביישתי מאוד אבל לא התכוונתי להיות שם פשוט הלכתי ברגל חצי ירושלים בלי שימת לב.

אiסנת FBI

New member
אני מדברת על חרדים שממש מבלים שמה

ואני דוקא באה מבית חרדי אבל אני עזבתי קצת. . . אני מחפשת את הדבר האמיתי . . . על כולם עוברים לבטים . לענין החרדים בעיר אני חושבת שאם כבר אז שיורידו תפאות כי זה מבזה את החסידים

אם הם מבלים שם ,זה משהו אחר

ושוב ,הם לא אלה שמשקפים את החרדים. הם אולי היו בקלות דעת ולכן הם לא מורידים את הפאות ,משום שהם מעוניינים באיזשהו שלב לחזור למקורות

את בעצמך היית חרדית

והם גם רק שאלה של זמן שיגידו גם אנחנו `היינו` חרדים. כל אחד ונקודת החולשה שלו. לא נאריך בזה, אחרים כבר הבהירו בשרשור

האמת, שאת צודקת בכל מילה

ה"חרדים" שמבלים שם, עושים את זה נגד ההוראות, כך שאת לא יכולה להאשים את המערכת בזה, ולגבי מה שאמרת שיורידו פאות, כך מפורשות התבטא האדמור מגור לגבי אלה שעושים בפרהסיה (פומבית) דברים שהם נגד העקרונות. בכל מקרה, לא הייתי מקטרג, אני מכיר בחורים יראים ושלמים שיצאו לשם פעם-פעמיים בגלל חברים והבינו לבד שזה לא מתאים. כך שלא כדאי להכליל.

דוקא הבנתי שאת חרדית

רק שבמסגרת המקום כאן את רוצה להבין אותנו הגברים שמעזים להסתובב שם, להפך לדעתי זה לא כזה גרוע , זה יותר תלוי במעשים קחי ציטוט מעיתון מעריב בכתבה על הסי -טי המקובל: תלוי מה עושים ועל מה מסתכלים ע.כ.ל.

למעלה