שאלה לחברים כאן

lion 7

New member
שאלה לחברים כאן

מי אמר ולמי השורות האלה? נ.ב אני מתגעגע לחתימה זו Come unto me, all ye that labour and are heavy laden, and I will give you rest †“Lord Jesus Christ, I love you and I need you, please come to my heart” “† אלוו המלים ששינו חיי בעבר : מלים חזקות (אין לי במחשב בעבודה אותיות בערבית) ולאהובנו שנעלמו פתאום : מלח ומיכאל ושני האהובים גורג , לירושלמי, למאוהב בעינב סטייסי ולאיש הפיל והבחורה של אתר בייבל (אתר ארץ ישראל) ועוד לכמה שלא הזכרתי כאן אני פשוט מעונין ורוצה שתפגינו נוכחות לפחות מה שלומכם (לא יותר) היו ימים שהפורום ידע התקפות וחלק מכם היה פה וברוח הברית החדשה נתתם כמענה את האהבה בהתגלמותה, היו ימים שלא היה הרבה גולשים, אני מודע על חיינו מחוץ לפורום, יש לפעמים קושי, או ביננו האויב הנצחי ינסה בכל דרך ומחשבה לשים מכשולים בפני כתיבתכם טוב נזכרתי בכותב ששלח לי מסר ורצה שאשים אותו בפורום (דראל כן) אז סליחה קראתי את המסר ופשוט שכחתי, אני מתנצל , פשוט זה היה מלפני חודש, שכחתי , אני עסוק בעבודה ובבית, והרבה מסרים לא פותח, או קורא ולא מגיב מרוב המהירות, כך זה מתנצל אני מזכיר אתכם ועוד הגולשת היקרה שהתברכה בלענות על שאלות בנוגע לאמונה בפורום אחר: אנוינימה יקירתי (שלחתי לך כמה מסרים ורק רציתי לדעת שאת והמשפחה בסדר ושישוע יברך אתכם וישמור עליכם מכל פגע, אפשר גם מסר ממי שיכנס למחשב שלך) קי1 היקר חסרה כאן הכתיבה המלומדת והיופי והחן בכתיבתך חבר אתה חסר!, וכמה גולשים שעולים עכשיו בראש ומקווה שהימים הבאים הן פגישה אקראית עם הפורום, כולכם נזכרים בתפילתי שתהיו בריאים והחשוב אתם בדרך עם אלפאדי המושיע ישוע יסוע רבונא אז למי החתימה זו בכלל? הלאוי ואדע מה איך אתה\ת היום הלואי יום טוב לכולם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי ליון יקר מכתב מרגש וקריאה מהלב לאלו

שאכן חסרים פה..
ואני מוסיפה קריאה ללייט ולתינו..
תחזרו הביתה
ואולי חשוב לשאול..האם אתם בסדר..אינכם פה מסיבות עומס.. או שיש בעיות חלילה שתרצו שנתפלל איתכם, או שמשהו מרחיק אותכם מאיתנו במיוחד.. שתפו..אני מאמינה שרוח האדון יכלה לגשר על כל פער ולברך בכל טוב ושלום וקבלה לאחרים
. החתימה ליון לא יודעת למי היתה במיוחד ואולי למלח פעם היה המשפט של תעאלו אליי יא ת'אקילי אל2חמאל ואנא אוריחוקום
וכמובן שזה המשפט שישוע אמר. וכולי תפילה כי נראה חברים חדשים פה.. בקרוב מאוד בשם ישוע המשיח-אמן

אמן../images/Emo23.gif

מצטרף לקריאה של ליאון ושפרד. הפורום הזה הוא הבית של כל המאמינים בישוע באשר הם, ולכל מי שמתעניין. ובטח שהוא הבית של כל מי שכתב והשתתף פה בעבר.

lion 7

New member
בתקוה שיקראו כאן ..

חיינו הם כבר שייכים לישוע , וחבל שאנו לא מתקשרים איתם כמו פעם .. אבל טוב לראות שהפורום חי ובועט ואם דלת נסגרה דלת אחרת נפתחה .. זה טוב זה מרגש .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמממ ישרת רק לפני כמה ימים היתה פה ואמרה

שתחזור אחרי כמה ימים..זה היה בשרשור לגבי יוגה ופתיחה בקפה וענייני קסמים!... אז יקרה אנו מחכים לך

1ysrat

New member
היתי שמחה לכתוב אבל אני חולה שפעת

אין כוח לכתוב קוראת שורה ונופלת זה שפעת נוראית ככה אני כבר שבוע ימים

lion 7

New member
תהיי בריאה , סלאמתיק (בערבית)

הפורום יתפלל לך ולכל החולים בשפעות שישוע ירפא בידו הרחמנית , לשתות הרבה מים ונוזלים ,לימון , מקוים שתחלימי אמינ.

החלמה מהירה../images/Emo201.gif

אני תפילה שהאדון ירפא אותך לחלוטין, שלא יישאר רמז לכך שהיית חולה.

לא נעלמתי

מהתחלה כשהצטרפתי אמרתי שאני אהיה יותר סמויה. אז כן,אני לא כותבת הרבה,אני יותר בקטע של לקרוא,אבל לא נעלמתי :]

salt of earth

New member
גם אתם חסרים לי מאוד ../images/Emo24.gif

היי ליון, והיי לכולם. החתימה של תינו אני חושבת קודם כל ברכות לשפרד יקירתנו ל הפרישה (אני מקווה ש
לפחות סידרו לך קרן פנסיה טובה
) ובהצלחה רבה ליעקוב על הניהול
עלה ותצליח
אני מתנצלת על כך שאני נעדרת, פשוט אלוהים ברא 7 ימים ואני עובדת בכולם
ונראה לי שאם היה בורא עוד יום אז הייתי עובדת גם בו
. אז העומס של העבודה בשילוב עם הלימודים ומטלות העבודה וכמוני אחת שלא יודעת לחפף בעבודה ומתייחסת לעבודתה בתור שליחות אז יוצא שאני גם מביאה עבודה הביתה ועובדת גם בבית. אני אשתדל להיות יותר בפורום, אבל רציתי להגיד שאני תמיד חושבת עליכם ועל הפורום שהיה חלק נכבד מהשגרה שלי. קיבלתי הרבה דברים חיוביים מהפורום אבל אחד הדברים המהותיים הוא שהכרתי אותכם ועוד סיבה נוספת הוא שבגלל השאלות שעלו בפורום אז זה נתן לי עוד כוח ורצון לחקור וללמוד את הספר הקדוש, לצערי משהו שאני ממעטת לעשות לאחרונה. מלבד הקריאה היומית שעליה אני לא מוותרת אבל זה עדיין לא כפי שהיה. פעם סיפרתי לאיש הדת שלנו על כך, והגעתי לתובנה בעזרתו כי זה לא תמיד פונקציה של כמות הזמן שמקדישים אלא גם מה עושים עם הזמן הזה, למשל העבודה שלי היא שליחות בשבילו בתור אדם מאמין ובזה שאני מקיימת אותה במסירות עם אמפתיה למשפחות ולילדים עם צרכים מיוחדים אז זה ביטוי לאמונה שלי. למרות שהעבודה לעיתים מעסיקה אותי מלהקדיש זמן ללמידת הספר ולתפילה כפי שהייתי עושה מקודם. סתם רציתי לשתף ולהגיד שאני מתגעגעת

למעלה