שאלה לחברי הפורום החדש..

eliacats

New member
שאלה לחברי הפורום החדש..

אני מעוניין לפתוח ברית חדשה במשחק מנהיגי עולם.. אני יודע שכל הבריתות שהיו במפקד צבאות עברו למשחק השני, ושיש שם כבר די הרבה מגויסים.. אבל אני חושב שעם משחק חדש באה תקופה חדשה שבה צריכים לקום בריתות חדשות.. הרי אם לברית ישנה אין כוח הרתעתי כמו שהיה לה במשחק הקודם למה שהיא תצליח? בגלל המוחות הגדולים שבה? הרי זה משחק חדש שבו עדיין מפתחים את הטקטיקות.. אז מה אתם הייתים מעדיפים? להכנס לברית חדשה במשחק חדש? או ללכת עם השמות הגדולים של המשחק הישן? ואם התשובה זה א' .. מה אני צריך לעשות בשביל לשכנע אותכם להכנס לברית שלי?

111dolev111

New member
סליחה?

"איזה חור " חחח מי שמדבר אתה מנהל TBP חחחחחחחחחחחחח הברית הכי מעפנה שהיתה חחח בישביל להיכנס אליה הייתי צריך להיגד שאתה בונה טנט ותוקף עם צוללות ואז הייתי בראשית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

111dolev111

New member
בטח שעדיף להיכנס לברית חדשה

לא כיף להיכנס לברית ישנה הכי כיף ברית חדשה חחח אני מחכה שמישהו יגיד לי :בטח שתגיד שכדי לעבור לברית חדשה כי אתה פתחתה ברית חדשה".

111dolev111

New member
הברית שתהיה חזקה היא לא הברית

שיהיו בא הרבה אנשים היא הברית שתילמד את המשחק הכי טוב. אליה אם אתה פותח ברית אל תביא עצות :D

ozblumen

New member
ברית TFE

מה שאתה רוצה על כל מקרה אתה מוזמן להגיע ל-TFE

111dolev111

New member
למה אתה משרשר אלי!!????

כתוב לי בחתימה מנהל הברית TDE למה ניראה לי לך שאני רוצה להיות בTFE?

lazimi

New member
אליה עזוב אותך שטיות בוא אלינו חחח

אני יקבל אותך בברכה בוא ל HAGANA

תראה...

זה שברית הגיעה במפקד צבאות להשגים גדולים זה אומר הרבה...זה אומר שהמנהלים הם חכמים ויודעים לארגן... מצד שני כל ברית גדולה התחילה ככה... השאלה מה אתה מעדיף- להתחיל כברית חדשה שעוד לא יודעים אם היא תעלה או לא למרות שיש סיכוי שכן.. או שאתה מעדיף ברית שכבר אפשר לסמוך על המנהיגים שלה.. בחירה שלך. ואגב- ברית נמדדת רק במלחמה.. רק אז אפשר לבדוק אותה.. אני חושב שבקטע הזה IA שולטים!! אבל עוד לא פתחנו במנהיגי עולם...

למעלה