שאלה לחברי הפורום ולחברי כלא 6 ...

glass vegas

New member
שאלה לחברי הפורום ולחברי כלא 6 ...

אני יודע שהם כותבים כאן אז אולי אני יקבל מהם תשובה.. בדיסק הראשון של הכלא יש שיר שקוראים לו אין אור,ובדיסק רשום סימפול עמית אלק,(סיקס), הסימפול לקוח מתוך שיר של הוו טאנג קלאן (אם אני לא טועה)...רציתי להבין את העניין למה השם של השיר שזה לקוח ממנו של לא כתוב על הדיסק ולמה בסימפול כתוב :עמית אלק. תודה ויום טוב....

baby-g

New member
מידע ממקור ראשון

אין שום סימפול משיר של הוו טאנג קלאן(למרות הדמיון בסאונד בתופים) ואגב למען הצדק גם התופים שיש באותו שיר של הוו טאנג סומפלו משיר קצת יותר ישן ולא טרחו לרשום בדיסק של של המבצע המקורי גם אצלם הסימפול המדובר הוא סימפול משיר עם פרסי כן כן שיר עם פרסי אני מדבר על התפקיד המרכזי בשיר שלא קשור לרית'ם סקשן ונשמע כמו משהו שדי דומה למנדולינה\סיטאר את הדגימה הזאת הביא עמית. למה לא כתוב שם של שיר? כשהגענו לסימפול היצירה שממנה זה הגיע לא הגיעה תחת שם מסויים אלא דרך הכותרת "שיר עם פרסי" ולכן היה קצת קשה לנבור ולשים ידינו על השם של היצירה הנ"ל שמחתי לעזור יום מצויין תבוא כל יום(לא בציניות פשוט חייבים להחיות פה את הפורום) :)

glass vegas

New member
אמיר דיברתי על התפקיד של המנדולינה.

בשיר C.R.E.A.M של הוו טאנג...תבדוק תעניין...

baby-g

New member
אוקיי

נכון המלודיה דומה שים לב שזה לא אותה מלודיה יש שם שינוי של איזה תו או שניים ושוב זה לא סימפול מהוו טאנג וזה אפילו לא אותו מקור שהם סימפלו ממנו

למעלה