שאלה לחברי הפורום - רכישת ציוד איגרוף

Richelieu

New member
שאלה לחברי הפורום - רכישת ציוד איגרוף

שלום לכולם, רציתי לשאול היכן אפשר למצוא בארץ ציוד מקצועי לאמנויות לחימה בזירה. הכוונה כפפות איגרוף, מגיניום, שקים וכו'. המליצו לי לנסות לרכוש דרך מועדונים, אבל מכיוון שהציוד ירכש דרך עמותה זה חייב להיות עסק רשמי ומוכר. אשמח עם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות שמתמחה בציוד אמנויות לחימה מקצועי חוץ מסקאס ספורט תודה מראש, אבי

ETZ301

New member
די יקרנים בש-גל.

ממליץ לבדוק אפשרויות נוספות. כמה ציוד אתה צריך?

Richelieu

New member
אז ככה:

יש לנו עמותה שעוסקת בקידום ענפי ספורט מסויימים ובין היתר אמנויות לחימה ואיגרוף, מפעם לפעם העמותה קונה ציוד עבור הקבוצות. קבוצת האיגרוף היתה קונה ציוד עד כה בסקאס ספורט ויש שם לפי מה שידוע לי ציוד לא רע ובמחיר זול יחסית. אבל עכשיו הם רוצים כפפות ספארינג יותר טובות של חברות כמו TWINS, WINDY, MUAI THAI ושקי איגרוף מאסיביים עם יכולת ספיגה טובה. דברים שאין בסקאס ספורט, אבל יש בארץ והשאלה היא איפה ובאיזה מחיר? ד"א קניתי דרך האתר של בש גל כפפות של TWINS והם שלחו לי כפפות לא מקצועיות. אז אני לא כל כך סומך גם על בש גל ועוד עם המחירים שלהם.

ETZ301

New member
אפשר לקנות דרך מגה ספורט ציוד של everlast.

כפפות לא רעות בכלל, ושקי אגרוף מעולים, בזמנו הייתה מחלקה שעבדה עם כל מני עמותות ומוסדות. כמו כן, אני יודע שיש יבואן לאדידס, גם ציוד מעולה וגם במחירים שפויים, צור קשר במייל [email protected]. ציוד תאילנדי אפשר לרכוש בכמויות קטנות דרך EBAY, מתקבלת חשבונית (invoice) והכל כשר גם לצרכי עמותות).

Richelieu

New member
אתה לא מתכוון למה שיש להם בתצוגה?

כי זה ממש לא זה. שאלתי לגבי ציוד אחר, יותר מקצועי ולא קיבלתי שום תשובה עניינית. לגבי ה [email protected] זה היבוען של אדידאס עד כמה שאני מבין. יש להם אתר אינטרנט? או מישהו שאפשר לדבר בטלפון? תודה על העזרה. אבי.

RoyceGracie

New member
מה דעתך להזמין דרך האינטרנט ?

יצא לך הכי זול... חוץ מזה אני בטוח שאם תבקש מסאקס ספורט להזמין לך כפפה מסויימת בכמות גדולה הוא ישמח לעשות כך...

muaythai

New member
היבוסה

אחלה של חברה. יש לי ציוד רב שלהם. ממליץ בחום. אך לא זולים במיוחד. בהצלחה.

למעלה