שאלה לחברי הפורום

mulon1984

New member
שאלה לחברי הפורום

הבנתי שבאחד הפרקים העתידיים יחשפו את שמו האמיתי של הדוקטור, כפי שנבנה כבר בפרק הספריה לפני מלא זמן.
היש אמת בדבר?
והאם תכתבו על זה כאן כשזה יקרה, או שאני פשוט אחכה שהאינטרנט יישבר לשניים ואז אדע שזה קרה?

יעלי1232

New member
אין סיכוי...

כאן מופאט מתלוצץ על העניין
http://www.youtube.com/watch?v=eIb7I279H4k

ובהקשר אחר שמעתי אותו או את ראסל מדברים על כך שאי אפשר לחשוף את השם של הדוקטור כי זה פשוט יהפוך את הכל ל"ארצי" מדי, כאילו, מה , יקראו לו מעתה ג'ורג'? סטיב? בינגלבונגל או משהו ?

בקיצור, לדעתי אין סיכוי.

אבל כן, אם הוא ייחשף האינטרנט דפינטלי יישבר לשניים

mulon1984

New member
אני רק רוצה לציין

אני שונא את מופאט. הייתי יכול לסבול דוקטור בלי גבות, אבל כשמופאט קיבל להיות כותב ראשי פשוט עזבתי.

mulon1984

New member
לדעתי אני לא

כי התחלתי לצפות בעונה הרלוונטית, ואף קפצתי לפרקים נבחרים בעתיד, אבל היה מעפפפפפן, ואפילו איימי לא הצליחה להשאיר אותי.

meilla

New member
אבל כמו ספר

בין אם אתה חושב שהוא טוב ובין אם לא, אתה חייבת לקרוא את כולו כדי להנות ממנו ולא לדלג לדף האחרון.
אותו דבר לגבי השאלה ששאלת על השם.

לגבי הקו של הדוקטור, מופאט מתכוון לחשוף או להתייחס לזהות של הדוקטור (הנוכחי ובכלל) "דוקטור מי?" זה לא על השם אלא על האופי שלו.

mulon1984

New member
אני חולק עליך

כאשר יש סיפור טוב, כל מרכיביו צריכים להיות טובים. אם לסיפור יש סיום אדיר אבל לאורך כל הדרך יש עלילה יבשה, דמויות שטוחות ודיאלוגים איומים, אין סיבה שהסוף יצדיק את הסבל, ואין סיבה שאנשים יסבלו. אם מופאט או כל יוצר אחר רוצה אותי איתו, הם צריכים להשקיע.

מצד אחד אני מסכימה עם האנטי מופאט

עד כמה שאהבתי אותו לפני ברגע שהוא קיבל את המושכות הסדרה התדרדרה.
אז לדעתי אתה לא מפסיד שלא נשארת איתה.
אבל אני כן חושבת שלא ראוי להגיב על משהו כשראית פרקים אקראיים ממנו. בלי קשר אם מדובר במופאט בדוקטור ווטאבר, בטלוויזיה (טובה לפחות) דברים צריכים להבנות לאורך זמן ובסדרה (טובה לפחות) אתה לא אמור להבין את הסוף מבלי לדעת את הדרך.
קרה לי עם הרבה סדרות שתפסתי פרק אקראי שלא אהבתי אבל כשראיתי מהתחלה לפי הסדר השתנתה דעתי לחלוטין.
זה אחרת כשמבינים את התהליך ומכירים דמויות לאורך זמן וכו'.

למרות כל זה אבל, לדעתי אתה לא מפסיד יותר מדי. לא היה אף פרק בעונות מופאט שהתעלה על העונות לפני

OKDeSign

New member

הפרק היחיד שלדעתי חובה לראות כי הוא פרק דוקטור הו טוב זה פרק ואן גוך, אבל אם ראית פרקים נבחרים כנארה שראית אותו.

בהקשר לשם, כן, זה לא יקרה, אני גם מאוד יתאכזב אם זה יקרה, כמה שזה מסכרן אני לא באמת רוצה לדעת. בחיים זה לא יעלה על הציפיות שלנו כצופים.

יעלי1232

New member
לדעתי יש עוד כמה פרקים מדהימים בעונות האלו.

אשתו של הדוקטור למשל, פרק מעולה שכתב ניל גיימן.
דימנס ראן ובוא נהרוג את הטילר גם מעולים.

אבל שוב, כנראה עניין של טעם

OKDeSign

New member
חחח אני תמיד שוחכת לציין את גיימן

לא בגלל שזה רע, אלא בגלל כמה שזה טוב.
פרק(יי?) גיימן בעונות של מופאט
שווי ערך לפרקי מופאט בעונות של RTD

יעלי1232

New member
אנלוגיה מעולה

וכן, צפוי פרק נוסף של גיימן, עם הסייברמן.
מעניין אם הוא יציליח לעשות איתם משהו מעניין, כי בכל 7 העונות שעברו, בכל פרק שהופיעו הסייברמן מצאתי את עצמי משתעממת למוות. טוב, לא עד כדי כך. אבל הם בהחלט המפלצת הכי פחות מגניבה.
או איך הגדירה את זה חברה: הם כמו דאלק, רק לא מגניבים.

רק שמאז גם הדאלק איבדו ממגניביותם ונהיו בלתי נסבלים בעליל

ailag

New member
ד"א

הוא אמר משהו כמו "אני יודע את השם שלו" אבל לכי תדעי.. אם הוא יגלה אותו זה רק יהיה אם זה יפתח שאלה אפילו יותר גדולה נוראית ומהותית, ואז זה יהיה שווה את זה.

אחת מהתאוריות הדביליות שלי היא שהשם שלו יהיה Who, רק בשביל לעצבן את כל אלו שמתקנים "לא, לא קוראים לו דוקטור הו, קוראים לו הדוקטור"

בעברית בכלל ענו כבר על זה. דוקטור, הוא.

נטאשKה

New member
לא נראה לי שיש סיכוי שזה יקרה אי פעם

אפילו לא אם הביביסי יחליטו להפסיק להפיק את הסדרה, כי גם הם בעצמם הבינו שהדוקטור תמיד חוזר בסוף

ItsMeiri

New member
לא נראה..

לא נראה לי שהוא יעיז, זה מעבר לתחומים שלו,
זה סיכון פשוט לקחת את גורל הסדרה לידיים שלך, במיוחד שהסדרה קיימת כבר 50 שנה..
אי אפשר לדעת לאן הכותבים של פעם היו לוקחים את זה,
ואם יהיו בכלל כותבים אחרים בעתיד שיקחו את זה למקומות אחרים.
אז לא נראה לי

רק מצטרפת לתגובות ה"אין סיכוי"

never gonna happen
ואם זה כן יקרה יום אחד זה אומר שהסדרה התדרדרה לתהומות שלא כדאי להתקרב אליהם.
זה לא משהו שצריך לדעת אותו, זה בסדר ש"אין" לו שם, זה חלק מהקטע. ומסכימה מאוד עם תגובת מופאט שהביאו כאן, אף שם לא ירגיש נכון בסופו של דבר. זה צריך להשאר כמו שזה.

למעלה