היי אני חדש איזה מצחיק ראיתי את ההודעה שלי למעלה כזה בצבע כחול ששאלתי את המנהלים של ערוץ 3
R RIP CURL1 New member 29/10/02 #1 היי אני חדש איזה מצחיק ראיתי את ההודעה שלי למעלה כזה בצבע כחול ששאלתי את המנהלים של ערוץ 3
K Kamila again New member 29/10/02 #3 וולקם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif היי, קוראים לי מור בת 13, מתה על סברינה ו........ אממ........ בעיקרון זהו!!!!! ת-ה-נ-ה -חורף רולללללללללללללז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וולקם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif היי, קוראים לי מור בת 13, מתה על סברינה ו........ אממ........ בעיקרון זהו!!!!! ת-ה-נ-ה -חורף רולללללללללללללז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ל לואי ובאוטי New member 29/10/02 #4 וולקם..... שמי הוא תום אני חושבת שהסדרה סברינה נורא חמודה ראיתי את שתי הסרטים שלה (מתוך שלוש) ואני בת דודה של מור (שמתי לב שהחליפו סמלים לחורף..) (איזה סמלים חמודים חוץ מהירח והרמקול שגם הם חמודים אבל ישנים)
וולקם..... שמי הוא תום אני חושבת שהסדרה סברינה נורא חמודה ראיתי את שתי הסרטים שלה (מתוך שלוש) ואני בת דודה של מור (שמתי לב שהחליפו סמלים לחורף..) (איזה סמלים חמודים חוץ מהירח והרמקול שגם הם חמודים אבל ישנים)
S Salem New member 29/10/02 #5 אתן יכולות לעשות כנס משפחתי בפורום גם בת דודה שלי נמצאת הפורום! *neta* היא גם מנהלת מספר פורומים בתפוז!
אתן יכולות לעשות כנס משפחתי בפורום גם בת דודה שלי נמצאת הפורום! *neta* היא גם מנהלת מספר פורומים בתפוז!
ל לואי ובאוטי New member 30/10/02 #10 כן..גם אני בת דודה של מור (בפעם האלף)... נטע נחמדה אבל היא באמת בת דודה שלך? איזה פורום היא מנהלת?
N *neta* New member 30/10/02 #14 רק נחמדה ? ../images/Emo123.gif וכן אני באמת בת-דודה שלו... למה שמישהו ישקר בנוגע לזה ?
ל לואי ובאוטי New member 30/10/02 #16 לא משנה..קראתי את מה שסאלם אמר עכשיו מישהו מוכן להגיד לי את השם שלו?
S Salem New member 30/10/02 #6 שאלה לחברי הפורום ../images/Emo35.gif אתם רוצים שנעשה מעין שירשור אוף קבוע בשביל על ההודעות הצ´אטיות והלא קשורות למיניהן? כי יש די הרבה כאלו שאנחנו צריכים להזהיר ולמחוק... מה דעתכם?
שאלה לחברי הפורום ../images/Emo35.gif אתם רוצים שנעשה מעין שירשור אוף קבוע בשביל על ההודעות הצ´אטיות והלא קשורות למיניהן? כי יש די הרבה כאלו שאנחנו צריכים להזהיר ולמחוק... מה דעתכם?
K Kamila again New member 30/10/02 #7 כן, זה דווקא יהיה מאוד נחמדוני.... NP.... איך שבא לכם..... אני מסכימה בהחלט!!!!!!!!! הוא יהיה הרוך ביותר.....................
כן, זה דווקא יהיה מאוד נחמדוני.... NP.... איך שבא לכם..... אני מסכימה בהחלט!!!!!!!!! הוא יהיה הרוך ביותר.....................