שאלה לחברי הפורום

BestPlay

New member
שאלה לחברי הפורום

למה בדיוק אתם מעריצים את בנות אולסן ? אם זה בגלל שהן יפות , אני איכשהו מבין אבל זו הסיבה היחידה בצער גידול בנות , הן היו טינוקות אז הן לא ממש שיחקו אין להם עוד שם סידרה מצליח חוץ מזה הסרט היחיד שהיה יפה הוא , "מותק הילדים התחלפו" או משהו כזה אני לא זוכר איך קוראים לסרט בדיוק, וזהו , חוץ מזה אין להם שום דבר כל סדרות הטלויזיה שלהן מחזיקות מקסימום 2 עונות אז מה אתם מוצאים בהן חוץ מיופי ?

rahelm

New member
איזה שטויות אתה רושם!!....

אוהבים אותם גם בגלל היופי גם בגלל איך שהן משחקות זה לא משנה אם הסידרה הצליחה או לא אנחנו אוהבים אותם כי הן משחקות יפה הן יפות ויש עוד סיבות!!!!

זה באמת שטויות

אנחנו אוהבים אותם בגלל שהם משחקות מצויין הם חמודות ,היה להם מלא סרטים וסדרות יפים לאללה (זה שהסרטים לא זכו בפרס זה לא אומר שהם לא טובים),הם גם שרות די יפה. וגם בגלל היופי אבל לא רק. וחוץ מזה הם גם תאומות אז כזה מגניב לדעת שיש עוד אחת כמוך . ומכל מה שאמרתי הם כולה בנות 16 והם הספיקו כל כך הרבה ,יש להם קו אופנה רק שלהם,הם עשו מאות סדרות,סרטים,ספרים, ודיסקים ... אז תגיד לי אתה מה יש לא לאהוב בהם???????

BestPlay

New member
טוב אז ככה...

הם משחקות בסדר , לא מצויין ולא טוב. יש להם אולי 2 סרטים יפים. ובקשר לקו אופנה ולכל זה , לפי מה שאני יודע ותקנו אותי אם אני טועה אבל לא הם יזמו את הכל , את האמת הן לא יזמו שם דבר. אם הדיסקים והספרים שלהם לא קראתי אז אני לא יגיב עליהם. הסדרות שלהן דומות לסדרה של התאומות של תיכון סוויט וואלי - משעממות (למי שמכיר)

rahelm

New member
תראה אתה אוהב אותן תעריץ אותן אתה

לא אוהב אותן בעיה שלך שום דבר שתגיד לא ישנה את זה שאני שרופה עליהן אז חבל לך על הזמן אם אתה מתכוון להמשיך ולרשום שטויות!!!!!

רק לידיעתך...

כל הסרטים שלהן יפים הסדרות שלהן מאוד יפות צער גידול בנות אל תגיד שזו לא סדרה יפה זו סדרה מצחיקה ועלילה יפה אותו דבר לגבי טובות השתיים שזה מצחיק מאוד וגם בנוגע למזל תאומות ודרך אגב אני אוהבת את הסדרה סוויט ואלי וזו סדרה יפה וזה ממש לא משעממם מה מעניין אותך "משעל חם" "פוליטיקה"? לך תראה את זה ותעזוב אותנו בשקט ובצער גידול בנות הן היו תשע שנים לא כל הזמן הן היו תינוקות תגיד מה שבלך אבל הסדרות מאוד מצליחות ועם אתה לא אוהב אל תראה אתה יכול להגיד מה שבלך אבל התאומות מצליחות ועל הצלחה אין מה להתווכח!!!

BestPlay

New member
לידיעתך

יש מלא סדרות : חברים , דרו קרי , סאוף פארק , בנות גילמור ,סמולוויל , מלך השכונה ויש עוד מלא , לא סתם כל הסדרות האלה כל כך מפורסמות בכל העולם , רובם בעלי פרס אמי. ובקשר לצער גידול בנות : הסדרה לא היית של הבנות , הם לא היו הדמויות הראשיות. לפי דעתי חסר לסרטים ולסדרות של אולסן איזה משהו , אין לי מושג מה , שיהפוך את אותם למשהו באמת גדול ומצליח.

לא חייב שכל סדרה תקבל פרס כדי...

להיות מצליחה שום דבר לא חסר בסדרות שלהן הסדרות שלהן מצחיקות עם עלילה יפה ועובדה שהתאומות מצליחות אולי הן לא השחקניות הכי טובות בעולם כי יש שחקנים עם נסיון חיים גדול אבל בהחלט יש להן כישרון ועובדה שמרי-קייט הייתה מועמדת לפרס האמי וגם אם היא לא נבחרה רק להיות מועמדת זה הישג גדול!!!

gntk

New member
תגובה

קודם כל, אני לא מעריץ את התאומות. אני אוהב אותן. דבר שני אני לא פגשתי מעולם אדם כה מוכשר (בעיקר בגילן) שלמרות כל הקשיים במשפחה הקריירה שלהן נמשכה וממשיכה להניב הצלחות רבות. ועוד משהו, אין לי מושג איך אפשר לא לאהוב אותן לאחר שרואים אותן... מרי-קייט ואשלי הפצצות החתיכות השולטות

למעלה