שאלה לחברי הפורום

kerengil

New member
יורם, יש לי משהו

אני לא בטוחה שיודע להמיר את הפורמט שיש לך. שלח לי קובץ אחד כזה (בתוך zip) באימייל ואם אצליח להמיר אשלח לך את התוכנה. קרן

aFish

New member
נסה את זה....רק מחיפוש לא מכיר אותה

וגם...לא מצאתי את הפורמט שאתה מזכיר...DVF....לא בטוח שיש משהו סטנדרטי כזה. בכל מקרה הנה.

רמי לשם

New member
אריה, אני מתפלא עליך

dvf = digital voice format. פורמט שסוני המציאו לרשמי הקול הדיגטליים שלהם, הם די ניג'סים עם הגישה שלהם שהם חייבים להמציא את הגלגל כל פעם מחדש, מצד שני כמה מהדברים היותר נחמדים היגעו לעולם ככה. הנה, סתם סקירה מPCMAG על הנ"ל (רשמי הקול). וכתוב שם, אגב, שהתוכנה שבאה איתם (Sony's Digital Voice Editor software) יודעת להמיר את הפורמט הזה

aFish

New member
מוריד ראשי בהכנעה...ובבושה...../images/Emo163.gif

טוב נו...השקעתי 5 דקות - מה שעושים מהר שווה לת**....

XCrider

New member
תן יותר פרטים על הפורמט

זה קשור ל-DV (כלומר, DIGITAL VIDEO)?

אהלן, אהלן, אהלן.. ../images/Emo13.gif

זה עם הצליל מהגרון של שייקה מהגשש.. "פואד לך לבדוק כמה חדרים.."
פורמט אודיו ממכשיר הקלטה דיגיטלי זעיר "SAFA" MP3 VOICE RECORDER -->> MODEL NO. SR M160 למכשיר יש יציאת USB להעברת הקבצים.. אני מנסה לצרוב אותם אחרי שהורדתי אותם למחשב אבל הצורב מסרב. לא רוצה לקבל פורמט DVF. יורם

XCrider

New member
אם כך, זה נראה פורמט מיוחד (אולי

אפילו ייחודי רק למכשיר זה). זה לא בא עם תוכנת נגן משלו ל-PC? במקרה הכי גרוע, ואם זה כל כך דחוף לך, חבר את יציאת האוזנייה לכניסת LINE בכרטיס הקול ב-PC ותקליט ישירות לקובץ WAV. אם תרצה, קצוץ אותו עם תוכנת עריכת WAV כלשהי לקטעים הבודדים (ואם זה לא מפריע, תשאיר כקובץ אחד) ואת זה הצורב יאכל בלי מלח (זה הפורמט הטריוויאלי ביותר). אח"כ תתפנה להשיג תוכנת המרה דליקטס לפעמים הבאות...

ב-י-נ-ג-ו !!!

אמנון.. שיחקת אותה. איזה אהבל אני.. השקע.. השקע של האוזניות.. איזה אהבל... ואההההה . אגב , זה בא עם תוכנת נגן משלו. יש לך רעיון בשרוול?

RockhopperJudy

New member
יורם, מה אתה הולך לשלוף עכשיו?../images/Emo79.gif

תסביר למאותגרי ההבנה הדיגיטאלית מה החידוש? או שתשמיע לנו ביום שישי את התוצאות? אתה איש שלא מפסיק להפתיע!!!

ביום שישי..? ../images/Emo13.gif

חיברתי רמקולים לאופניים שלי,נשמע את אבו ענטר ואום כולתום בהופעה משותפת. הופעה בפורמט די.וי.אף . 88 אף.אם. המון תודה לכווווולם ! על העזרה על הרצון. בעצם תודה על זה שאתם קיימים. אין כמוכם. לילה טוב מירושלים <התקווה> טוווווווווווווווווווווווווווווווווווו יורם

XCrider

New member
לפעמים הפתרון נמצא מתחת לאף..../images/Emo62.gif

כרגע אין לי מושג על הפורמט, אבל ראיתי שמישהו הציע לך משהו לגבי תוכנה של סוני. ניסית? לגבי ההמרה, יהיה לך יותר קל להקליט מהמכשיר ל-PC (כי עם תוכנת הנגן תצטרך להקליט FULL DUPLEX וזה לפעמים היה עושה בעיות עם כרטיסי קול מסויימים). קרוב לוודאי שתצטרך לארגן כבל מיוחד מהאזנייה ל-PC. איזה תקע אוזנייה יש למכשיר? 3.5 מ"מ (כמו אוזניות ווקמן רגילות, וניתן להשיג כבל מתאים בקלות בכל חנות ACE) או 2.5 מ"מ (קטן יותר, כמו של דיבורית לפלאפון, ואז תצטרך לאלתר)? יש לי כבל תאום אם תצטרך (אלא אם כן זה קונקטור ייחודי למכשיר). אוכל להשאיל לך אם אתה צריך את זה דחוף.

dan st

New member
אם המכשיר של SONY

תנסה בלינק הזה זו אמורה להיות התוכנה שתמיר קבצי DVF -digitat voice file ל-WAV . כרגיל SONY מנסים כל פעם להמציא את הגלגל מחדש...ואנחנו משלמים את המחיר

דן, נראה שזו אכן התוכנה

תודה רבה רבה. כמובן תודה ענקיתלכל מי שעזר ניסה רצה השתדל. פיש,גדי,דן,אמנון קרן,רמי לשם,רוקהופר המקסימה.. אלה בפורום תוכנה .. לך תבנה עליהם פחחחחח... ועל מנת לא לפתוח הודעות נוספות אני הבוקר מתחיל לגשש את עניין הצפרות. אולי אפשר בכלל ליצור קשר קבוע עם מרכז צפרות לטיולים משולבים באופן רציף..מה דעתכם? ויש לי עוד כמה רעיונות בכיס. לאט לאט. בוקר טוב יורם

למעלה