שאלה לחברי הפורום

שאלה לחברי הפורום

כנען שלנו כבר בן שנה וחודשיים וכעת עליו לנעול את הנעליים עם הסד למשך כ- 10 שעות בלבד בלילה. לאחרונה שמנו לב שכאשר הוא ישן המתקן יוצר לחץ על הברכיים שלו (בעיקר כאשר הוא שוכב על הצד), רצינו לדעת מנסיונם של הורים/ילדים שעברו את הטיפול של פונזטי האם יש השפעה כלשהי על הברכיים לאורך זמן ואם כן האם יש דרך להקל על כנען או להעניק לו טיפול כלשהו בכדי לחזק את הברכיים ולמזער את הפגיעה בהן.

tgdr

New member
אל דאגה../images/Emo151.gif

בתור אב לילד בוגר (28) שיהיה לו ק"פ אז אין בעיות בברכיים. ואם חוששים אז אני חושב שפעילות גופנית תמיד טובה, כמובן שתתאים לגילו ובהדרכה נאותה, יש פה אמהות שעוסקות בנושא הפיעלות הגופנית של העוללים בצורה אינטנסיבית אז צרו איתם קשר, גם דרך המסרים (לא להתבייש) החבר'ה פה שמחים לעזורולייעץ, הגעתם לפורום עם אנשים נדירים ונהדרים. שיהיה יום טוב.

רק רציתי לשאול מה שלומכם?

כי כבר הרבה זמן לא שמענו ממכם, לא יודעת לסייע לכם עם שאלתכם אבל אולי קשקה,שקיבלה תואר לא מזמן, תוכל לתרום מהידע הרב שלה. יום נעים אורית

kashke ../images/Emo124.gif

איך שמתם לב ללחץ בבירכיים?. מצרפת כאן שרשור על נעליים שאולי ייעניין אתכם.http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=949&msgid=35754585 ובנוסף רציתי לשאול אם כנען עדיין פותח שורכים? אנחנו קנינו לאושרי גרביים ארוכות (של H and O או משהו כזה) בלי תפר ואנחנו מכסים את הנעל בגרב וכך הוא לא מגיע לשרוכים.
עידית

kashke

New member
שלום, אני פה! חזרתי מהלימודים.../images/Emo20.gif

אני מצטערת לאכזב, אך אין לי יכולת לראות דרך הפורום מה קורה עם כנען ולפיכך לא אוכל לתת תשובה. האם יש לכם יכולת להגיע מחר ב- 10:00 או ביום רביעי הבא ב- 10:00 לאסף הרופא, לסדנה?

שלום לכולם

דבר ראשון, תודה על היעוץ, הרבה זמן לא כתבנו כלום בפורום אבל הוא כבר מזמן מצוי במקום מכובד ברשימת המועדפים ואחנו קוראים בו לעיתים. לגבי מצבו של כנען, הוא כבר בן שנה וחודשיים ולפי ד"ר בור ההתפתחות טובה מאוד, אנחנו כבר כמה חודשים נועלים נעליים ישרות לתקופה של כ - 10 שעות בלילה, כנען כבר לא פותח את השרוכים מכיוון שאנחנו קושרים קשר כפול וחוץ מזה נראה לנו כי זה כבר לא משחק מעניין עבורו. כרגע כנען בשלבי הליכה ראשונים ואנחנו קורנים מאושר. לגבי הברכיים, אנו גרים בצפון ולכן אנו נצטרך לתכננן "טיול" לאסף הרופא, בכל מקרה תודה על ההזמנה. אם זה יעזור,kashke, אנחנו יכולים לצלם אותו ישן ולשלוח לך ע"מ שתוכלי לראות על מה אנחנו מדברים, להתראות בינתיים

אני שמחה שאתם פה,

ועוד יותר שמחה שאתם מעדכנים. בהצלחה בהליכה. מחזיקה אצבעות אורית. נ.ב מה לגבי תמונות עדכניות?

kashke

New member
לאריאל ונופר, שלום. ../images/Emo24.gif

מצטערת על כך שהתשובה שלי מגיעה אליכם רק היום - היינו בחופשה. אתם חושבים שמתמונה אני אוכל ללמוד על המצב של הילד? איני בטוחה. מה שכן אני יכולה להציע, יש לי חברות וחברים ללימודים שגרים בצפון. שלחו לי מסר לגבי מקום מגוריכם ואוכל להפנות אתכם לבוגר אחר של הקורס. מה דעתכם? מקובל? להת' אילה

למעלה