שאלה לחברי הפורום

dana00

New member
שאלה לחברי הפורום

שלום לכולם, שאלתי לכם היא כזאת - האם מישהו מכם פנה אי פעם לקבלת טיפול הומיאופטי?? ואם כן, האם זה עזר לכם? דג מתוסכל:(

מטפל

New member
ל-דנה

הייי נתקלתי בכמה וכמה אנשים שמשתמשים בטיפול הומאופטי כתחליף או כטיפול משולב עם טיפול תרופתי וזה מאוד עוזר להם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מניח שישנן מחלות שטיפול הומאופטי לא יכול לסייע להתהליך ההחלמה באופן מלא. מישנה זהירות הינו ללא ספק משהו שצריך לנקוט בו אם מדובר במחלה רצינית. בברכת בריאות. אלון

בוזיקית

New member
"מטפל" יקר... נורא מסקרן אותי מה

התחום בו אתה עוסק וכיצד אתה מטפל באנשים?? הצצתי בכרטיס האישי שלך ואני חייבת לציין שבבורותי כי רבה, לא עלה בידי לפענח מהו תחום העיסוק שלך. אודה לך אם תשכילני קמעא...

לפעמים נעזרת בתמציות פרחי באך

כיום מידי פעם נוטלת טיפות רסקיו, ובעבר בתמציות שנרקחו עבורי, לרב זה כן עזר באופן מעודן יחסית אבל היתה פעם אחת שזה היה שגוי ואסביר - אני מילדות חולמת בעיקר סיוטים, לפני כמה שנים כשטופלתי בתמציות באך אמרתי למטפלת לגבי הסיוטים היומיומיים והיא הוסיפה משהו שקשור לתמצית, אחרי מספר ימים פסקו חלומות הסיוטים אבל פתאום תחושת הסיוט עברה לחיי היומיום- למצב העירות, היתה לי תחושה שהעובדה שנבלמו סיוטי הלילה פגעה ביכולת לשחרר את מה שאמור להשתחרר ולכן התחושה עברה לחיי היומיום והפסקתי ליטול אל הטיפות, סיוטי הלילה חזרו אבל היוםיום הפך לנורמלי (באופן יחסי לחרדתית) היחס שלי לסיוטים השתנה והחלומות הפכו צלולים יותר כלומר גם בסיוט אני מבינה שאני חולמת ופשוט נותנת לפחדים להתנקז. באופן כללי התמציות האלה כן סייעו לי בכל מיני דברים והרסקיו עושה עבודה יפה גם אם מינורית.

dana00

New member
תודה - כתומית

גם אני קניתי תמצית רסקיו אבל יותר מסתדרת עם קלמנרבין.

למעלה