שאלה לחברי הפורום יש מצב ששמעתי את השיר 'רבות הדרכים' באנגלית? נראה לי ששמעתי איזו זמרת שרה אותו...
י יגאל 12 New member 20/4/05 #1 שאלה לחברי הפורום יש מצב ששמעתי את השיר 'רבות הדרכים' באנגלית? נראה לי ששמעתי איזו זמרת שרה אותו...
H hilape New member 20/4/05 #2 זו יצירה מקורית ויש לה הרבה מתחרים האם לא ראית בכוכב נולד את הבחורה ששכחתי את שמה אשר שרה את השיר אהבה ייתכן ששמעת חיקוי אך אין כמו המקור הוא בלעדיי וכל הזכויות שמורות לו לאהבתו
זו יצירה מקורית ויש לה הרבה מתחרים האם לא ראית בכוכב נולד את הבחורה ששכחתי את שמה אשר שרה את השיר אהבה ייתכן ששמעת חיקוי אך אין כמו המקור הוא בלעדיי וכל הזכויות שמורות לו לאהבתו
H hilape New member 21/4/05 #4 ../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל היום דניאל בערוץ 2 שעה 22:00 בתוכניתו של יאיר לפיד בעל הג'ל תזכורת קלה לא לשכוח
../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו כל בני ישראל היום דניאל בערוץ 2 שעה 22:00 בתוכניתו של יאיר לפיד בעל הג'ל תזכורת קלה לא לשכוח
א אליאור ריגבי New member 21/4/05 #5 ../images/Emo45.gifתודה על התזכורת..ושאלה.. יש למישהו מושג מתי בדיוק הוא עולה לשיר? בסוף? בהתחלה?
H hodayoyo New member 21/4/05 #7 אוף.. כדאי להישאר ערה?! ../images/Emo60.gif כי אני צריכה להיות מחר עירנית ב7 בבוקר... אני לא יודעת מה לעשות...
אוף.. כדאי להישאר ערה?! ../images/Emo60.gif כי אני צריכה להיות מחר עירנית ב7 בבוקר... אני לא יודעת מה לעשות...
י יגאל 12 New member 21/4/05 #8 ../images/Emo51.gifלא ראיתי כוכב נולד אבל שמעתי באיזה פאב את השיר (באנגלית), תעשו טובה, תבדקו בדיסק של מי הלחן בכל מקרה חג שמח
../images/Emo51.gifלא ראיתי כוכב נולד אבל שמעתי באיזה פאב את השיר (באנגלית), תעשו טובה, תבדקו בדיסק של מי הלחן בכל מקרה חג שמח
S S h A b i T New member 21/4/05 #9 מ'זתומרת ? כל הלחנים הם מקוריים. מה שעושה את דניאל לגאון מוזיקלי זה הלחנים שלו. *אומייגאד השניה התחיל רבותה דרכים ברדיו וזה קצת מפחיד.*
מ'זתומרת ? כל הלחנים הם מקוריים. מה שעושה את דניאל לגאון מוזיקלי זה הלחנים שלו. *אומייגאד השניה התחיל רבותה דרכים ברדיו וזה קצת מפחיד.*
H hilape New member 21/4/05 #11 שלום לך אליאור ונעים להכיר חג שמח לאחר התראות קצרות שלי על הופעתו של דניאל אני בעצמי אחרתי את המועד מה שידוע לי שדניאל הופיע לקראת סיומה של התוכנית עם השיר אהבה
שלום לך אליאור ונעים להכיר חג שמח לאחר התראות קצרות שלי על הופעתו של דניאל אני בעצמי אחרתי את המועד מה שידוע לי שדניאל הופיע לקראת סיומה של התוכנית עם השיר אהבה