שאלה לחברי הפורום עם איזה זמר או זמרת הייתם רוצים לראות את בתי בדואט ?
א אודי לוי New member 21/1/06 #1 שאלה לחברי הפורום עם איזה זמר או זמרת הייתם רוצים לראות את בתי בדואט ?
ג ג ב ש ו ש New member 21/1/06 #3 אני../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif זמר אביב גפן זמרת נינט טייב
R RTur New member 21/1/06 #4 כבר עשינו כזה בקומונה.. אז אני אגיד שוב.. (יש הרבה) זמרות: רונה קינן, לירז צ'רכי, מיקה קרני, אפרת גוש ,איגי וקסמן ודנה ברגר זמרים: דודו טסה, רמי קלינשטיין, עברי לידר, עידן רייכל, יוני בלוך ומוש בן ארי להקות: הדורבנים
כבר עשינו כזה בקומונה.. אז אני אגיד שוב.. (יש הרבה) זמרות: רונה קינן, לירז צ'רכי, מיקה קרני, אפרת גוש ,איגי וקסמן ודנה ברגר זמרים: דודו טסה, רמי קלינשטיין, עברי לידר, עידן רייכל, יוני בלוך ומוש בן ארי להקות: הדורבנים
R RTur New member 21/1/06 #10 אז זהו שקשה להחליט חח.. הייתי רוצה עם כולם.. שבתי תוציא אלבום "בתי וחברים" או משו חחח אה ואם כבר, אז עוד מישו שהייתי רוצה שהיא תעשה דואט זה.. אממ.. אני! חח (חן תבין)
אז זהו שקשה להחליט חח.. הייתי רוצה עם כולם.. שבתי תוציא אלבום "בתי וחברים" או משו חחח אה ואם כבר, אז עוד מישו שהייתי רוצה שהיא תעשה דואט זה.. אממ.. אני! חח (חן תבין)
M MC MoRaNa New member 21/1/06 #6 סליחה:S רציתי להתחבר למשתמש שלי ושלחתי ככה חח.. תכלס אני מסכימה עם גבי והייתי שמחה לראות אותה שרה עם אביב ונינט
סליחה:S רציתי להתחבר למשתמש שלי ושלחתי ככה חח.. תכלס אני מסכימה עם גבי והייתי שמחה לראות אותה שרה עם אביב ונינט
ח חיילת מתוסכלת New member 21/1/06 #9 מממ... אפרת גוש. אבל חוץ ממנה הייתי רוצה לראות דואט של בתי ושל חברה שלי ששרה ומנגנת ממש יפה...