את דואט ברזילאי אני לא מכיר לצערי..
אבל "סילבריו" הוא מתוך האלבום של מתי והפרברים "שיר אהבה רחוק". אגב, ידידים - אף על פי שאני מבין שאתם לא כל כך אוהבים אותי פה לצערי, רציתי לומר לכם שקניתי כמה וכמה דברים של מתי היום. אני לא יודע אם אתם יודעים, אבל ל"חור בשחור" יש שירות מצויין שאם יש דברים שאתם מחפשים הרבה זמן, אתם פשוט יכולים לרשום להם אימייל וברגע שיהיה להם, אז הם יצרו אתכם קשר. בלי קידום מכירות, סתם לקוח מרוצה, אם תרצו יותר פרטים, אשמח אם תיצרו איתי קשר. בכל מקרה, עברתי על האתר המצויין של מיכל, ורשמתי את הרשימה של כל הפרוייקטים של מתי שהוא השתתף בהם ויצאו על אלבומים, ושאין לי עדיין. יום למחרת קיבלתי טלפון שאומר שיש לו כבר כמה דברים שאני יכול לבוא ולקחת. אז אני לא יודע עד כמה זה נדיר, כי הם היו זולים, התקליטים, אבל לפחות יש לי אותם עכשיו: יוסי בנאי - פרצוף של צועני חבורת בימות - משירי נעמי שמר דודו זכאי - מישהו בא ואמר אריק סיני - עכשיו דני רובס - מסגרות אריק לביא - אריק לביא שר חני ליבנה - הכרות יהודית רביץ - גלוי ונעלם נתנאלה - על גן-אדן חלוני (כן, זה השם) יורם הררי - פגשתי את אלוהים/לאט (עיבודים: שלמה גרוניך) בעז שרעבי ומתי כספי - שלום עליכם (סינגל) מתי כספי - יאללה יאללה (סינגל - פעמיים) מבחינת התקליטים הדובדבן שבקצפת הוא דווקא התקליט הראשון של שלום חנוך באנגלית שהצלחתי להשיג גם. אבל הדבר שאם תרצו אני אעשה מאמץ גדול להעלות אותו לפורום, זה שתי תמונות שחור-לבן שהוא נתן לי בחינם, של מתי כספי בהופעות. לפי דעתי זה בהופעה עם הפרברים, אבל אני ממש לא בטוח. עכשיו אני קולט שאני רואה שם גם את יהודית רביץ וקורין אלאל. יכול להיות שמדובר ב"ארץ טרופית יפה". בכל מקרה, אם תהיו מעוניינים, תאמרו לי. אין לי סורק, אבל אעשה מאמץ. שי