שאלה לחברי הפורום

e i t a n 1 2 3

New member
שאלה לחברי הפורום

אני חדש בפורום הזה אבל ...לא חדש לעניין מן הסתם... בעבר היו לי קשרים שכללו גם סקס,אבל לא הייתי לעולם מחובר באמת לקטע המיני ועם הזמן נמאס לי לשחק את המשחק. הענין המיני היה לרוב כי "זה מה שצריך לכלול קשר זוגי אוהב" לפי החברה שלנו והלחץ החברתי הפרו-מיני שיש כאן. אותי תמיד עניינה האינטימיות כלומר - הקשר הריגשי ,וכל ה"מסביב" -את זה כן אהבתי,כלומר הבעת אהבה בדרכים שנקראות אצל רבים מהזוגות ה"מיניים" דרכים "נילוות" (נגיעות,מסז'ים,וכו' ). קודם כל האם לדעתכם זה נקרא א-מיני ? כלומר מישהו שמלבד הסקס עצמו אוהב את המגע ומה שמסביב? שאלות נוספות ,שבטח נשאלתם כבר כולכם והן הקשות מכולן בעולם כל כך מיני כמו שלנו,עולם שבו כל פירסומת וכל מילה שנאמרת מתחברות ישר למין בראשם של כל הסובבים אותנו (או הרוב...): 1.לאחד ש"היה שם" (הכוונה - שיחק את המשחק שלא עיניין אותו,מתוך התנסות וגם מתוך סוג של קונפורמיזם נוראי- התיישרות לפי הקו הכללי הרווח),איך "יוצאים מהארון" אם בכלל ? מה אתם אומרים לחברים ששואלים שאלות ? בעיקר השאלה מופנית לאלו שפעם היו כביכול בדייטינג מהסוג המוכר והיו כביכול במערכות מיניות ואפילו אם רק לזמנים קצובים (חודש פה,שלושה חודשים שם וכו'). האם אתם עונים לשאלות כמו "למה אין לך בת זוג ?" (כי בעולם מיני קשה למצוא בת זוג שמעוניינת רק במה שאתה מעוניין ולהסביר את זה).,או שאלה כמו : "בא נכיר לך מישהי" וכו'. 2. האם קבוצת החברים שלכם משתנה בהתאם לאוכלוסיית שואלי השאלות למיניהם או לא ? אני נמצא בלבטים כאלה בעצמי. 3.מי מהמכרים הקרובים לכם ,אם בכלל ,יודע על ה"נטיה" אם אפשר לקרא לזה כך (או העדר הנטיה...) ? הורים,אחים חברים וכו'. 4 .ושאלת השאלות :מה ההערכות ? כמה באמת ובתמים קיימים כמונו בעולם ,או בכל אוכלוסיה נתונה ? האם זה כל כך נדיר או שיש אחוזים גבוהים שלא נחשפים ? (זה בכדי לדעת מה הסיכוי בעולם הזה לא להשאר לבד...) 5. מה הסיכוי בתנאים כאלה להכיר ,בהנחה שמישהו מחליט שהוא רוצה לחלוק חיים עם בת זוג תחת ההנחה של העדפותיו? סליחה על אורך ההודעה והשאלות. מברך את כולם בכל מקרה ושמח מראש לקבל כאן גלידה....

queen helen

New member
בבקשה! ../images/Emo135.gif

אבל רק בתנאי שתמלא את הסקר! אם אתה א-מיני או לא, רק אתה תוכל להגיד, אבל לי נשמע שכן. בכל מקרה - לא התחתנת עם ההגדרה, תמיד תוכל לשנות אותה. 1. לא יודעת, לא יצאתי. אני עדיין בשלב של הדיפת בליינד דייטים שכל מני נשמות טובות מנסות לסדר לי. איך אני עושה את זה? לא בהצלחה יתרה כנראה...
2. כמובן שלא, כרגע אני מתחמקת מלתת תשובות, לא נכנסת לשיחות כאלה מיוזמתי, אבל שומרת על החברויות שאלה מכל משמר! (מדברת בשם עצמי) 3. כרגע אף אחד. אולי בעתיד. 4. יש בפורום המון כתבות בעיקר מחו"ל על מחקרים וכו'. נראה לי שמדובר על 1%, למרות שיש הערכות שאולי יש יותר
כמונו שעדיין לא יצאו מהארון. 5. בתאוריה יש סיכוי (דרך הפורום, ולוחות המודעות). אין לי מושג אם באמת יצאו מכאן זוגות, אבל הייתי רוצה להיות אחת מאותם זוגות, אז גם אני מבינה את הקושי... מקווה שעזרתי!
ודבר אחרון: אל תעשה דברים שלא טובים לך (אלא אם אתה מזוכיסט, כמובן)

Limbonic Art

New member
../images/Emo215.gifברוך הבא

נשמע שאתה א- מיני , אך כמו שרשמו לפני - רק אתה תוכל לדעת בוודאות מי אתה . 1. זה עיניין מאוד אינדבדואלי , אני לא מרגישה בכלל שאני יוצאת מהארון- כי מעולם לא הייתי שם. אף פעם לא עיניין אותי ובנוסף לא מעוניינת בבן זוג לא כי אין לי בררה , אלא פשוט לא מרגישה שיש לי צורך באחד כזה. אני ומיניות לא הולך ביחד- אז בטח לא ימצאו אותי במערכות יחסים כאלה מהסוג השני שהזכרת. למה אין לי בן זוג? כי אין לי כוח, לא בא לי , לא מעניין אותי ... אומרים על זה שאני מוזרה , אבל לי לא איכפת במיוחד
תכירו לי מישהו? אם אתם מאוד אוהבים את "המישהו" הזה - אל תכירו לי אותו, כי הוא ייצא חרש ועם בעיות נפשיות קשות
2. אני לא משנה את חברי /ידידי וכו' לפי שואלי השאלות למנהם, לרוב אני עונה בהתאם - יש מבינים, יש פחות ובסוף אנשים עוזבים את העיניין ומדברים על דברים אחרים (הרי לא חסר בעולם נושאים לדבר עליהם). ואגב אם יוצא מצב שנגיד חברה מספרת לי על חבר שלה וכמה היא אוהבת אותו -אני רק יכולה להיות שמחה בשבילה וזה ממש לא מפריע לי. 3. כולם , כל מי שנחשב "מקריי" יודעים ולכן עוזבים אותי לנפשי בקטע של שידוכים. 4. לפי עדויות, כתבות , מחקר קטן שנעשה וכו' - מדובר בכ- 1% . 5. סיכוי יש לכל דבר , באחוזים קצת קשה לענות על כך. אתה מוזמן לשאול ולא לדאוג על אורך ההודעות

e i t a n 1 2 3

New member
תודה

תודה על ההתייחסות והתשובות המפורטות.מעריך מאוד. טוב לדעת שיש הרבה אנשים טובים באמצע הדרך,שבין השאר גם מבינים אותך מנסיונם האישי. סתם להעלות נקודה קטנה לחשיבה,בינינו : הרי החיטוט הלעיתים מציצני ושתלטני של הסביבה,לא נוגע רק למיניות שלנו כפרטים בחברה, אלא כמעט לכל תחום אפשרי.סתם הרהרתי בזה,בלי כוונה מיוחדת. מי שקצת חורג מ"מה שמקובל" מייד מוצף בשאלות טורדניות.נדמה לי לעיתים שישנה תבנית שבאריצות מסויימת נקבעה על ידי איזה מעצבי דעת קהל ומי שלא עומד ב"קריטריונים" ,זוכה לאי אילו עונשים חברתיים ,לעג,ביקורת וכו'. חבל באופן כללי שאנחנו חיים בחברה כל כך דוגמתית ומקובעת,בה אין מקום לעיתים למי שמעיז ללכת בדרך שונה בכל אחד מתחומי החיים. סתם הגיג פילוסופי,טרחני מעט..... לשעת לילה מאוחרת...לפני שבת. שבת נפלאה לכוווווווולם.

queen helen

New member
קצת לא קשור, אבל...

לפני 6 או 7 שנים, נסעתי עם חברה לאירלנד. היה מקסים, נהדר, נהנינו מכל שניה, ולא פגשנו אף ישראלי. בארץ, כל מי ששמע על הטיול, פער עיניים, כאילו הלכנו לאפגניסטן לפחות. כולם רק שאלו מה איבדנו שם, ואף אחד לא ניסה להבין מה יש לראות או לעשות שם. שנה אחרינו פתאום אירלנד "התגלתה". כל השואלים למינהם כבר הספיקו להיות שם לפחות פעם אחת, ואפילו היה קו ישיר של ארקיע! מסקנה - אנשים נוטים להיות בורים לפעמים, להניח רק את מה שהם רוצים להניח בלי קשר למציאות, ולכן הם מפספסים הרבה מאד דברים. חבל לי עליהם!!! שבת נהדרת!

queen helen

New member
אירלנד נהדרת!

אז אלה היו כל עמישראל ואישתו. היום לא נראה לי שמישהוא יודה באשמה.

Limbonic Art

New member
קצת קשה לי להבין מי אלה עמישראל

הרי אירלנד זה חלק מאי בריטניה ויש שם נוף אירופאי קלאסי ויחד עם זאת גם יופי מייחד רק לשם ...מממ...

queen helen

New member
רוצה שמות? ../images/Emo8.gif

לא שאני זוכרת יותר מדי, זה היה לפני המון זמן, אבל מאז כולם גילו את אירלנד, וכמובן שיכחישו שזה אי פעם נאמר. בהחלט - אירלנד
אחד מהמקומות הבודדים שממש אהבתי באירופה

Limbonic Art

New member
כמובן שיש אנשים טובים בדרך!

לומר לך את האמת אני "שונה" מרוב הסביבה בהרבה תחומים רבים ולאו דווקא בא-מיניות שלי, כך שאם היה מפריע לי דעתם של הסביבה- זה היה לאו דווקא בעיניין זה. העולם הוא גדול , מגוון - צריך רק למצוא היכן נוח לך להיות והיכן לא שופטים או מנסים לשנות אותך ומקבלים אותך כפי שהינך... ובכל זאת - אני לא נחשבת לטיפוס חברתי במיוחד - לא אוהבת במיוחד חברה - מספיק לי 2 או 3 אנשים וזהו. ככה שהיתר לא מאוד מעסיק אותי ואם אני מעסיקה אותם- בעיה לגמרי שלהם.

e i t a n 1 2 3

New member
מזדהה איתך

גם אני "שונה" וחושב אחרת על נושאים רבים מלבד עניין הא-מיניות. מסתבר שלא פשוט להיות שונה,אבל אני לא מאלה שיתפשרו על המהות והעקרונות.יש לזה מחיר לפעמים אבל אין לי בעיה לשלם אותו...

Limbonic Art

New member
לא פשוט להיות שונה

אבל עם הזמן זה משתלם ולפחות יש לך את עצמך, כמו שרצית להיות ומבלי להקריב קורבנות שאח"כ מצטערים עליהם אם אתה מבין את כוונותי
המחיר מעולם לא הרתיע אותי...

|גלידחדל בלבולי מוח! אתה לא א-מיני!

כל אחד וסדר העדיפויות שלו. אני הכי אוהבת סקס, אבל החברה הכי טובה שלי יותר אוהבת לאכול, זה לא הופך אותה לא-מינית, זה הופך אותה לחזירה! חחח... סתם. בקיצור, אתה לא הבן אדם היחיד שמעדיף מזמוזים על האקט עצמו, אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון, לחברים הקרובים אתה יכול להסביר, ולפחות חשובים לך... תמציא כל פעם משהו אחר, למה מה?! כל אחד צריך לעשות מה שהוא אוהב ומה שעושה לו טוב, מבלי להתחשב ב"הרוב קבע ש.." ומה שההורים או החברים חושבים שנכון. ואתה לא תשאר לבד, אפשר למצוא הכל, לכל סיר יש מכסה. בהצלחה.

gabriel1349

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo135.gif

יפה יפה פתאום יש חדשים
ובגלל שתמיד אני בא באיחור, כבר ענו לך על הכל בפירוט לפחות אני מספיק לברך חדשים

korpiklaani

New member
ברוך הבא../images/Emo28.gif

מסתבר שיש עוד אסקס ממין זכר - ככה שהבודדים כאן לא ירגישו שכולם כאן רק בנות חחח
בפעם האחרונה שקראתי כתבה על הנושא היה כתוב 2-3% הערכות מיספרית/ אחוזים אינם חשובים כל כך כל עוד אתה נמצא במקומות מתאימים עם אנשים נכונים <חושב שזו התחלה טובה להתחיל מפורום זה ולפרסם בלוח שאתה מחפש בת זוג במידה וכן> מי שמכיר אותי ,יודע שהגיטרה יותר מעסיקה אותי מכל דבר אחר , אפילו מתחילים לקרוא לי "גיטרופיל" סטייה חדשה הדביקו לי
, במילים אחרות יודעים שאני א-מיני ולא נתקלתי בתגובות מציקות מידי <חוץ מאולי אימי שמאוד רוצה שמישהי רצינית תציל אותי מעצמי חחחח> -קבוצת החברים /ות שלי היא איכותית ומצומצמת ולא החליף אותם בעד שום הון בעולם ואם פעם ב... שואלים שאלה מעצבנת המקסימום זה להחזיר להם באותו מטבע
ולשאלת השאלות: האם אתה נקרא א-מיני- נשמע שכן

למעלה