שאלה לחברי פורום רובוטריקים

DVD10

New member
שאלה לחברי פורום רובוטריקים

האם אתה אוספים גם את הצעצועים או אתם רק מעריצים או אוהבים את הסדרה? כי יש כאלה שאוספים צעצועים וגם קומיקס ויש כאלה שסתם (אל תיפגעו) מחשיבים את עצמם למעריצים מבלי לקחת חלק מרצ'נדיסי בתחום ודווקא בסדרה כזאת שהמקור שלה היה סדרה מצוירת שמבוססת על צעצועים זו המטרה. אשמח לדעת מה אתם חושבים.

ranzz

New member
מה שאני חושב

זה שאפשר להעריץ סידרה גם בלי לבזבז עליה אלפי או עשרות אלפי דולרים. לא לכולם יש את האפשרות הזאת חשבת על זה פעם? זה שיש לך כסף לקנות צעצועים לא עושה אותך מעריץ יותר גדול מאף אחד אחר. אם היית עני, והיית מבזבז כל שקל שאתה מרוויח חוץ משכר דירה של דירת חדר אחד, על צעצועי רובוטריקים, אז אולי זה מה שהיה עושה אותך המעריץ האבסולוטי (או סתם אובססיבי לצעצועים). אבל בינינו, כשיש כסף ומבזבזים אותו על צעצועי רובוטריקים, זה לא אומר כלום.

DVD10

New member
לא ביקשתי את סיפור החיים שלך

העלתי נושא זה הכל, זה לא היה אישי לגביך. ושוב אני אומר, אתה כנראה לא יודע אבל הסדרה הזאת כמו שאמרתי התבססה על מכירת צעצועים וזה מה שיפה בה. זה שאתה ספיציפי לא קונה מסיבות כאלו או אחרות לא אומר שאתה מעריץ פחות מאחרים רק אומרת שאתה לא בתוך ה"מעגל" של המרצ'נדיז של הסידרה.

ranzz

New member
קודם כל לא דיברתי על עצמי בכלל

בכל ההודעה הזאת לא הזכרתי את עצמי אז אני לא מבין מה ה קשר "סיפור החיים שלי" או "אישי לגבי". ועזוב אותך בחייך, אתה לא באמת חושב שהיית מעלה את השאלה הזאת אם לא היה לך את האוסף הענק שלך נכון ? סתם חיפשת דרך להתנשא קצת.

DVD10

New member
קלעת בול

אני פה כדי להתרברב, תראו אותי אני המלך, אני הכי טוב בעולם כולכם אפסים (כמובן בצניות). תאמין לי שאני כדי לתרום, אתה חדש בתחום, אני ממש לא מנסה לריב פה, אז בזה סימנו.

deathcaster

New member
סליחה דני

אבל לדעתי רן לא היה ציני. המשתמש DVD10 אומנם טוען שהוא כאן כדי לתרום, אבל קצת קשה להאמין לזה שכל שרשור תמונות שלו נפתח ברובוטריקים למכירה, לא ? ONE WOULD THINK שהוא מנצל את הפורום כפלטפורמה לעסקים. להבדיל מ-robotrik1 ואחרים שמפרסמים תמונות ללא כוונת מכירה. לא שאני רוצה לפתוח כאן סכסוך, אבל במקרה אני מכיר את רן לא מהיום ואני די מסכים איתו, לפחות בקטע הזה.

ViewtifulJinj

New member
מתמקד בדמויות ובמיתולוגיה...

ההערצה שלי מתבטאת בעיקר באהבה לדמויות, לסיפורים, לסדרה וכו'... מרצ'נדייזינג אני כמעט ולא קונה, אם בכלל. מדי פעם אולי כמה קומיקסים או פוסטר, אבל מעבר לזה שום דבר. הרכישה הרצינית האחרונה שלי הייתה לפני כשנה, כשקניתי ביינלטק מייסטר (ג'אז) אדום, שאותו תכננתי לקנות כבר הרבה זמן. אולי (אולי אולי אולי) אני אקנה את מאסטרפיס סטארסקרים, אבל זה אם יהיה לי כסף ורצון. מכל ה-150+ רובוטריקים שהיו לי כשהייתי ילד, נשארו בערך 20... אני צופה בסדרה על המחשב בעיקר.

xtturbo

New member
שאלה

אתה רשמת גם בפורום הרובוטריקים אם אני לא טועה תחת הכינוי GENE.G או שאני טועה?

ניצם

New member
ת"אמת

רק מעריץ של הסידרה.למרות זאת בעבר שאחי היה קטן קניתי לו מתנה יפה.מתנה שאני הכי אהבתי ולצערי לא שרדה.רובוטריקים.

DDN

New member
כיום?

רק מעריץ ואוהב את הסדרה והקומיקס (קומיקס לא נחשב לסחורה, נכון?) הדבר הנחמד בסדרה, זה שהיא כולה פרסומת אחת גדולה לצעצועים, זה היה הרעיון, אבל היא גדלה מעבר לכך לדעתי.

xtturbo

New member
תגובה למה שאתה חושב..

אתם תיסלחו לי על הבוטות אבל הבחור ש"חטף" כאן ללא עוול בכפו הוא חבר שלי ואני אענה כאן להגנתו... לאדון RAZZ: מה שאתה חושב זה טוב ויפה כשזה קשור לנושא!!! משום מה תשובתך לא תאמה את השאלה שנשאלה כאן אז או שאתה גרוע בהבנת הנקרא או שסתם חיפשת לפרוק את העצבנות שלך וחיכית לשעת כושר... אם הראשון הוא הנכון אז תחזור לספסל הלימודים אם השני הוא נכון אז תלמד לא להלבין פני אנשים ברבים היית רושם לו הודעה פרטית וזה היה נראה הרבה יותר טוב ממה שעשית כאן... אם אתה מדבר בכלליות אז מדברך משתמע שכולם משלמים שכר דירה גרים בדירת חדר אחד ואין להם גרוש על התחת - תקום ותריח את הורדים !! יש אנשים שלמרות שיש להם מצב כלכלי לא מזהיר והם משקיעים בדברים שהם אוהבים בשביל הנשמה שלהם{ אני מכיר כמה כאלה} ולא רק כי זה נראה יפה על המדף!! {ואם יש לו כסף או לא זה לא העסק שלך!!} אם אין לך את האופציה הזו אל תוציא זאת על אחרים שמור זאת לפסיכולוג! וזה תקף לכלל סדרות שונות שלהן מרצנדייז שונים שאנשים אוספים אם אתה לא אוסף או לא יכול זה עסק שלך אבל אל תוציא זאת על אחרים. לDVD10 אמנם אוסף גדול אבל הוא בחיים לא חיפש להתנשא על מישהו כאן או בפורום של היידפארק וזה לא רק אני אגיד לך הוא בסך הכל חיפש כאן אנשים עם אהבה משותפת לאותו נושא שכולנו אוהבים - רובוטריקים - זה הכל!! תקרא היטב פעם הבאה את השאלה לפני שאתה רושם משהו כדי שתחסוך לעצמך הרבה מאוד כאבי ראש ואי נעימויות!

deathcaster

New member
מוזר

למה אתה חושב שיש סיכוי , ולו קל שבקלים, שההודעה שלך או אחרות הולכות לגרום לרן כאבי ראש וא נעימויות ?!

למעלה