שאלה לחובבי הבקבוקים האם מישהו יכול להמליץ על דייסה כשרת GFCFSF להסמיך קצת את חלב האורז הכחוש ???
B Bath1 New member 21/10/05 #1 שאלה לחובבי הבקבוקים האם מישהו יכול להמליץ על דייסה כשרת GFCFSF להסמיך קצת את חלב האורז הכחוש ???
מ מאמינה בו New member 21/10/05 #2 דייסת אורז של רמדיה אנחנו נותנים את האבקה על בסיס מים ורכז מיץ קוקוס (מכיל סוכר)
א אור לנו New member 21/10/05 #3 דייסת קורנפלור בטעם וניל של מטרנה אנחנו מוסיפים לחלב האורז/שקדים, כרגע עדין בהסתגלות - צריך פטמת צלב כי כף אחת עושה את החלב סמיך.
דייסת קורנפלור בטעם וניל של מטרנה אנחנו מוסיפים לחלב האורז/שקדים, כרגע עדין בהסתגלות - צריך פטמת צלב כי כף אחת עושה את החלב סמיך.
B Bath1 New member 21/10/05 #4 תודה ועוד שאלה אני גרה בחו"ל ויש לי ב"מלאי" הביתי דייסת קורנפלור של רמדיה - כתוב שהיא נטולת גלוטן, אני תוהה לגבי קסאין...האם הדייסה של מטרנה נטולת קסאין?
תודה ועוד שאלה אני גרה בחו"ל ויש לי ב"מלאי" הביתי דייסת קורנפלור של רמדיה - כתוב שהיא נטולת גלוטן, אני תוהה לגבי קסאין...האם הדייסה של מטרנה נטולת קסאין?
א אור לנו New member 21/10/05 #5 אם כתוב עליה שהיא "פרווה" אז היא נטולת קסאין, בדר"כ הדייסות של מטרנה שהן ללא פורמולה בפנים הן פרווה.