שאלה לחובבי המסעדות.....

chiki chiki

New member
שאלה לחובבי המסעדות.....

מישהו מכיר ואכל פעם במסעדה בשם "קקטוס" בת"א??? היא סגורה עכשיו אבל השאלה שלי אם מישהו אכל שם פעם... זה קרוב לטיילת אם אני לא טועה .. אני לא שואל סתם.. יש המשך .. אבל קודם אני צריך שיגיבו אנשים שאכלו שם.. תודה
 

liti

New member
כן, בהחלט!

אם תלך אחורה בפורום, תראה שבתאריכים 19-20/11 יש שרשור של הודעות לגבי אוכל מקסיקני בו הועלו ביקורות על קקטוס וצ´ימיצ´נגה. אני לא משרשרת אותן כי הרוב עסקו בצ´ימיצ´נגה וזה לא הנושא שלנו כעת, אך הביקורות היו טובות מאוד. אז עכשיו אנחנו במתח... מה ההמשך?
 

chiki chiki

New member
אוקיי אז ככה...

לא חשבתי שתהיה כזאת הענות... חשבתי שלא הרבה מכירים נכון בהתחלה מגישים מן חטיפים כאלה שנראים ויש להם גם טעם דומה מאוד לדוריטוס?... אז מישהו יודע ממה הם הכינו את הרוטב הלבן שתובלים בו את הדוריטוס?... שאלה קשה אבל אולי... תודה
 

liti

New member
זה רוטב על בסיס שמנת חמוצה!

חיפשתי בבית מתכונים לרוטב הזה, אך ככל הנראה אגף ספרי הבישול הדרום אמריקאי שלי זקוק לחיזוק...
 

chiki chiki

New member
מה שאומר שזה לא על בסיס שמנת חמוצה?

אני עוד יכול לחשוב שזה כן... אני לא מבין במתכונים...
 

liti

New member
זה כן על בסיס שמנת חמוצה, חיפשתי אך

לא מצאתי מתכון לרוטב הזה, לצערי אין לי עדיין ספרי בישול שעוסקים במטבח הדרום אמריקאי ובספרים שיש לי לא מצאתי מתכון לרוטב כזה. האם מישהו מחברי הפורום יכול לעזור?
 

25אירית

New member
רוטב שמנת חמוצה...

בהרבה מאוד מקומות (כולל צ´ימיצ´נגה) מורכב מ.... שמנת חמוצה ו.. זהו! פשוט מערבבים טוב את השמנת החמוצה (זו שקונים בגביע בסופר) לפעמים מוסיפים טיפת חרדל או טיפת רוטב צ´ילי ומפזרים מלמעלה מעט עירית קצוצה וסה טו. נאצ´וס בדר"כ מוגשים עם קערית של שמנת חמוצה וקערית של סלסת עגבניות (עגבניות קצוצות דק, בצל רגיל/ סגול קצוץ דק, כוסברה קצוצה דק ומעט שמן זית במחבר הכל יחד)
 
למעלה