שאלה לחובבי הנאות החיים

שאלה לחובבי הנאות החיים

אני קוראת את הסיפורים בפורום ומאוד נהנית... שאלה קטנה לי אליכם: האם פנטזיה/ סיפור מהחיים הוא בהכרח סוער ומהנה יותר אם המין הוא מזדמן? האם אין סיפורי סקס בין בני זוג שמכירים משכבר? ובעצם, השאלה היא רטורית כי אני יודעת שאפשר לחוות משגלים סוערים והפתעות מרטיטות גם (ואולי אפילו יותר) עם בני זוג לחיים. יכול להיות שהסיבה נעוצה בכך שקהילת הפורום רווקה ו/או לא מסופקת מינית בחיי הזוגיות? וגם אם לא כך הדבר- האם אין אנשים שנהנים גם מזוגיות טובה וגם מסקס טוב עם בן הזוג ורוצים לספר על כך? אשמח אם תתיחסו לתהיותי הצנועות.

אינקוגניטה....... ...

אני גם נשוי וגם נהנה מזוגיות טובה....אבל אין מה לעשות פנטזיות תמיד יש וזה אפילו טוב.

והנה התשובה שלי.......

סקס זה הנאת החיים ואפשר להנות ממנו בכל המובנים גם אם בן זוג קבוע וגם אם לא וזה לא קשור להיותנו רווקים או נשואים..... השאלה היא כמה אנחנו עושים בשביל שיהיה לנו סקס טוב מימוש הפנטזיות היא דרך להפיג את השיגרה ולמצוא בסקס כיוון קצת שונה ממה שאנחנו רגילים ואפשר לממש אותם עם בן הזוג...או לא זה תלוי באנשים כי מי כמוך יודעת שרובנו שונאים שיגרה וחייבים מידי פעם לשבור אותה באיזושהיא צורה.. זה תלוי גם במידת מה בפתיחותם של האנשים,, כי יש מי שסגור יותר ומי שפתוח יותר מה שחשוב זה שיהיה לכולנו סקס טוב וסקס מענג..... חוקרת חוקרת

חוקרת- תשובתך קצת מעורפלת

התברכת בכישרון כתיבה, בכך אין ספק. אבל... כל מה שכתבת ברור ומובן לי, השאלה היא מדוע לא משתפים אותנו כאן בחוויות מחדר המיטות של בני זוג, אלא רק חוויות עם פרטנר/ית לא מוכר/ת. אין לי התנגדות לפנטזיות וכו` וכו`, אני מעוניינת להוסיף ז`אנר נוסף לסיפורי אלף לילה ולילה (תרתי משמע) תודה על התשובה היפה אינקו

יש משהו בדברייך....

את צודקת.. באמת לא ראיתי סיפורים שסיפרו על סקס טוב אם בן או בת הזוג אבל יש כמה וכמה ... מעטים.. את צודקת בהחלט צריך להכניס ז`אנר נוסף ואני שולחת את מילותייך לכל אחד ואחת חוקרת

למעלה