שאלה לחודש הקרוב...

inbalp1

New member
שאלה לחודש הקרוב...../images/Emo23.gif

כמובן בתחום הרומנטי... פריסת שאלה - 5 קלפים + סיכום מה - שמש צפוי - שמונה מטות לי - שוטה בתחום הרומנטי - שלושה מטות בחודש הקרוב - מלכת המטבעות סיכום - גלגל המזל לא נראה משהו נכון?? תודה מראש על התשובות!! ענבל

היי חג שמח

קודם כל לא נתת אינפורמציה שמקשה על נתינת הפרוש. על פניו נראה כך: השאלה באה ממקום של רצון להתחדשות .האביב הגיעה. נראה שצפוי איזה התרחשות חדשה .שינוי כיוון משהוא בהחלט יזוז לפי מה שאני רואה את אוהבת דברים ללא תיכנון דברים בלתי צפויים. נראה בתחום הרומנתי בשורות טובות ואפילו יתכן משה וא יציב לאורך זמן ולא משהוא מיזדמן והדבר יבוא אולי אפילו מכיוון לא צפוי. זרמי עם הדברים. כתבי לי מה את חושבת ועוד קצת אינפורמציה שתעזור גם למפרשות הנוספות. דרך עגב בת כמה את?

inbalp1

New member
היי ../images/Emo39.gif

תודה על התשובה! את האמת, קשה לי להאמין שאני אכנס בזמן כה קצר (חודש על פי הפריסה) לקשר לאורך זמן, לא בגלל שאני לא רוצה אלא בגלל שזה ממש לא משהו שנראה באופק... שאלתי שאלה כללית אז אין לי כל כך אינפורמציה להוסיף. ולשאלתך, אני בת 25. ענבל

blackcat2

New member
../images/Emo99.gifהי

לא ניתן לדעת מה צפוי לך בתחום הרומנטי.(8 מטות) קלף זה מעיד על שינוי אולם אין לדעת באם תהיה הצלחה או לא. עליך להיות אופטימית (שוטה+ שמש) ולכוון לקראת מציאת בן זוג ולנסות לפרוץ מסגרות הכובלות אותך. (מלכת המטבעות) נראה כי הדרך עשויה לכלול עליות ומורדות (גלגל המזל). התאזרי בסבלנות ותהני מהמסע.(3 מטות) בי ובהצלחה.

batgalim

New member
../images/Emo140.gifהי...

תוספת קטנטנה לפירוש הנפלא של חתולה שחורה
: 8 מטות ב"צפוי" מרמז כי השמים הם הגבול.. את חשה בצורך עז בזוגיות ומוכנה לצאת לדרך עם המון אנרגיות ומחשבות חיוביות על מנת להצליח. הקלף גם פותח את האופציות לפגישות והתחלות חדשות וקורא לך לפעול ולקחת יוזמה... מאחלת לך הצלחה במציאת בחיר ליבך

למעלה