שאלה לחורגים

gila411

New member
שאלה לחורגים

שהילדים של הבן זוג לא ממש מסתדרים איתם מעכשיו ואילך נגזר עליי להיות בלחץ לפני כל סופשבוע שני? כל פעם אני צריכה לתהות איזה יחס אני אקבל הפעם? מה עליי לעשות כדי לא לזכות ליחס הזה? לאגור כוחות וסבלנות ולהתפלל שסופהשבוע יהיה רגוע? ככה זה כל פעם גם אצלכם?

עלמה 3

New member
גילה, עד היום אני נלחצת לפני בואם

אחרי הרבה שנים, אל תחשבי כלל וכלל על היחס שאת עומדת לקבל, את צריכה להביע , המון סבלנות וסובלנות לדבר בדרכי נועם , להסביר שהעויינות כלפיך עושה לך לא נעים וגורמת לך לחוש כאב. לנסות ע"י פעילות כל שהיא להנעים את הזמן ואת המצב. למשל אם צריך לערוך שולחן שתבוא לעזור לך, לספור את הסועדים , את הסכום להכין סלט יחד, או עוגה וכמובן שאת מפגינה את חדוות הנתינה והפאן.

עד חצות

New member
שלום לך

במקרה שלי ילדיו של בן הזוג מסתדרים איתי. לדעתי מכיוון שאני מתנהגת בטבעיות כלומר: אינני מנסה למצוא חן יותר מדיי, להתחנחן ולצאת מגדרי תהיי פשוט מי שאת,בדיוק הסיבה שבן זוגך איתך את בלחץ כיוון שאת נותנת לעצמך להלחץ אני חושבת שאם תקריני רוגע שלווה ובטחון ילדיו יביטו בך אחרת.יתכן שהלחץ שלך מקרין ומלחיץ אותם

זה קורה גם במשפחות הכי טובות..

גילה יקרה מבינה את התיסכול, אבל מבטיחה שרק הזמן יעשה את שלו וכמו שהציעה עד חצות כדי להקרין ביטחון, ולא להתלקק יתר על המידה, להיות רגועה נחמדה וסובלנית, ילדים בדרך כלל מטבעם שמים אותנו במבחן על אחת כמה וכמה במצב שלכם זה יותר מחודד אצל אותם ילדים, אבל את חייבת לשמור על קוליות מסויימת להכי הכי חשוב לא לאבד סבלנות..
ומאחלת לכם מכל ה
סופי שבוע הכי רגועים ונפלאים שיכולים להיות יחדיו

אני חושבת...

שגם כשיש יחסים טובים יש מעט לחץ.. אני ממליצה לך לשמור על מרחק עד יעבור זעם.. זה עלול לקחת מעט זמן..

על איזה רקע לא מתסדרים??

זה חוסר כימיה או משהו אחר???? בעבר חוויתי משהו ממש דומה ...( עם ילדיו של בן זוגי הקודם ) היום אני נהנת מילדיו של בן זוגי הנוכחי , והיחס שלהם מדהים !!!!!! ( מה שמוכיח לי שבפעם הקודמת הבעיה לא היתה אצלי ...) אולי אם אדע מה הרקע אוכל להמליץ או לספר על נסיוני ... ביי סיגל

סתם נקודה למחשבה

זה יכול חוץ מהלצביע אצל מי הייתה הבעיה גם להצביע אולי על זה שלמדת קצת מהנסיון והחכמת קצת מאז???

החכמתי ??? אולי ???

לצבור נסיון וללמוד ממנו זה משהו שלא מפסיקים לעשות אף פעם . בטוח שהסקתי מסקנות ולקחים מהפרק הקודם ... לא השתנתי או שיניתי ממנהגי הרגילים ..לא נהייתי טובה יותר או פחות.. פשוט הערכים שלי מאוד דומים לערכים של בן זוגי וכך גם הילדים שלו חונכו מאוד דומה לילדים שלי..וזה יתרון גדול !!!

סיגל יקרה תאמיני לי כאחת שמכירה

אותך אישית הייתי מוכנה שתהיי אימי החורגתתתתתתת
תקני לי מתנות ותרעיפי עלי אהבהההההה
אוחחחחחח אוהבת אותך אחותיייי כל כך געגעתי.. אבל לאישו שדברתי כאן, לדעתי לפי הכירותי עם סיגל היא לא החכימה, לדעתי לאבא בסיסו הקודם היה יד בדבר שהילדים התנהגו כך, הלא כן סיגושית?, כפי שאני זוכרת מהסיפורים פחות או יותר.. והפעם יקירתי את בסיפור מיוחד ואחר!! נשיקות

לידי אחותייייייייייייייייי../images/Emo25.gif

אם היית הבת שלי ...היינו כל היום בקניות איזה כיף היה יכול להיות ! ניסיתי לשלוח לך מסר אבל כנראה שיש לי בעיה בשליחת מסרים .. אז הגעת סוף סוף לכאן ... נחמד כאן נכון?? אני לא מרבה לכתוב כי תמיד יש מישהו שחושב כמוני וכבר כתב את דעתו.. אבל כיף לקרוא ולראות שיש עוד "כמונו"... יום טוב נשמה נשיקות סיגל

למעלה