שאלה לחיילים שביננו... אני צריכה בדחיפות את הכתובת של קצין העיר בראשון.. מישהו יודע איפה הם יושבים?
א אבודה בעולם New member 28/1/05 #1 שאלה לחיילים שביננו... אני צריכה בדחיפות את הכתובת של קצין העיר בראשון.. מישהו יודע איפה הם יושבים?
G goory New member 28/1/05 #3 אם בעיניני גימלים עסקינן, זו לא זו לא הכתובת הנכונה לפנות אליה , אלא לגשת לחר"פ שם יש רופא שיוכל לטפל בך. קצין העיר בראשון אינו רופא ואינו מטפל בנושאים רפואיים.
אם בעיניני גימלים עסקינן, זו לא זו לא הכתובת הנכונה לפנות אליה , אלא לגשת לחר"פ שם יש רופא שיוכל לטפל בך. קצין העיר בראשון אינו רופא ואינו מטפל בנושאים רפואיים.
C cobainos New member 29/1/05 #5 מי אמר שהיא רוצה גימלים? שאלה על קצין העיר!אני מניח שחיילים וחיילות יודעים לאן לפנות כשהם רוצים להוציא גימלים(או כשהם חולים )
מי אמר שהיא רוצה גימלים? שאלה על קצין העיר!אני מניח שחיילים וחיילות יודעים לאן לפנות כשהם רוצים להוציא גימלים(או כשהם חולים )
G goory New member 29/1/05 #6 אם היית קורא את ההודעה המקורית ואז היית קורא את מה שרשמתי , את מלוא הודעתי אז היית מבין שהסברתי הקצין העיר אינו נותן גימלים ולשם כך צריך לפנות אל החר"פ.
אם היית קורא את ההודעה המקורית ואז היית קורא את מה שרשמתי , את מלוא הודעתי אז היית מבין שהסברתי הקצין העיר אינו נותן גימלים ולשם כך צריך לפנות אל החר"פ.
א אבודה בעולם New member 29/1/05 #7 זה לא בשביל גימלים אני צריכה אישור להוצאת רשיון נהיגה (עם כמה שזה נשמע מגוחך).
S Shark Alarm New member 29/1/05 #8 רישיון נהיגה צבאי../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif עושים את זה ביחידה, ולא מקצין העיר..