שאלה לחיפאיות

0p9o8i7u

New member
שאלה לחיפאיות

האם הטיילת בחוף דדו שווה הגעה מאזור המרכז?
לפי אתר רכבת ישראל, יש לאורך הטיילת ברכות קטנות ואטרקציות נוספות.
אנחנו מגיעים עם הרכבת, כחלק מהחוויה, השאלה אם ה כדאי או שהטיילת אותה טיילת והחוף אותו חוף כמו בתל אביב

מחפשת מקומות להגיע עם הרכבת ולמצוא משהו חוויתי לילד בן כמעט 6

המשך יומקסים לכולן

אד י

New member
יש כמה

לווא דווקא בחיפה.
גן החיות התנכי יושב על התחנה של הרכבת.
שדה התעופה, גם טיול רכבת מגניב.
גן המדע ברחובות קרוב מאוד לתחנת הרכבת, לא בטוחה אם מרחק הליכה סביר לילד בן 6 או נסיעה קצרצרה במונית.
&nbsp

תמרינט

New member
הטיילת נחמדה מאוד אבל לא מלאת אטרקציות

יש בריכה אחת קטנה בטיילת, לדעתי מתאימה לגילאים קטנים יותר (אבל גם אפשרית לילד בגיל שציינת אם כי יש מצב שהוא ירגיש גדול מדי :)). במרחק כ- 2.5 ק"מ מתחנת הרכבת יש את פארק הכט שיש בו מתקנים נחמדים לילדים (אני מניחה שזה לא משהו שאי אפשר למצוא גם במקומות אחרים.
לגבי החוף - אני מאוד מחבבת אותו, בניגוד לת"א, הטיילת קרובה יותר אליו ועל הטיילת יש בתי קפה (סטנדרטי). נסיעה מיוחדת? לא בטוחה ששווה אם לא משלבים עוד משהו. יש קניון קרוב אבל אני מניחה שלא את זה את מחפשת...

ה-שונית

New member
במוצ"ש

יש מעגלי ריקודי עם, מעגלי מתופפים...
אפשר להצפין עד שקמונה לרכבל.

מרגנית2

New member
נשמע נהדר. אצלנו במוצאש רק מתחילים הפקקים :)

הייתי רוצה לרקוד קצת באמת. יש לי חברה שקוראת לזה ריקוד החיים.
הילדים רוקדים לפעמים על השטיח
מזמן זה לא קרה..

אתמול הייתי בתל אביב. עיר מקסימה עם הרבה בתי קפה... אולי אחזור לשם בפנסיה... מה יש לי לחפש פה בכלל..

בזמנו עשינו טיול של כלי רכב, ובחיפה - לשם מגיעים ברכבת - יש

גם את הכרמלית (נדמה לי שקוראים לה מטרונית, או אולי אני טועה, אבל בכל אופן זו רכבת תחתית). ויש גם את הרכבל מסטלה-מאריס שיורד בחזרה לרכבת. רכבל סגור, בצורת כדורים גדולים ושקופים. זה כמובן מחייב קודם כל לנסוע באוטובוס עד לפסגת ההר. אני קצת פחדתי ברכבל (גבהים זה לא בשבילי), אבל הילד אהב מאוד. ובנוסף, שילבנו את המדעטק (שלטעמי לא משתווה ולא מתקרב בכלל למוזיאון המדע בירושלים, אבל אם מחפשים אטרקציה נוספת, זה אפשרי).

הכרמלית הייתה יכולה להיות אטרקציה אם לא הייתה בה שריפה ענקית

המטרונית דומה בעקרון לרכבת הקלה בירושליים
הרכבל נחמד אבל לא מגיע לשום מקום מעניין...

טוב שעדכנת לגבי הכרמלית, לא ידעתי על השריפה. אבל הרכבל

בהחלט כייפי. הוא לא צריך להגיע לשום מקום, עצם הנסיעה היא הכיף.

למעלה