שאלה לחכמי הפורום....

MAYDA

New member
שאלה לחכמי הפורום....

היי חביבים! מזה כשבועיים שאני מנסה להתמודד עם מישהי שאני נותנת לה שירות, ש"הוציאה עלי חוזה" - החליטה לחסלני (במילים פשוטות). כידוע לכם כדי להלחם באויב צריך להכירו היטב, ולכן אני שואלת אותכם מה המשמעות הרוחנית של המחלה הנגרמת על ידי ציטומגלווירוס (CMV ׂ) ככל הידוע לי על המחלה רוב האנשים החולים בה אינם מרגישים כמעט את הסימפטומים ואילו הגברת המדוברת חולה בה בצורה קשה (עייפות, חולשה וחוסר תפקוד) עד כדי כך שאינה הולכת לעבודה כבר כחודש וחצי. (אגב שמתם לב שהקב"ה עושה כאן את מלאכתי!) שלוחה לכם אהבה וחג שמייח (בלשון דניאל) מידה.

MAYDA

New member
ציטו מגלו וירוס (CMV )

הי דניאל! זהו וירוס שאדם מאוזן מתמודד איתו בקלות רבה ואנשים רבים שחלו במחלה בכלל אינם יודעים שחלו כי היא מתבטאת בסימפטומים כמו עייפות וחולשה שלפעמים אנשים משייכים אותם לדברים אחרים. מי שחלה בדר"כ מחוסן, אבל לא בטוח, כי מעט מאוד הרפואה יודעת על אורח חייו של וירוס זה. הוא מ ס ו כ ן מ א ו ד כאשר אישה הרה חולה במחלה מאחר והוא גורם למומים קשים בעובר ואפילו להפלה.אם אני לא טועה הוא מתישב בתאי הכבד, וככל וירוס משתמש ב-DNA של התא ובפסיליטיס שלו כדי לחיות. אין למחלה תרופה זולת הגוף עצמו שיתמודד. זוהי מחלה ממושכת (בין חודשיים ל-6 חודשים). זה כל מה שאני יודעת. האם עזרתי. עכשיו תורכם.... מידה.

מידה ....השאלה שלך נפלאה../images/Emo70.gif

אין לי כל מידע על הוירוס (הנוראי) הזה...אבל תחושתי היא שאת מוציאה אנרגיה בכיוון לא נכון. את לא במלחמה בחיים האלה! עצם העובדה שאת מבינה שאותה מקבלת שירות אינה בריאה צריך להדליק לך נורה אדומה. מאיפה היא באה? הלא טוב שלה וחוסר השלמות שלה בחייה גורם לה לרצות להרע לך. הניחי לה!! זה שלה!כל עוד תגיבי את שותפה מלאה להתנהלות המלחמה הזו. נסי להבין למה נראה לך שמשהו בעולם הזה מנסה להרע לך ("הוצאת חוזה" או "החליטה לחסלני", כדבריך)? מקומך בעולם בטוח!!! ואת חייה במרחב מוגן שאת יוצרת!!! דעי וזכרי: רק בן אדם שרע לו יעשה רע לאחר!!! הכוח לא יבוא לך מהשבת המלחמה אלא מהפסקתה...אל תשתפי פעולה!!! האש הזו של המדורה עשתה לי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט חוזרת!!!!

MAYDA

New member
זוהי עובדה...

שאני צריכה להתמודד איתה - או יותר נכון עם עצמי, מפני שאני צריכה (שוב ה"צריך" - בהמשך לגריני), להמשיך לתת לה שירות - אני רוצה לדעת משהו יותר עמוק - מנין הרוע. ויהיה לי קל יותר להבין ולקבל כאשר אני יודעת יותר. חוצמזה מסכימה עם כל מילה.
מידה

מה שאני מרגיש

ככה וירוס זה החלק שבו הבנאדם נותן ל"דעת הקהל" על דברים מסוימים להשפיע עליו בלי שהוא בודק את האמיתות של דברים אלו עם עצמו והעייפות הזו נשמעת לי כמו בזבוז משאבי אנרגיה כשהאנרגיה שלנו הולכת לכיונים הלא נכונים אנחנו יכולים להרגיש עייפות מיידה אני שותף למה שדנה כתבה ! פחות לנימה, אבל הכיוון אני מסכים אם כי אתאומרת שהיא הכריזה עלייך מלחמה וחוזה וכו' וזה כאילו מצב שלא תלוי בך זה תלוי בה, נכון ? ככה זה מריח... אז מה עושים ? אבל אני לא אענה על השאלה הזו כי זו שאלה שאני שאלתי ולא את את שאלת על הוירוס ולא ביקשת ממני עצות אז אסתום לי כעת ואלך לעשות אמבטיה.... שיהיה להג באומר (איזה קטע....) שמייח כמו שמידה מצטטת מישהו

דנה לא התכוונתי לתת לך ביקורת

נשמה סתם כתבתי וכתבתי ופתאום עצרתי את עצמי.... להג באומר שלי
ושלא נשכח
דניאל

זה בסדר

גם ביקורת אני אוהבת לקבל ואת שלך פי מיליון
ותמשיך לכתוב ולכתוב...יוצאות לך פנינים

למעלה