אנחנו לשם שינו בתקופה טובה של אוכל
הם בני שנה ושלושה חודשים ולשמחתי הרבה אוכלים סביר, אחרי תקופה שבה הרגשתי שהם בקושי מכניסים משהו לפה. בבוקר בסביבות 7:30 הם מקבלים בקבוק 180 CC של סימילאק צמחי, עם קצת דייסה בפנים. ואחר כך זוללים בידים צ´יריוס (דגני בוקר) ומתים על זה! בסביבות 9:00- 9:30 הם אוכלים פירות. לפעמים מרוסקים בבלנדר (כשאני ממהרת לצאת איתם מהבית) ולפעמים פירות חתוכים ואז הם אוכלים ביידים. ב 13:00 בצהריםם כל אחד מקבל שתי קציצות בשר חתוכות לקוביות, תוספת זה בדרך כלל תפוחי אדמה מבושלים, בטטה, פתיתים או אורז, ואחרי שהם מסיימים הם מקבלים ירקות קפואים שהופשרו. הם מתים על אפונה כרגע. בעבר אהבו יותר גזר. ולקינוח פרי, בדרך כלל מלון או אוכמניות. כמובן שהכל הם אוכלים ביידים. אני גם נותנת כפית, שיתרגלו לרעיון... ובסוף הארוחה אני קרובה להתעלפות... האוכל מרוח על הבגדים, השיער, הכיסא, וכמובן חצי מהמטבח.. כל פעם אני סופרת עד עשר, ומהר מנקה. אני עדיין בשלב השכנועיים העצמיים ש"לא נורא, ככה זה ילדים, ובסוף זה יסתדר"..... בסביבות 16:30 שוב ארוחת פירות חתוכים (הפעם פחות ליכלוך), אבל תמיד יש איזו בננה מרוחה על השיער. וארוחת ערב ב- 19:00 בהתחלה מרק (אני מאכילה ואין לכלוך) אחר כך, לפעמים ביצה עם פרוסת גבינת טופו בפנים, לפעמים רק לחם עם חומוס, אבוקדו או טחינה. ולבסוף מעדן סויה (מגעיל לדעתי!) אם לא אכלו יפה מקבלים טיפה פורמולה (כ- 60 CC) וזהו נגמר היום מארוחה לארוחה. וכמובן לא ציינתי חטיפים לפעמים בסוף הארוחת ערב, כל מיני קרקרים של גרבר וכו´ (לעיתים נדירות אפילו במבה...) הילדים שלי עדיין לא אוכלים גבינות ולבטח לא שותים חלב. אנחנו מהמאמינים שעדיף לדחות את זה כמה שיותר. כרגע השאיפה להגיע לגיל שנתיים בלי מוצרי חלב. ודרך אגב, גם לכם יש כ"כ הרבה לכלוך כשהם אוכלים לבד???????????