שאלה ליאיר-התאמה

shalala

New member
שאלה ליאיר-התאמה

אני נולדתי ב-30.10.66 ונפרדתי לא מכבר מבחורה שנולדה בתאריך ה-25.7.70 רציתי לדעת האם קיימת בינינו התאמהאו האם עלינו להיות ביחד . בתודה מראש

לגבי ההתאמה

חמוד, אין דבר כזה `נועדנו להיות ביחד`. זו שטות מיסטית שאומרים בעיקר כאלה שמישהו עזב אותם, כדי לנחם את עצמם. כולנו אנשים מבוגרים, ובתור שכאלה יש לנו זכות בחירה עם מי להיות. על כן, הקשר יוכל להצליח, אם שניכם תרצו בו, ולא רק אתה. ואסטרולוגיה לא יכולה לומר אם היא או מישהי תרצה בקשר כלשהו - היא רק יכולה לדבר על פוטנציאלים אם היא תרצה בהם. ומכיון שנראה לי שאתה קצת שבור מהעניין, אולי תבין שאין מה לעשות, ואי אפשר לכפות - גם לא בצורה מיסטית - על מישהו אחר להיות איתנו בקשר, גם אם נורא נרצה להאמין בזה. מצד שני, תאר לך שעוד חדשיים תפגוש מישהי אחרת שממש ממש מתאימה לך - מה יקרה עם ה`נועדנו` הקודם ? והמצחיק הוא, שלרוב האנשים זה קורה בדיוק ככה..

shalala

New member
ליאיר באותו עניין

חמוד,אני נפרדתי ממנה ולא היא עזבה אותי,וקיימת לי התלבטות לגביה האם טעיתי בזה שניפרדתי ממנה. היא רוצה להיות איתי ,מאוד אפילו.אני לא שבור מהעניין אני רק מתלבט משום שהיא עדיין חשובה לי ובמובנים מסוימים אני יודע שהיא מתאימה לי, במובנים אחרים- לא. על כן נראה לי שפספסת אותי, פחות חשוב לי להתנצח איתך זה אפילו נראה לי דבילי יותר חשוב לי שתבין את המצב לאשורו ותוכל לתת תשובה לשאלתי הקודמת לגבי התאמה בינינו. תודה רבה

או קיי - ובכן..

ובכן, נראה לפי המפות שיש פרמטרים שאתם ממש מתאימים, אבל נראה לי שמשהו כימי כלשהו חסר שם.. אפשר להתווכח עם הרבה, אבל לא עם כימיה. נראה גם שאתה די סלקטיבי, אבל זה כבר סיפור אחר. בגדול, אם זה מה שאתה מרגיש, אל תתפשר. אבל בדרך כלל אנחנו מרגישים שאנחנו מחמיצים רק ממרחק של זמן, ו\או כשמישהו כבר גילה עניין בבת זוגתנו לשעבר, ואולי כבר נמצא עכשיו איתה.. נגד זה אין מה לעשות, אלא רק לקחת אחריות על ההחלטה שלך. בגדול, אם הלב לא הולך עד הסוף - וותר על העניין, כי בסופו של דבר זה יתפוצץ ממילא.

למעלה