שאלה ליאיר

רחלי01

New member
שאלה ליאיר

אם אפשר לשאול מה הכוונה שיש (במזל שור אופק עקרב)הדומיננטי במזל שיש בניה הרס והתחדשות מדוע יש הרס ולמה הכוונה שהבניה היא כדי להבין את ההרס??????? מקווה שתענה להתראות ול``ג בעומר שמח

עקרב - והקשר לבית ה 8

הבית ה 8 במפה אסטרולוגית קלאסית קשור למזל עקרב, ולשליטו פלוטו. על כן, אנשים עם אופק עקרב שמש בעקרב או צירוף עקרבי ו- או פלוטוני, נוהגים פעמים רבות להתייחס לעולם כמקום שבו אפשר לבחון את הנושא העקרבי הזה של למצות נושא מסויים בצורה טוטאלית, ואז לתת לו כביכול `למות` כדי להתחיל מחדש תהליך של בנייה. בנייה והתחדשות - אלה תהליכי הבית ה 8, והתהליכים האלה אופיינים כאמור לאנשים עם דגש עקרבי. זה לא אומר מות אמיתי, אלא רק מצוי - הרס - התחלה חדשה, אם של מערכת יחסים, או של כל תהליך אחר. זו מעין בחינה של האיש את עצמו, ואת תהליכי חייו, בצורה קיצונית יותר.

רחלי01

New member
ליאיר

איך בדיוק זה מתבטא בחייו? מה הוא בוחן את עצמו? מה הוא רוצה להבין , יש מצבים של הרס לאו דוקא נפשי או יחסים אלא הרס פיזי-דברים,דוממים

ומה דעתך שלך, רחלי ?

כוון הבית ה 8 הוא תמיד פנימה. פעמים רבות הוא קשור ללידה עצמה : האוירה סביב הלידה, האם הוא היה ילד רצוי או לא, או סודות אחרים שמקיפים אותה ואת המשפחה בכלל. כוון החשיבה הוא לא תמיד מודע, אבל נסי להתבונן ולראות מה באמת מעניין אותך מהנושאים שקורים מתחת לפני השטח, ומהבחינות שאת בוחנת אנשים ואת הסביבה שוב ושוב, ואשמח לשמוע מה את חושבת. זה כבר קשור לניואנסים אישיים מאוד, וזה יהיה החלק שלך : להתבונן, ולראות למה זה מתקשר בחייך. אשמח לשמוע.

heli

New member
ליאיר-זו שוב רחלי B-) -)

טוב...אני פשוט בהלם.שאלת אותי שאלה קשה קשה ואיך אתה יודע שאני בוחנת אנשים וסביבה שוב ושוב??????? אני כרגע עושה עבודה מאוד קשה לגבי העבר ההקשרות שלי לאמא שלי ז``ל,מדוע למה ואיך כל זה משפיע עליי כרגע מתוך מה אני פועלת,ולאן אני הולכת או רוצה .אני נעזרת בדמיון מודרך וזו המלצה שלי לגבי כל החבר`ה. הדבר הזה מדהים,נכנסתי וזה מביא אותי לאיזורים שלא חלמתי עליהם ופרושים מדהימים.........וזה עוזר H-) לגבי השאלה שלך-אני עוזרת לבחור אחד פשוט להתחיל לחשוב על כל מני ומני והוא בתוך המצב הזה הנ``ל(כפי שספרתי לך שור ואופק עקרב) ואכן יש לו בעיות.!!!!! ואכן כפי שכתבת יש משהו בזה שנקשר לחיי-איך עדיין אינני יודעת. אתה הראשון שתדע!!!!!

היי רחלי - שמח שאת עובדת לעומק

אני תמיד מעריך אנשים שמנסים להבין דרך מודעות תהליכים רגשיים שעוברים עליהם, ובמקרה שלך זה בהחלט עוזר. אני אישית עובד הרבה עם אנשים בדמיון מודרך, בכל מה שנקרא `לגיטימציה רגשית`, וזה באמת מפגיש אותנו עם עומקים מדהימים. שמח לשמוע שאת שם, ואפילו אשמח לשמוע אם תרצי לחלק איתי לפחות חלק מהתובנות אליהם את מגיעה עם הבחור, ואשמח להעיר ולכוון - אחרי הכל, לשם כך אני כאן.. יום טוב - ובהצלחה

heli

New member
כן ממש עבודה לעומק

אבל מפחדת לטבוע . הכל התחיל ביום בהיר אחד שקמתי והרגשתי שזה לא זה!!! משהוא חייב להשתנות!פתאום רציתי לעשות כל מני דברים בכל כיוון... ממש בקיצור.. בלאגן גדול.אתה יודע שאסט` לא עוזרת בבחירת הדרך אלא מראה מצב נתון ועובדתי..ומסתבר שאת הדרך הזו אני זאת שצריכה לבחור וללכת בה. (לידיעתך אני חובבת נומרולוגיה וביטוי עצמי ממש לכרגע ועכשיו וגם לפעמים עוזרת לחברים להפתח ולחשוב) אחרי עבודה קשה בחיפוש אחר מדריך מצאתי מישהי מקסימה שבעזרתה אני מבצעת דמיון מודרך..ואחרי שתי פגישות אני בפרוש אומרת שזו מתנה נפלאה שכל אדם צריך לקבל. הייתי וגם עכשיו ילדה/אישה(33)מאוד מאושרת,בטחון עצמי,ראש פתוח,גב כלכלי,ריגשי מהוריי. אהבתי מאוד את אימי ז``ל הייתי מאוד קשורה אליה וכך פתאום בגיל 20 עזבה והלכה לעולמה. מסתבר שכל זה (כפי שאני מאמינה)היה חייב לקראת...``אם קצת אתה מבין`` מאז השתנתי רק לטובה. OK אז היום מתברר שזה שהייתי צמודה ודבוקה לאימי כל השנים20 זה בגלל שהיה לי חוסר כלשהי-אימי היתה נפרדת ממני מדיי פעם......מי יודע לא יכול להיות מסתבר שאחי הגדול ממני ב-3 שנים היה חולה היה מתעלף כל פעם והיא היתה חייבת לגשת אליו-ואני נדבקתי אליה גם מהסיבה הזו וגם מהסיבה ``לתידלוק`` כביכול לפני שהיא תלך ממני. נו זה היה ארוך אך בקשת להשתתף ואני שמחה לשתף-במיוחד אותך. זה רק חלק קטן בכל המערכת וזו רק ההתחלה...לפעמים אי אפשר לתאר עד כמה העבר נוגע ממש בהווה ויכול לתרום לעתיד. וגם כל המהירות שלי לאכול הכל ולחוות הכל כאן ועשכשיו זה מהסיבה שאימי לא הספיקה הרבה כמעט כלום..ואני רוצה להספיק... פשטו הכל נסגר כשאתה באמת רוצה למצא פתרונות,אתה יכול פשוט צריך לפתוח ראש לחשוב טוב להסתכל פנימה בכל הכוח ...ולנשום עמוק...ולנוח!! ;-)

אחלה, רחלי. יישר כוח !

אכן, לפעמים צריך עומק כדי לבחוש בעמקים האלה, וגם המסקנות לא קלות וצריך לחיות איתן הלאה, אבל בגדול זהו תהליך הגדילה והצמיחה, ואי אפשר לקצר את הדרך : מה שאתה פוגש - זה מה שיש, ובמקום לברוח - עדיף לסגור מעגל,ולהתחיל לצמוח. אין מה לפחד לטבוע, לדעתי להיפך :ככל שתמשיכי הלאה, כך תתמלאי יותר בטחון. בהצלחה.

רחלי01

New member
יאירי-המשך מרחלי

היי לך-אותו בחור שכביכול אני עוזרת לו לחשוב מסתבר B-() שאביו נפטר באותה שנה ואותו חג (ראש השנה) כמה ימים (5) אחרי בלבד לפני 13 שנה . כששאלת אותי מה אני לומדת מזה או איך זה משפיע על חיי... אפשר לאמר שיש היכן שהוא שוב סגירת מעגל..אפרופו רוחניות ומודעות..פתאום הבחור מדבר..נראה לך שיש משהו בזה??? ביי ביי רחלי

למעלה