שאלה ליאיר..

שאלה ליאיר..

היי יאיר יש לי שאלה, בקרוב תתחיל עונת המבחנים הרציניים ובראשם הבגרויות בלשון והיסטוריה... רציתי לדעת מה צופן בעתיד הקרוב בנוגע ללימודי אם אפשר בכלל לדעת, אם יש כמה טיפים.. ה- 28/01/85 6:15 בבוקר (ברזיל) תודה, איב

הלו, סאן פאולו..

(את נמצאת שם, לא ?..) בכל מקרה, לגבי המבחנים - נפטון נמצא עדיין קרוב לשמש שלך, למרות שהוא קצת התרחק לאחרונה, וזה אומר שבכל מה שקשור לאינטואיציה, חכמה פנימית יצירתיות והברקות - את בסדר גמור, ויותר מזה. אולם בכל מה שקשור לעובדות, תאריכים, מספרים ואפילו טכסטים - כדאי לשבת אפילו קצת יותר ממה שתכננת, ולשנן הרבה.. נפטון עלול לבלבל ולערפל תשובות, ולכן הצורך לשנן כמה שיותר עובדות יבשות ומספרים כאלה ואחרים - אל תתני לא להסיט אותך מהמסלול ! ובהצלחה, בכל מקרה..

דווקא ריו דה ג`נרו

אני דווקא מריו... אבל לא נורא.. בכל מקרה תודה רבה... יום טוב! איב

אלדר

New member
איב יש לי שאלה.....

כתור דלי יש לי שאלה בשבילך (שלא! קשורה לפורום אבל לא נורא) גם לך יש בעיות ופחדים (של לא להצליח ואם כן אז בתוצאה נמוכה) מהבגרויות? והאם את לומדת לפני כל בגרות די הרבה זמן? (אופס, סליחה אני לא יודע כמה זה הרבה זמן אצלך אבל אצלי זה לא הרבה! כי אני אחרי הכל תאומים!) לא משנה את לומדת הרבה לקראת הבגרויות? והאם את מחייבת אותך לקבל בכל בגרות הכי הרבה בכיתה? או רק שואפת לזה?? כי אני שואל את זה בגלל שכל מי שאני מכיר מדלי יש להם בעיות בכל הקשור ללימודים ובגרויות!! והם כולם פוחדים מהציון הסופי של ..... בקיצור אני שואל בשביל לראות אם זה כללי או שזה רק מי שקרוב אלי (אם זה השני אני מבין את זה ואם זה כללי למזל זה אז .......) תודה מראש אור ואהבה לכולם

מקווה שלא התאכזבת...

טוב אז ככה, אני בן אדם פרפקטציוניסט לכן חשוב לי ממוצע של 100 בבגרות הכוללת כמו אחי.. ואם הוא הצליח אז גם אני.. אני ממש לא לומדת הרבה לפני שבוע אולי היה לי מגן בהיסטוריה ולמדתי אליו רק 3 ימים לי אישית הולך טוב מאוד בלימודים אפילו שיש לי עוד הרבה דברים על הראש... אז אולי אני לא דוגמה.. יש לי גם זיכרון צילומי וזיכרון פנומנאלי(זכירת תאריכים ומספרים באופן מדוייק) מקווה שלא איכזבתי אותך... אבל אין לי יותר מידי חששות... פשוט חשוב לי להצליח אבל לא עד כדי טירוף...אולי בגלל שבסה``כ הולך לי.. יום טוב! איב

אלדר

New member
תודה לך איב.......

ולא הכזבת אותי..... ועוד דבר ללמוד 3 ימים לפני מגן בהיסטוריה זה הרבה מאוד בעצם בשבילי איב ללמוד חצי שעה או הכי הרבה שעה את החומר ולהזכר בו לפני המבחן או המגן זה מספיק אבל 3 ימים זה לי יותר מידי ולרוב האנשים הרגילים! אז רואה את דלאית אמיתית ממש את כמו כל מי שאני מכיר שהוא דלי בקטע הזה ובקשר לרצון ל100 זה ברור יש לי ידידה טובה מאוד שקיבלה 99 במבחן במתמטיקה ועשתה אותו שוב רק בשביל לקבל בו 100 זה ממש חסר טעם וגם אם היא איתה מקבלת 90 היא לא איתה צריכה לעשות מבחן חוזר רק בשביל 10 נקודות ציון ועוד דבר איב היא מזל דלי וזה מדבק העיניין הזה וגם אצלך זה ככה לפי מה שאת אומרת (יותר נכון כותבת) וזה טיפשי לרצות רק 100 בהכל כמעט הוא לפחות לנסות להגיע ל100 בדיוק אבל אני רואה שזה רק מי שהוא או היא דלי וגם אם יש להם כוכבים אחרים מאוד גם אמא שלי כזו והיא נולדה ממזמן וככה הידידה שלי וגם חבר טוב שלי ועוד כמה דאלה אני מכיר וכולם נולדו בזמן שונה!! אז זה נמצא רק במזל השמש שלהם !!!!! תודה רבה איב עזרת לי להבין את זה ואת רואה צדקתי את כזו ולא התעכזבתי לגלות שאצלך ללמוד לפני מבחן זה יותר מ3 שעות כמעט שוב תודה אור ואהבה לך ולכולם שלך tksr

זה פורום אסטרולוגיה, לא בגרות!

די כבר עם האמא והסבתא והמבחן בהסטוריה, די ! זה לא פורום בגרות, ולא לומדים כאן למבחנים. המסכנה שאלה בסך הכל שאלה קטנה, וחטפה את כל השטוזה האלדרית בגדול. נראה שאין לזה סוף.. מה עושים ?

לך יאיר...

מי שמתעצבן מעניש את עצמו על טיפשותם של אחרים... זה אחד המשפטים שהכי עוזרים בחיים בנוגע לשקט פנימי ורגיעה... זה לא שאני רומזת שאלדר טיפש או משהו ואני מאוד מעריכה את סבלנותך ואת הרצון שלך שהפורום יהיה יותר מקצועי.. אבל אל תתעצבן.. דרך אגב תודה על כל תשובותיך... לקחתי לתשומת ליבי יום טוב איב

אלדר

New member
יאיר יש לי שתי שאלות אליך.....

1) איב פנתה אליך שהיא מסכנה ושאני מציק לה???? 2) כפי שקראתי את התשובה שלה אליך למה אתה כותב שהיא מסכנה? היא אמרה לך את זה? נ.ב. אני לא ראיתי פורום בגרות אז לי אין כזה!! ויאיר היא שאלה שאלה מסכנה אחת אבל אני לא שאלתי אותה בגלל השאלה הזו אני כבר דיברתי איתה בפורום הזה פעם פעמיים לא זוכר ואחרי שהיא אמרה בקשר לבגרויות רציתי לבדוק משהו והיא אף פעם לא אמרה לי לזה מעצבן והיא כתבה שהיא מקווה שאני לא מעוכזב אז לא היה אכפט לה לענות!!! אז למה אתה כותב ``חטפה את כל השטוזה האלדרית (מאיפה יש לך זכות לרדת ככה על שמי??) בגדול`` ככה כתבת את זה אבל לה לא היה אכפט בכלל אז היא לא חטפה כלום!! אתה טעית כאן!!!!!!!!!!!!

למעלה