שאלה ליאל במקרה ואת כאן

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

הייתה לי תחושה שהיא הייתה צריכה לשיר ראשונה. עדיין בהלם.

כתבתי לכתבה תגובה,מקווה שיפרסמו..

אם יפרסמו אני מקווה לראות ולהעתיק לכאן.

התגובה שלי,כולם לקרוא בבקשה..

אתם מוזמנים להביע דעה גמ ולכתוב את דעתכם.. התגובה שלי נמצאת בעמוד של הכתבה,מספר 52.

SpOnGeTuLa

New member
תגובתי בעניין../images/Emo46.gif

התגובות לכתבה זו מזעזעות חצי ממי שהגיב לא קרא כלל את הכתבה. וYnet גם לא תרמו וניסחו את הכתבה כנגד אירית ובעקיפין נגד ליאל. זאת ממש חוצפה! ובקשר לכתבה.. זה באמת ביאס וגם אותנו שליאל לא הופיע, ולדעתי אירית לא הייתה בסדר שבחרה שהיא לא תופיע בכלל, אבל ליאל סומכת על אירית בעיינים עצומות ואני מניחה שלכן לא התערבה. מה שמעצבן בכל העניין אלו התגובות של המגיבים, רובם פשוט מגעילים!!

תגובתי בעניין-אגב,אביטל-קראת את

התגובה שלי שם..? כי בדיוק לזה התייחסתי שם. אין לאפחד זכות לעשות "חרם" על ליאל כשזה קשור במנהלת האישית שלה. אבל בתכלס,מה דעתי בקשר לכתבה עצמה? בתור אחת שהייתה קשורה בתקשורת כמעט 3 שנים,הספקתי להבין שמכל דבר כמעט,מהדברים הכי קטנים-נוהגים לעשות את העניין הכי גדול.. ויותר מזה-מהדברים הגדולים-עושים ממש צרה ענקית. בהחלט,ממה שכתוב כאן- אני מאוד התאכזבתי מאירית. אם באמת רק בגלל האגו ההופעה של ליאל התבטלה- זה ממש לא לעניין,ההופעה הייתה צריכה להיות לזכרו של עוזי חיטמן. אגו? זה נשמע לי דפוק מדי. ליאל כתבה פה כמה וכמה פעמים שהיא לא תהיה ממוסחרת ואחת שחושבת רק על אגו,ושהיא בעצמה שונאת "מתרוממים" כאלו. אבל בכל זאת-אני מקווה שזה רק עניין של התקשורת והסיפור האמיתי הוא באמת אחר,אני מקווה. אם הוא קצת יותר מורכב-זה יכול לשנות את כל התמונה.

°°NaTaLi°°

New member
הדר אני קראתי ולפי דעתי את צודקת ב

ב100 אחוזז גם אני הגבתי נקווה שיפרסמו את התגובה שלי!

SpOnGeTuLa

New member
מסכימה איתך, +

וגם, ואי נט כתבנו את זה בנוסח כנגד ליאל. חרם על ואי נט!!!

BARSASOS

New member
וווואאוווו!!!!! ../images/Emo2.gif

אז בגלל זה היא לא הופיעה!!!! שיוווו!!! אני כמעט התפוצצתי שם מהתגובות!!!! שיאאלהה... גמני הגבתי...מקווה שיפרסמו... ומה הם כותבים שם שטויות על ליאל , וראיתי שרובם שם לא יודעים מי היא בכלל, אז מה הם יודעים בכלל שהיא אחת כזאת???!?!?!?! מה הם מכירים אותה...??? וכנ"ל לגביי אירית... שיעשו טובה...

אני קרובת משפחה של ליאל!!!!!!!!! חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח.... לאיזו רמה התגובות על הכתבה של ליאל שהתפרסמה בוואי-נט הגיעו,פשוט מצחיקים האנשים האלו,אתם חייבים לקרוא תגובה שמישהו כתב על מה שכתבתי: 106. ~~~~~כנסו דחוף~~~~ אין רואים שאת תגובה מספר 52 כתב מישהו שמכיר אותה אישית..מישהו מהמשפחה ..חבר או חברה....חחחחחחח מסכנה שכמותה

nitzan111

New member
אני חושבת שאירית

הייתה לא בסדר. כי זה מופע לזכרו של עוזי חיטמן שהופיע עם ליאל בפסטיגל. המטרה היא הרי לכבד את זיכרו ותרומתו של עוזי חיטמן. וזה לא ממש משנה עם היא מופיעה ראשונה או רביעית. התגובות היו לא לעניין נגד ליאל, אני לא מבינה מה אנשים רוצים ממנה. לא היתה שם שום תגובה שלה או התייחסות שלה לעניין. התגבות של אנשים ממש מגעילות. אני לא מבינה מה רוצים ממנה בארץ. אנשים כמו נינט ( אין לי שום דבר נגד נינט שלא תבינו לא נכון) שנהיו מפורסמים בין לילה הופכים להיות חצי אלוהים. אבל בליאל שעבדה מאד מאד קשה כדי להגיע למה שהיא היום, כולם מזלזלים. שהתביישו

BARSASOS

New member
יש בזה משהו...

שאירית באמת לא הייתה בסדר... עזבו, הם לא מבינים כלום.

למעלה