שאלה לידע כללי

שאלה לידע כללי

שלום לכולם וחג חירות נפלא, גיליתי לאחרונה את הדמיון המודרך, ורציתי לדעת האם נראה לכם שיש קשר בין הדמיון לזה שלפני חצי שנה היה לי שטף דם במוח, ככה סתם בוקר אחד התפוצץ לי וריד במוח בלי כל הודעה מוקדמת, ללא סימנים מקדימים, האם יכול להיות שאני גרמתי לזה לקרות? - הרי כל החיים חייתי עם כלי הדם האלה במוח, ודווקא עכשיו בגיל 28 הוא בחר להתפוצץ תודה ושיהיה חג נפלא

אני ממש לא יכולה לחשוב על קשר כזה

ואיך היית יכולה לגרום לזה? הגר

להגר

לפי מה שאתם אומרים על הדמיון המודרך, אנחנו בעלי היכולת לגרום לשינויים פסיכולוגיים ופיזיולוגיים לא? - אומרים שמחלות לא קורות סתם, אלא אדם בכוח החשיבה שלו גורם להן, בתנאי כמובן שזה לא גנטי.

הממ שאלה קשה

עקרונית, כן. אדם יכול לגרום לזה לקרות. באחד הספרים שקראתי (לא זוכר איזה) מסופר על ניסוי שעשו עם שלושה אסירים נידונים למוות. אמרו להם שהולכים לחתוך להם את היד ולתת לדם שלהם לזרום עד שהם ימותו, ומי שיצליח בעזרת כוח המחשבה שלו לעצור את הדם ולחיות ישוחרר מהכלא. הכינו בחדר ניתוח, את כל הכלים, מיטה, וברז מים שמגיע מתחת למיטה עם צינור. השכיבו את האסיר הראשון, סידרו כך שלא יוכל לראות את היד שלו, ובעזרת קרח יבש נגעו בקצה זרועו, ועשו קולות של ניסור וחיתוך, ואז קול של משהו נופל לתוך סל, ואז פתחו את הברז כך שהיה רעש של טיפטוף איטי מאזור היד. האסיר נפטר תוך שעתיים. אמרו זה לא יכול להיות. ניסו שוב עם האסיר השני והשלישי. והתוצאה הייתה זהה. אז כן, אנחנו יכולים לעשות את זה לעצמנו. מצד שני, אי אפשר לומר בוודאות שאת עשית את זה לעצמך!!! כך שזה לא מחייב שאת עשית את זה. לכן לא כדאי לקפוץ למסקנות סתם. חג שמח מיק.

מה בעצם את רוצה להגיד?

שדמיינת איך וריד מתפוצץ לך במוח וזה קרה? אני מצטרפת בעיקרון לתשובה של מיק. יש לכוח המחשבה שלנו המון עוצמה, אבל בעצם כשאני מנסה לחשוב על זה, לא נראה לי שזה היה נזק שכאילו גרמת לעצמך בכוונה כי אם כן, מה בעצם את מרוויחה מזה? נראה לי שאם יכולת לראות דבר כזה מתרחש מראש, זה לא בגלל דמיון מודרך שעשית לעצמך אלא בגלל אינטואיציה חזקה מאוד... מה את חושבת? הגר

freearth10

New member
נזק שנגרם בכוונה

כשבן אדם גורם לעצמו לנזק בכוונה זה יכול לבוא לידי ביטוי בהמון צורות: לחתוך אצבע,לדפוק את הראש בקיר וכו.הוא זקוק לחוויה הזאת. הוא נמצא במצב שהוא לא יכול לדבר בשם עצמו, אבל רוצה להביע מחאה כנגד סמכות. באותו רגע זו הדרך היחידה שבה הוא יכול ללכת. לאחר הארוע הוא יכול שוב לבחור מה הוא עושה עם עצמו. רק השבוע יצא לי לפגוש אדם שהיה צמח. והיום הוא חזק כארז. אדם שעמוד השידרה שלו נדפק - היום מטפל באחרים... ניחשת נכון בבעיות גב. מקרה? לא חושבת. הוא אדם שלמד את השיעור שלו ועשה את הבחירה הנכונה. מצידה האפל של הגבעה הוא הגיע אל צידה המואר. מאיה

freearth10

New member
כן, יש בהחלט קשר

אם הבנתי אותך נכון, גילית את הדמיון המודרך לאחר שטף הדם שלך במוח. ולדעתי מאוד יתכן שכאשר משהו נסגר משהו אחר נפתח. יתכן מאוד שבעקבות הארוע הזה את נאלצת להפעיל יותר חלק אחר של המוח ולכן נפתחת אל הדמיון המודרך. אין ספק שעברת חוויה שזעזעה אותך, ניערה אותך ונתנה לך את האפשרות לבחור: לעשות או לחדול. לא במקרה שטף הדם הוא בראש שבעצם מייצג אותך. את ידעת לקחת את זה וללמוד משהו מהמקרה. האם את גרמת לזה לקרה? באיזשהו מקום כן. את התפוצצת וזה היה צריך לצאת. את בחרת בראש. זה היה יכול להיות גם בלב. והבחירה היא לא מקרית. קיבלת כלי נהדר. השתמשי בו. הוא יכול מאוד לעזור לך אישית ואולי גם דרכך לאחרים.
מאיה

תודה לכולכם

רציתי להודות לכם על התשובות, נתתם לי הרבה חומר למחשבה. ועוד משהו שרציתי לספר לכם, שבעקבות שלושת החודשים שביליתי בבית החולים, נפל האסימון למה אני רוצה בעצם לעשות כשאהיה גדולה. ונרשמתי ללימודי רפואה סינית שמתחילים באוקטובר, וכבר יש לי עבודה מובטחת בבית החולים בו שכבתי. בקיצור, רק דברים טובים קרו לי מאז הדבר הזה. תודה תודה וסופש נפלא

למעלה