שאלה ליודעי דבר....

Symbolic

New member
ברמן בבתי מלון

מבחינת החוק, ברמן הוא לא זכאי לעבודה מועדפת, כי היא נחשבת לעבודה "מקצועית". כמו כן מציל ופקיד קבלה גם לא זכאים. מה שכן - בטוח מישהו יגיד, אבל חבר של דוד שלי מצד הסבתא היה ברמן במלון באילת/טבריה/ת"א/רמאללה וקיבל מועדפת. הרבה מקומות יתנו לך לתפקד כברמן לכל דבר ועניין אבל ירשמו אותך כ"עוזר ברמן" או מלצר או משו בסגנון, כדי שתקבל את המענק. זה מאוד בעייתי, ושמעתי על מספיק מלונות שהבטיחו שירשמו את העובד בתור מלצר, ובגלל שהוא התפטר מהמלון או עשה משהו לא בסדר שקצת הכעיס את ההנהלה הם עשו את עצמם "לא אמרנו לך דבר כזה מעולם, אתה פה ברמן". אקיצר שטח אפור, להתעסק רק עם אנשים שנראים לך, כי אפשר להדפק מזה על הכיפאק.

הבנתי תודה לך איש....דרך אגב

לא הבנתי את הקטע הזה של המדינה למה עבודה עם תעודה לא מתקבל כמועדפת.....רק אנשים שהם לא מוכשרים לעבודה מסוימת יכולים לקבל את המענק איזה ראש מעוות יש לממשלה הזאת...

nunimon

New member
ברמן לא , אבל עוזר ברמן כן זכאי.

עד כמה שאני זוכר את החוק. הסיבה זה שלמי שיש כבר השכלה (וברמן נחשב כהשכלה) לא זכאי למועדפת. עוזר ברמן, שכביכול נטול השכלה, זכאי . למה? לא מצליח לחשוב על סיבה הולמת.אולי כדי לתת את הפוש הראשוני לחיילים משוחררים שבאמת אין להם כסף. צריך לדבר במלון ושירשמו לך שאתה עוזר ברמן בתפקיד, למרות שאתה ברמן במשרה מלאה. בהצלחה. נ.ב אשמח אם תעדכן בפורום אם זה עוד נכון

אין בעיה ביום שאני אתחיל להיכנס לזה ממשית..

אני אעדכן את העניין הזה......ודרך אגב מה זה עוזר ברמן ממתי ברמן צריך עוזר יש חיה כזאת בכלל?

למעלה