שאלה ליולדות ללא מיילדת

שאלה ליולדות ללא מיילדת

וגם כל מי שתוכל לעזור. אני ממש בתחילת הריון. חושבת ברצינות על לידה ללא מיילדת. חלמתי בלילה חלום שאני יולדת את התינוק לבדי והיה מדהים. אבל אחר"כ ממש התחלתי להלחץ כדי להוציא את השיליה והתחלתי למשוך ולדחוף. כשאני חושבת על החלום זה נראה לי ממש לא נכון. הייתי רוצה לקרא על מה עושים עם השילייה? כמה זמן היא יכולה להשאר בפנים עד שדברים מתחילים להסגר? מחכים שהיא תחליק החוצה בלי לדחוף כמו עם התינוק או אקטיבית באיזשהו שלב מתחילים לדחוף אותה החוצה? הבנתי כשהיא יוצאת בודקים אם אין חתיכות חסרות/קרועות. יש עוד משהו לבדוק? אשמח אם משהי מכירה תוכל להפנות אותי למאמרים. כי באתרים שאני מכירה של US לא מצאתי.

אשכר ש

New member
חיפשת בכל הלינקים

שיש לנו בקישורים תחת הנושא של לידה עצמית? לא יודעת לענות לך, אבל אולי שם תמצאי תשובות (עד שהעצמיות שלנו יגיעו ויענו
)

ללדת ללא מיילדת מתאים ליחידות סגולה

בלבד. אני חושבת שרוב הנשים בעולם, וגם בעולם העתיק לא ילדו לבדן, אלא בליווי נשים אחרות. אפילו כשעם ישראל היה משועבד במיצריים, היו לנשים מילדות, שעזרו להן בלידה. הרצון ללדת לבד נשמע לי מאוד יחידאי, כלומר מתאים לנשים מסויימות מאוד.
סתם הרהורים על ילדה ללא מיילדת.....

אני הכרתי בנות שילדו לבד.

אחת מהן מתכננת לידה הבאה שלה שוב לבד. אם את רוצה ,תשלחי לי מסר ואני אבדוק איתה מה שמענין אותך. באתר:"אומנות הלידה" לפני 4 שנים היתה אשה בשם שרה ,שהיתה כותבת המון על לידה ללא מיילדת ואני ראיתי אותה גם כאן בדפים הקודמים. שתהיה לך בהצלחה. בקשר לשיליה, הגוף יולד אותה בציר ,כמו תינוק אך בקלילות.

מצאתי בפורום,

אם את לוחצת "ערכיב" אז את מגיעה לעמוד "71" ויש שם דיון על שיליה וכמה זמן היא יכולה להשאר בפנים.

שָׂרָה

New member
היי! את יכולה לפנות אלי במסר

אם יש לך שאלות.. באתר סיפור נט יש את הסיפור הלידה שלי (לידתו של משה) ושם אני מספרת מה עשיתי כאשר השליה התעכבה ולא יצאה. את גם יכולה לשוחח איתי במסנג'ר. גם מנטי ישראלית שיולדת ללא מיילדת אבל היא גרה ביפן. באתר באופן טבעי את יכולה למצוא ישראליות בארץ שיולדות ללא מיילדת

Manty

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

אצלי השיליה יצאה תוך חצי שעה ותוך שעה. בפעם הראשונה, נראה לי שהיא לא יצאה ממש שלמה, ובמשך מספר ימים לאחר הלידה i passed clots בגודל פלח תפוז, אך בסופו של דבר הכל יצא!. אני מכירה סיפורים (יוג'יני לדוגמא) של שליות (איך אני MP3
) שלוקח להן שעות ואף ימים( !!!) לצאת. אני מאמינה שכל עוד אין דימום חזק, אפשר לחכות. מצאתי לך דיון בנושא פה http://www.mothering.com/discussions/archive/index.php/t-239280.html וזה מתוך ארכיון של פורום של לידות עצמיות http://www.mothering.com/discussions/archive/index.php/f-306.html אולי תוכלי למצוא שם עוד אינפורמציה מועילה.. מאחלת לך המשך הריון ולידה נפלאים!

למעלה